Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
budem ti drzat prstyyy
diky, aj ja tebe 🙂
ja som na tom podobne, 9teho bola mrcha, ale ovulka len minuly utorok (si myslim ja) alebo stvrtok (si mysli graf na FF), takze tesovat budem az buduci tyzden...
ahojte baby,boze aj ja mam furt nejaký vytok...som 19D cyklu. Na ovulku sa mi to zdá neskoro...no ja uz fat neviem, ale dnes som mala take mlandravé na intimke...ja som uz z toho jelen...a som viac mokrejsia ako inokedy 😀 😀
lenka 😀
mafy niečo k smiechu?????? 😀 😀 😀
ale ja som uz naozaj zufalá, to je fakt horsie, ked sa clovek furt pozoruje....uz si pripadám ako nejaký hypochonder..stale hladám nejaku vadu na sebe 😀 😀 😀
vytok-hnedý, bledý, ruzový, cervený, modrý 😀 😀 😀 bolest v brusku-tupá,ostrá, krče 😀 😀 😀 , krčok- mäkký, tvrdý, hore, dole 😀 😀 😀 prsia- malé, velké, ziadne.... 😀 😀 😀
lenka 😀 😀 😀
caute,
mne sa najviac paci na novej verzii mk, ze budu sukromne temy 😉
lenka smejem sa,,lebo mi hovoris z duse,,,stale sa pozorovat,ved to je uz choroba,,to na cvokaren dojdeme,kym tie babatka budeme drzat v naruci 😀 😀
ahoj trini, a to co bude konkretne znamenat? som to len letmo pokukala... 😕
inak uz by mohli aj to urobit, ze by sme videli kto je na MK prave online
babyyy,,hadam mi nezdrhnete do sukromnej temy,,,ved co ja bez vas budem robit 😀 😀 😀
to znamena, ze niekto ma temu a ta je uzamknuta a prispievat mozu len clenovia co tam patria a poziadaju zakladatelku temy o prijatie. aspon tak som pochopila.
to online tusim nebude
no mafy fak sa citim jak cvoklá niekedy....inak to kto je online by som uvitala
mafynka, aj ty mozes patrit do sukromnej temy 😉
trinitka dakujem 😀 😀 😀
lenka no ja sa niekedy tak sledujem,ci mi je zle,,ci mi nie je zle,,ci mam teda priznaky,ci nemam priznaky,ci mi je na vracanie,,ci nie,,ze mi nakoniec zostane zle 😀 😀 😀 😀 😀 no hotovy hypochonder
oki baby idem spat, skontrolujem este ten krcok v sprche....tvrdý mäkky...hore dole 😀 😀 😀 😀 dobru nocku
lenka,,ten krcok by mi co mohol povedat??,,,je hore a tvrdy,,,dobru noooooc
baby, to ako keby ste cvicili: hore dole, tvrdy makky, a este raz hore dole... 😀
dobru nocku vsetkym, mafy nezabudni kupit testiky 🙂
mafy zatial som sa s nim este nerozprávala... 😀 😀 😀 ale ked prehovorí dam vediet 😀 😀 😀 /daco baby písali nedavno, ze ma byt hore a tvrdý- no ale sak to je stará známa vec 😀 😀 😀 😀 😀 /
zuztek 😀 😀 😀
lenka no ja neznala,,moj vravi,ze je hore a tvrdy,tak som zvedava,,uvidim este aka bude situacia mozno koncom tyzdna kupim testik
idem hajat,zajtra ma caka jazdaaaaa ☹ ☹
dobru noc kocky
dobre ranko 🙂
mafy, krcok hore a tvrdy je dobre znamenie 😉 som zvedava na testiky.a vela stastia na jazde - neboj, to zvladnes 😉
pekny den vsetkym
Halo halo...az na druhej strane? co to??
babule kde steeeeeee
ahoj mafy, ako dopadol vodicak?
ahoj trinitka,,celkom to uslo,,ale ma to tak zmorila,ze som dve hodky spala potom,,nejaka som unavena
ja som mala raz taku zlu jazdu ze ma v polovici hodiny vysadil 😅
misinn a to si co robkala??,,,nech sa trochu povzbudim,,lebo mam pocit,ze vodicak nikdy nedostanem,,,inak ten instruktor je draheho kamos,,a drahy ide mat teraz 35 rokov,,tak sme sa bavili o nejakej oslave,ze by som mu urobila,,taku malu,,,tak kombinujem,kolko by ma to vyslo,,lebo zasa vela nechcem minut
vies co ani sama neviem to sa vsetko zbehlo tak rychlo..ale nic si z toho nerob...ja som sa naucila jazdit v podstate az ked som dostala vodicak..autoskola je len zaklad...ale ked mas vodicak potom to uz ide rychlo..a soferujes si po svojom..
a aku oslavu mas na mysli?

no ked kupim dvojbalenie,,,tak nebudem vladat vydrzaaaat,,,uz ratam vselijak,,,,ze kolky den som,,,ale mrcha sa spustila v den,ked zacal semester,,si pamatam,mala som desnu depku,,tak 8meho,,,no a to vychadza 23den dnes,,,no na mrchu aj tak skoro