icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
26. feb 2010

10 marca lebo buduci tyzden maju dovolenku

micicka
26. feb 2010

ahojte kočky, ste tu??

mafynka
26. feb 2010

ahojte baby

micicka
26. feb 2010

ahoj mafy, tuším tu nikto neni, všetky sa rozpŕchli. asi sa vrhli na manželov 😎

mafynka
26. feb 2010

ahoj mici,,no ja som sama v druhej izbe,,my sme totiz zasa pohadani,,,a pre taku hovadinu

micicka
26. feb 2010

pohádaní? a za čo prosím ťa?!

mafynka
26. feb 2010

ale,,lebo je ako rozmaznane decko,,som dnes bola na jazde a prvy raz ma instruktor pochvalil,,z coho som bola uplne nadsena,,,ale netrvalo mi to dlho,,,boli sme dohodnuti s polovickou,ze sa stretneme pred kinom,,tak sme sa tam stretli,lenze neboli listky na ten film,co sme chceli ist,,tak sme sa rozhodovali,ze ci ideme na druhy,,no nejak sa mi nepozdaval,,ale tak sla by som rada na hocico,,tak sa ma drahy pytal,ze ci ideme aj na druhy film,lenze bol desne oduty,,tak mu na to hovorim,ze ako chce,ze mozeme,,ze sice som sa tesila,na ten povodny,ale co uz,,,aaaa na to sa on taaak zdul,ze sme sli rovno domov,,ani sa celu cestu so mnou nebavil,,a ked som do neho zacala rypat, ze co to ma za spravanie,,tak sme sa pohadali, nakoniec mi vykrical,ze som pokazila cely vecer,,tak som sla do inej izby,,uz na taketo vykyvy nemam naladu,,,no uznaj ze zbytocnost

mafynka
26. feb 2010

no ale uz som si minule povedala,ze nebudem doliezat,,ja som chybu neurobila,,nie som si vedoma,ze by som daco pokazila,,naopak,mala som dobru naladu,,tak ked chce byt zduty,nech je

a teraz sa nemam komu pochvalit ☹ ☹ ☹ som mala prvu suprou jazdu a ani raz mi nezdochlo,,dokonca ani nie som taka zufala z tej autoskoly ako byvam,,,aj instruktor ma pochvalil 🙂 🙂

micicka
26. feb 2010

tak to je teda fakt "trápne". niekedy je škoda, že za takéto hlúposti sa ludia hádaju a nerozpravaju! a čo ten tvoj ma nejake zle obdobie? pretoze toto je fakt smiešne, akože nechápem ako si ty pokazila večer? čo ty môžeš za to, že nedávali ten film?

micicka
26. feb 2010

tak si sa aspon mne pochvalila, super pocit, ked ti to islo na cestach a ako sa to bude zlepšovať, juuj budes brazdit cesty, možno z teba bude aj cestný pirát 😉

ja ked som chodila do autoskoli, aj na kondicne jazdy neskor, lebo mne trvalo kym som aktivne jazdila, tak som vzdy hovorila co budem robit a tak. aj som sa opytala instruktora, ci mu to nevadi, tak ten mi povedal, ze aspon vie, čo sa chystám urobit.... 😀

mafynka
26. feb 2010

ja neviem,,ale uz mi pripada ako rozmaznane decko,,,toto je u nas bezne,,nieco mu nie je po voli,,,alebo mu povies daco inym tonom,aky sa mu paci,,tak hned je ohen na streche,,vie to doviest do uzasnej hadky,,a podotykam,ze ked sa mi dvaja hadame,,vzdy to ide len z jednej strany,,,ja sa neviem hadat,,pre mna je to zbytocna strata energie,,hlavne,ked sa da vsetko v klude vyriesit,,ale dnes mi uz praskli nervy,,,tak som tresla dverami,,nemienim to riesit,,bud pride sam,,,,ale ja neviem,a nechapem,co som mu urobila

micicka
26. feb 2010

chlapi su fakt asi z ineho sveta.... ten môj tiež nikdy za mnou nepride, ked sa pohadame, vzdy musim prist ja. raz to trvalo skoro týždeň, ale už som nevydržala. som sa dozvedela potom, že aj jeho to trápilo, ale jednoducho neprišiel za mnou - no neporazí ma?!
inak my sme sa už dávno nehádali - našťastie, dúfam, že to nezakríknem 😀

ako dlho ste spolu?

