Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ivanka celkom v pohodicke,,,joooj len sa bojim skusok
juhu...to si pozriem...si nastavim budik ako dnes 😅
mám tušáka, že vyhráme bronz, juj dúfam, že vstanem 😀
mafynka, neboj, keby si aj nespravila na prvýkrát nič hrozné sa nedeje, ved je to len vodičák. A každou jazdou to bude lepšie. Ja som nikdy neverila, že budem jazdiť po BA a teraz už v pohode.
ahojte baby konecne som sa sem dostala 😉
mam na vas taku otazku, ci mate nejake napady a rady..... 😅
co by ste kupili mamke k 50tke?? som zufala a cas sa krati.
ahojte... ako? my nic nove...
trini a v akej cenovej relacii?
cca do 200e
ahojte, konecne viem ze ovulka uz bola, asi 15DC aj ked FF mi to vyhodnotil na 17DC, neviem preco...
http://www.fertilityfriend.com/home/2c194f
no a na 14DC bol keksik, tak to zacinam brat optimisticky 🙂 priatel mi hovori aby som na to stale nemyslela, ale to sa nedaaaaaa 😅 hlavne teraz ked uz to tak sledujem...
hodim vam tu nieco na citanie, o reprodukcnej imunologii, to je prave to vysetrenie ktore sa bezne nerobi, lebo to robia len v Prahe, vraj nieco z toho aj v KE...: http://baby-web.topky.sk/Clanky/a226-Ked-imunit...
pekne ranko holky... 😉
tak sme teda neziskali ten bronz.. 😒 nepozerali sme to, len sme zas poculi susedov pod nami ako hulakaju... 😅
ivanka, gratulujem k robote, si pisala, ze nastupujes do novej...co budes robit?
mne sa nejako nic nechce, dnes muzik nastastie do prace nejde...tak sa pojdeme prejst a najest do restiky... 🙂
ahojte kocky
velvet tak ta nakoniec caka pekny dnik,,uzi si ho 🙂
baby caute, no dnes je divný den...asi to zacalo tym hokejom... 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ no ale ako slabá utecha je ze za nami skoncili Svedsko, Lotyšsko, Cesi atd atd...ale to je asi slabá na plast na ranu...joooj nolmalne mi je tych nasich chlapcov lúto...Ved uz to mali skoro vo vrecku....
ahojte kocky 🙂
zasa som tu kuk po dlhsom case a co vidiiim???? dve nove tehulky 😕 to je supiiiiiiiiis!!!!! snazilkant a cukruska - blahozelam, drzte sa kocky a dufam, ze my ostatne sa coskoro pridame 😉
mne uz skoncila prva mrcha, takze zaciname so snazenim 😵 dufam, ze to nebude trvat tak dlho ako prvy krat 😅
peknu nedelu kocky 🙂
peknu nedelu želám,
veru ten hokej mrzí aj mňa, nakoniec som nevstala ani ja a dobre som urobila, aspoň som to tak neprežívala 😨
velvet, nastupujem do jednej medzinárodnej firmy a budem mať na starosti komunikáciu s bankami a iné finančné záležitosti, tak dúfam, že to zvládnem 😅 No snád nie na dlho, dúfam, že čoskoro pôjdem na materskú, ale snažiť sa začneme najskôr v apríly...Dovtedy tu už budú samé tehulky, tak ma to bude o to viac motivovať 🙂 Robota je aj tak stále druhoradá, ale nedokážem už byť stále doma a rozmýšlať čo by bolo keby bolo keby...
kocky, o hokeji radsej ani nepisem, lebo mna v noci skoro porazilo, tak na dosah bolo to vitazstvo a je to v keli 😠 ale nevadi, aj tam sme ziskali krasne umiestnenie 😉
aj ke by sa mi bolo lepsie zaspavalo s pocitom, ze mame bronz 😔
ivanap6 - mas pravdu, netreba sa na babo tak strasne upinat a prisposobovat tomu uplne vsetko, ono to asi skor pride, ked ma clovek aj kopec inych aktivit 😉 drzim palce, nech sa ti v novej praci dari a nech tam nemusis byt prilis dlho - vies ako to myslim 😵
dakujem awe, veru potrebujem túto prácu hlavne po psychickej stránke a všetko ostatné príde 🙂
ahojte je tu dakto? 😕
ivana, super, gratulujem k robote, si sikulka...urcite sa ti bude v praci darit...no ale aj ja verim, ze prilis dlho sa tam nezohrejes, lebo sa babatko bude pytat na svet...drzim ti palceky v jednom aj v druhom... 😵
my sme boli na tom obede,dosli sme az o pol tretej domov, bola v restike nejaka oslava, tak trvalo dlhsie, kym nam doniesli jest ale nevadi, dobre bolo...potom sme si kukli film, teraz pozeram animal planet o takom typkovi, co byva na samote a chodia mu tam medvede...celkom sranda, uplne su ochocene...
taaaak sa mi nic nechce...pojdem este muzikovi vlasy ostrihat, uz to ma sisate na vsetky strany.. 😉
Ahojte...ako vikendujete...my sme boli na obed u nasich...predchvilou sme sa vratili... pozerali ste dnesny hokej ? nasi hrali dobre len mali smolu chudaci 😒
ahoj cukruska...nie, nepozerali sme...pekne sme spali... 😀
ako sa citis? dobre dufam..
ahojte 🙂
ako sa mi mavate? dlhsie som tu nebola, som nevedela, co skor...
mame tu nejake nove tehulky?
leamax...kde sa tulas? 😉
jasne, ze mame cukrusku a snazilku...
ahoj velvet 🙂
no mali sme nejake behacky a mala som doma tyzden muzika, tak snad som ospravedlnena 😉 😀
woooow, hned dve 😵 supeeeeeeeeeeeer, sa to tu pekne rozbieha, budem chodit castejsie, nech sa to aj na mna uz nalepi 🙂
cukruska, snazilka, gratlujeeeeeemmmmm a silno drzim paste. nebojte, teraz to uz vyjde!!!
leamax, tak super, ze bol muzik doma...tak mozno aj ty nam coskoro oznamis dobru spravicku.. 😵
no o tom pochybujem, to by musel byt zazrak. som bola utorok na folikulometrii a folika nikde ☹ som si poplakala od hnevu 😠 napchavam sa clostylom a vajecniky si kludne chrapu 😠 ale zase si vravim - mozno sa dokino zle dival, lebo vraj nemohol ani vajecniky najst a tie mam na 1000% 😉 a muzik ma ukludnoval, ze doktor prd vie, ze on vie, ze mame sexovat a on to mimko urobi!!! 😀
idem zavesit pradlo
leamax...to co...ze nevedel najst vajecniky, to ma nejake blbe sono, ci co.. 😅
tak to si potom z toho fakt nic nerob, ze nevidel folikul...mozno tam bol a riadny, len dr. si zabudol dat okuliare... 😀
tak drzim palceky..
ahojte kocky,,co dnes vecer porabame?
ahoj mafy...nic take extra neporabate...vegetujeme...mala by som si ist nechtiky spravit...
ahojte, ja som si nahodila letnu fotecku 🙂
leamax - a BT si nemerias? maloktory doktor ma fakt dobre sono, ja som od svojho gyndosa tiez kvoli tomu odisla...
velvet, ktovie. zatial podla merania BT ani ovu este nebola, takze tento cyklus jeuz asi zas v haji
ahoj mafy 🙂
leamax, grafik nemas?

ahojte
cukrus - hrame o 4.00 v noci 🙂