icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
28. feb 2010

lenka dobru nocku

awe ja verit nejdem,,aby som nebola sklamana,,no citim trosku v podbrusku,,tak obcas,,,mozno je uz mrcha na ceste,,,ale ten biely vytok mam stale

awe
28. feb 2010

mafy - tak aspon optimisticky mysliet 😉 ale jasne, ze to netreba brat tragicky, ked sa nezadari teraz, zadari sa nabuduce 🙂

kocky, idem ja uz off, som unavena po vikende, zajtra sa zastavim. Krasny vecer, pa 😉

mafynka
28. feb 2010

awe dobru noc 🙂

leamax
28. feb 2010

este je tu niekto? som mala muzika na skype 😵

velvet26
1. mar 2010

ahojte kocky... 😉
aky ste mali dnik...? ja celkom ok...v praci fofri, ale vsak kedy neboli... 😅
som este u muzika v praci, lebo dlhsie robi, a mozno cely tyzden bude...tak som mu aj jeho kolegovi doniesla hotdogy, nech neumru od hladu...tak tu konikujem.. 🙂

lu.lu.
1. mar 2010

caute

ako? ja fajn, som akurat dopapala veceru, dnes som varila na dvakrat, pre mna lososa s brokolickou, hraskom a kukuricou...pre chlapov hovadzie masko na zeleninke a opekane zemiacky..

inak podla BT mi vyznacilo ovulku na 16DC, kedy som aj zacala brat duphaston, tak to super vyslo, sa tesim 😉 , uz len pockat na dalsiu mrsku a potom ideme na vec, sa taaaak tesim, chcem vianocne babatko 😵

leamax
1. mar 2010

ahojte 🙂
ako po vikende? mne to dnes napodiv v robote celkom fajn ubehlo. no nech je uz piatok, ze 😉 😀

awe
1. mar 2010

ahojte kocky 😉

my sme dnes boli s muzikom na veceru vonku, sme si posedeli, pokecali, fajne bolo 😉
lu.lu - vianocne babatko 🙂to by bolo supis 😵aj ja by som chcela.

kocky - inak bude to tu riadne napinave, kto kedy co oznami, same // tu budu z kazdej strany 😉

vsetkym drzim palce, nech mame pod stromcekom obrovskeeee brusiskaaaa 😵

leamax
1. mar 2010

awe, bodaj by si mala pravdu!!! ja by som tiez brala vianocne babatko 😵
joj, uz nech si najdem tie //, sa neviem dockat 😵

awe
1. mar 2010

lemax - ja mam urcite pravdu, do konca roka 2010 bude iste kazda kocka z tejto temy tehulka a poniektore uz aj maminky 😉

a kedy "necakas" mrchu? 🙂

mafynka
1. mar 2010

ahojte kocky,,ako sa mame??

ja som rano vstala s pocitom na vracanie,,a cely den mi bolo dako tak tazko,,,vytok stale mam biely,,cipok tvrdy,,,a ako som prisla domov a osprchovala sa,,dostala som take krce do podbruska,,nenormalne,,vystriem sa,tak mam take desne krce,,iba skrcena mozem byt 🙄 to cooooo 😨

leamax
1. mar 2010

awe, ja mam este cas na rozmyslanie nad mrchou/nemrchou 😀 tak 12dni urcite

awe
1. mar 2010

mafy - a nemoze to byt tehu? 😉

mafynka
1. mar 2010

ale co tie krce?

leamax
1. mar 2010

mafy, niekto to mava. kedy necakas mrchu?

awe
1. mar 2010

no ja som mala krce pri tehu, take mrchovske.

mafynka
1. mar 2010

aj ja som mala pri tehu krce,ale o tyzden na to som sa dozvedela,ze som potratila,,,to nie su mrchovske bolesti,,normalne ma to pycha,skratka klasicke krce,,no som 22DC,,takze skor ako na 31den necakam mrchu

leamax
1. mar 2010

mafy, mala si aj ovulku? a kedy?

awe
1. mar 2010

mafy a nemozes mat len posunutu ovulku, lebo bolest v podbrusku - krce su aj pri ovulke.

mafynka
1. mar 2010

no ovu vytok som mala 20teho a 21,,,takze predpokladam,ze vtedy bola ovulka

awe
1. mar 2010

mafy, tak ak to neprestane, chod radsej k lekarke...pripadne pockaj par dni a skus testik, hm? 😉

mafynka
1. mar 2010

uz to prestalo

zuztek
1. mar 2010

ahojte 🙂

mafy, moze to byt aj cysticka 😕 ja ked som mala davnejsie cystu tak tiez som bola len skrcena... ale mozes byt kludne len nafuknuta...

mafynka
1. mar 2010

no parada,,zeby sa zasa vytvorila? ☹

awe
1. mar 2010

mafy, neboj... ak krce prestanu nic sa nedeje, ak by sa vratili, skoc k dokine, nech nic nepodcenis.

mafynka
1. mar 2010

uz to prestalo,,neviem co to bol za naval,,ale cely den som sa citila mizerne

mafynka
1. mar 2010

baby je tu niekto???,,,,sa musim dako zabavit,lebo zozerem aj kona..pardon za slovnik,,ale taaaka som hladnaaa

leamax
2. mar 2010

wow, klobuk dolu nad jej trpezlivostou 🙂 a je jasny priklad toho, ze sa nesmieme vzdat!!!

inak - dobre ranko 😀

mafynka
2. mar 2010

ahojte baby,,

ako sa mame??,,tak ja som ako husenkova draha,,,tentoraz mam strasnu depku..od rana mi je zle, na vracanie,,a citim sa celkovo dako malatne,,krce uz nemam,len ten vytok stale,,tak sa citim tak neprijemne,,no a jazda,tak ta bola hadam najhorsia doteraz,,,posledne krizovatky som tak zaklincovala,,nepodradila som si,,vybehla som uplne,kam som nemala,,,alebo sme mali ist dolava,a ja som sa sustredila na radenia a zmeskala som pruhy,,,no katastrofa,, jednom kuse som bola opatrna, bala som sa ist rychlejsie,,taka neista,,celu vecnost to trvalo a mam teraz chut len plakat,,a zajtra zasa jazda,,no to je hroza,,boze dve dobre jazdy mam a teraz taka katastrofa,, ☹ ☹ ☹ ☹