mafynka
26. feb 2010

aj teraz som vosla do izby,,akoze ani pohlad na mna,,,este bude aj zduty,,neviem zaco,,no u nas je chvilku dobre,,,a potom zasa taketo skriepky,,,keby aspon pre nieco dolezite,,,ja vlastne ani neviem,ci sme sa niekedy hadali pre nieco podstatne,,,asi ma toho vela,,kazdy den robotu,domcek,,peniazky dochadzaju,,ale na mne si to ventilovat nebude,,,zijeme spolu takmer rok a pol,,

dnes to vidim na plodny vecer,,asi vytriem chodbu a poriadim kupelnu 🙂

micicka
26. feb 2010

no my ked sme zacali spolu byvat, tak to bola parádička, láska jak hovado, žiadne hádky nič. asi po 3/4 roku sme asi vytriezveli a tiež sme sa hádali jak besní!! u nás som ja väčšinou kričala a ten môj bol voac menej ticho, ale nikdy neprišiel. poviem ti niekedy som si myslela, že to už bude rozchod. proste sme si začali uvedomovať, čo nám vadí, čo sa nám nepáči ale nikto z nás neustúpil.... našťastie sme sa potom nejako utriasli a bolo lepšie. my žijeme spolu cca 5 rokov. a až po dlhom čase som si uvedomila, že za niektoré veci sa neoplatí vôbec hádať, lebo sú to úplne hlúposti, už som to potom vôbec neriešila. momentálne je to ok, asi máme kopec iných problémov a nestíhame sa už hádať 🙂

mafynka
26. feb 2010

no ved ja viem,ze su to hluposti,,,a nechapem,ze ho to bavi,,,ja vlastne kolko krat ani nerozumiem pricinu hadky,,,asi je to taka povaha,,,neviem,,ale aj svokra mi vravi stale,ze s nim je to tazke,,,co uz,,musim si zvyknut

micicka
26. feb 2010

no neviem, či by som si na takéto zvykla, skôr pokecať s ním ked bude mať dobrú náladu, ved snad uzná, že toto je trápne 🙂
asi by si mala ťažký život, keby je to takto, ved by si mu nemohla ani nič povedať. či nechytá ho to až tak často?

mafynka
26. feb 2010

momentalne tak raz do tyzdna

micicka
26. feb 2010

to môj otec je podobný, ale teda je už starší 😉 tak ale ten to má častejšie - v podstate stále, je to určite aj z nervov, napríklad z práce a tak. ale ja ho vždy uzemním, keď preháňa, len teda nie som u našich stále. idem normálne po ňom, aj hlas zdvihem, väčšinou si uvedomí, ale je to fakt zbytočné. chúďa moja mamina, tiež toho musí vydržať! jaaaj ty chlapi!!

mafynka
26. feb 2010

veru skoda reci,,uz neviem ako s nim

micicka
26. feb 2010

no ťažko je niečo poradiť. jedine rozprávať sa s ním a vykresliť mu aký je a ako sa cítiš. veď ťa ľúbi a snáď len dobre pre teba chce 😀

mafynka
26. feb 2010

uz aj v tom pochybujem 🙂

micicka
26. feb 2010

tak dnes ti to verím 😉 no dúfam, že zajtra sa už bude správať slušne a snáď príde prvý za tebou - aj keď neviem, neviem, keď je takýto

mafynka
26. feb 2010

neviem co mam robit,,mam doliezt??

micicka
26. feb 2010

ešte ho nechaj trošku potrápiť, myslím, že jedno mu to nie je a že sa aj on trápi, aj ked to neprizna. vydrž to aspoň chvílku! teda myslím, aspoň do zajtra.
mne sa vtedy tak zle zaspáva, sa nenápadne na neho tlačím a jedujem sa keď nereaguje 😀

mafynka
26. feb 2010

mna tiez jeduje,ked nezaspavame v naruci...nerada chodim spat nahnevana ☹

micicka
26. feb 2010

no neznášam to aj ja, ja vtedy nemôžem zaspať, niekedy si musím dať aj 1 persen, lebo inak by ma roztrhlo od jedu a nezaspala by som....

mafynka
26. feb 2010

to myslis vazne??? 🙂 🙂 🙂 🙂 ten bravam aj ja,,,po potrate som si kazdu hodinu davala persen forte,,inak by som nezvladala nic,,,a teraz,ked ma vytoci, tak pred spanim si dam normalny,,niekedy aj dva 😀 😀 tak v pohode,,som rada,ze ho neberiem len sama 😝

micicka
26. feb 2010

ja mám len presen forte doma, minule som si dokupovala!! veľa som ho minula kvôli práci, nezaspala by som bez neho. unavená jak hovado, ale kvôli nervom som nedokázala zaspať... tak sme rovnako závislé a nervavé 😉

mafynka
26. feb 2010

ja som si ho kupila po potrate,,to som jedla ako cukriky,vzdy ked bola rec na babatko a v robote,,,,ja mam celkovo slaby spanok,,v kuse ani tie 4 hodky neviem spat,aby som sa neprebrala,,tak niekedy,hlavne ked ma vytoci,tak si dam pred spanim dve,,,a spim jak batola v oleji 😀

mafynka
26. feb 2010

ty si dnes sama?