icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
3. mar 2010

halooooooooo, je tu niektoooooo? 🙂

mafynka
3. mar 2010

halooo,,,ja som tu 🙂

zuztek
3. mar 2010

ahoj mafy, testik si si uz kupila? 🙂 nejake nove priznaky?

mafynka
3. mar 2010

kupila,a negativny

zuztek
3. mar 2010

jaaaj, tak je asi este skoro 😅 pockaj take 2-3 dni a zopakuj

mafynka
3. mar 2010

nevyslo to ☹ ☹ nejdem uz spekulovat ☹ ☹

zuztek
3. mar 2010

nevadiiiii, kym nepride MS treba stale dufat 😉

awe
3. mar 2010

ahojte kocky,
co je dnes nove?

awe
3. mar 2010

mafy - pozeram, ze si dnes testovala, neboj, ak to nevyjde tento mesiac, vyjde to ten dalsi, len treba optimizmus 😉 a hlavne verit 😵

zuztek
3. mar 2010

ahoj awe, dnes nejak tichucko 😕 ty co mas nove?

awe
3. mar 2010

ved aj ja sem nakuknem vzdy len vecer, ked stihnem...ale teraz je to v pohode, stiham vzdy vsetko docitat, predtym sa tu pisalo takym rychlym tempom, ze nebola sanca 😀
ja nemam nic nove, akurat mam za sebou prvu mrchu po kyrete a vlastne na to sme cakali, lebo mame povolene snazenie hned, takze tento mesiac uz skusame, uvidime, ci sa zadari hned alebo nie....ak ano, budem najstastnejsia na svete, ak nie, nevadi, budeme skusat dalej, raz motyka vystreli 🙂 ale ja verim, ze nas anjelik, ktoreho mame v nebicku, nam coskoro posle surodenca 😵

awe
3. mar 2010

a ty ako?

zuztek
3. mar 2010

ja som po druhej mrche, teda o tyzden uz by mala prist tretia, ak sa nezadarilo... ja to zatial beriem tak pozvolna, aj ked meriam BT a testujem ovu testami, ale bojim sa este ci nie je skoro... moj novy doktor ma stale dovolenku, neviem kedy sa konecne k nemu dostanem na kontrolu, tak akurat z toho som trochu zufala...

leamax
3. mar 2010

ahojte dievcata
ja som dnes taka unavena. tak som vas prisla aspon pozdravit a asi idem do hajan 😉

mafynka
3. mar 2010

juuj babky,ja sa radsej odpajam,lebo ma chyta depka,,,dobru noc vsetkym

awe
3. mar 2010

mne povedala lekarka, ze nevidi problem a kludne sa mozme snazit hned po prvej MS...vraj, ked je telo pripravene otehotnie, ak nie je pripravene, tak sa vajicko neuchyti...a ja sa citim po zdravotnej stranke ok, tak skusame 😉 tiez pozvolna, ved uvidime, co z toho bude 🙂
ja BT nemeriam, ani som nikdy nemerala, nie som pedant na tieto veci 😕 ovu testy som kde-tu pouzivala, mozno kupim aj teraz, idem tento cyklus aj na folikulometriu, nech ma dokina omrkne, ci sa vsetko nastartovalo, ako malo a uvidim.
vam sa prve babanko zadarilo po akom dlhom case?

zuztek
3. mar 2010

mafyyyyy, nedepkuj, co si tutko? bude dobre, neboj, raz to musi prist 😉

awe
3. mar 2010

dobru nocku lemax 😵
mafy - aka depka, nic nie je stratene, kym nemas mrchu 😉

mafynka
3. mar 2010

baby ked to je tazke,,,uz je tu marec,,a za par dni je moj termin porodu,,je mi z toho nanic ☹

awe
3. mar 2010

mafy - je to tazke, to vie kazda z nas v tejto teme 😔 ale nesmies sa na to pozerat takto, skus mysliet dopredu, co sa stalo stalo sa, zial, ani jednej z nas uz babatko nic nevrati spat, ale treba mysliet pozitivne a verit, ze nase anjeliky nam coskoro poslu babatka, uvidis 😉

mafynka
3. mar 2010

rano dojde mrcha,,,boli ma desne spodok bruska ako pri mrche,,,super,,24den ☹

zuztek
3. mar 2010

ked dojde, nevadi, skusis dalsi cyklus

inak ked ta boli brucho ako pred MS, to este nic neznamena, ja som tak mala ked som bola tehu, brucho bolelo presne v temin MS, spinila som 2 dni, dala som si ibalgin, a o par dni bolo //

mafynka
3. mar 2010

len nechapem,,ked vas boli pred mrchou,,to uz boli tak na 24DC???, nie je to skoro?

awe
3. mar 2010

mafy - moze ist o uhniezdovanie...ja som to tak mala pri tehu, krce mrchovske som mala dva tyzdne pre ocakavanym terminom mrchy.

zuztek
3. mar 2010

mna zvykne slabsie boliet aj take 2-3 dni pred mrchou... ale nemysli stale na to, chod si pekne lahnut, nedepkuj, nepremyslaj, pekne sa vyspi a zajtra uvidis... 🙂

awe
3. mar 2010

jedno je pravda - neterba sa prislis sledovat, viac sa zamestnavat inymi aktivitami a vtedy je aj mysel oddychnuta a babo pride, uvidis mafy 😉

mafynka
3. mar 2010

au ale toto velmi boli,,dam si tabletku,,kocky vy ste dnes aky mali den?

awe
3. mar 2010

ja som dnes bola dovecera v praci, potom s muzikom troska zasportovat a len pred chvilou sme dorazili domov...a idem aj pomaly off, lebo zajtra ani nevstanem 😉

zuztek
3. mar 2010

ja som mala klasicky pracovny... 😒

awe
3. mar 2010

kocky, ja na dnes koncim, prajem vam este krasny vecer 🙂