Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
halooo,,,ja som tu 🙂
ahoj mafy, testik si si uz kupila? 🙂 nejake nove priznaky?
kupila,a negativny
jaaaj, tak je asi este skoro 😅 pockaj take 2-3 dni a zopakuj
nevyslo to ☹ ☹ nejdem uz spekulovat ☹ ☹
nevadiiiii, kym nepride MS treba stale dufat 😉
ahojte kocky,
co je dnes nove?
mafy - pozeram, ze si dnes testovala, neboj, ak to nevyjde tento mesiac, vyjde to ten dalsi, len treba optimizmus 😉 a hlavne verit 😵
ahoj awe, dnes nejak tichucko 😕 ty co mas nove?
ved aj ja sem nakuknem vzdy len vecer, ked stihnem...ale teraz je to v pohode, stiham vzdy vsetko docitat, predtym sa tu pisalo takym rychlym tempom, ze nebola sanca 😀
ja nemam nic nove, akurat mam za sebou prvu mrchu po kyrete a vlastne na to sme cakali, lebo mame povolene snazenie hned, takze tento mesiac uz skusame, uvidime, ci sa zadari hned alebo nie....ak ano, budem najstastnejsia na svete, ak nie, nevadi, budeme skusat dalej, raz motyka vystreli 🙂 ale ja verim, ze nas anjelik, ktoreho mame v nebicku, nam coskoro posle surodenca 😵
a ty ako?
ja som po druhej mrche, teda o tyzden uz by mala prist tretia, ak sa nezadarilo... ja to zatial beriem tak pozvolna, aj ked meriam BT a testujem ovu testami, ale bojim sa este ci nie je skoro... moj novy doktor ma stale dovolenku, neviem kedy sa konecne k nemu dostanem na kontrolu, tak akurat z toho som trochu zufala...
ahojte dievcata
ja som dnes taka unavena. tak som vas prisla aspon pozdravit a asi idem do hajan 😉
juuj babky,ja sa radsej odpajam,lebo ma chyta depka,,,dobru noc vsetkym
mne povedala lekarka, ze nevidi problem a kludne sa mozme snazit hned po prvej MS...vraj, ked je telo pripravene otehotnie, ak nie je pripravene, tak sa vajicko neuchyti...a ja sa citim po zdravotnej stranke ok, tak skusame 😉 tiez pozvolna, ved uvidime, co z toho bude 🙂
ja BT nemeriam, ani som nikdy nemerala, nie som pedant na tieto veci 😕 ovu testy som kde-tu pouzivala, mozno kupim aj teraz, idem tento cyklus aj na folikulometriu, nech ma dokina omrkne, ci sa vsetko nastartovalo, ako malo a uvidim.
vam sa prve babanko zadarilo po akom dlhom case?
mafyyyyy, nedepkuj, co si tutko? bude dobre, neboj, raz to musi prist 😉
dobru nocku lemax 😵
mafy - aka depka, nic nie je stratene, kym nemas mrchu 😉
baby ked to je tazke,,,uz je tu marec,,a za par dni je moj termin porodu,,je mi z toho nanic ☹
mafy - je to tazke, to vie kazda z nas v tejto teme 😔 ale nesmies sa na to pozerat takto, skus mysliet dopredu, co sa stalo stalo sa, zial, ani jednej z nas uz babatko nic nevrati spat, ale treba mysliet pozitivne a verit, ze nase anjeliky nam coskoro poslu babatka, uvidis 😉
rano dojde mrcha,,,boli ma desne spodok bruska ako pri mrche,,,super,,24den ☹
ked dojde, nevadi, skusis dalsi cyklus
inak ked ta boli brucho ako pred MS, to este nic neznamena, ja som tak mala ked som bola tehu, brucho bolelo presne v temin MS, spinila som 2 dni, dala som si ibalgin, a o par dni bolo //
len nechapem,,ked vas boli pred mrchou,,to uz boli tak na 24DC???, nie je to skoro?
mafy - moze ist o uhniezdovanie...ja som to tak mala pri tehu, krce mrchovske som mala dva tyzdne pre ocakavanym terminom mrchy.
mna zvykne slabsie boliet aj take 2-3 dni pred mrchou... ale nemysli stale na to, chod si pekne lahnut, nedepkuj, nepremyslaj, pekne sa vyspi a zajtra uvidis... 🙂
jedno je pravda - neterba sa prislis sledovat, viac sa zamestnavat inymi aktivitami a vtedy je aj mysel oddychnuta a babo pride, uvidis mafy 😉
au ale toto velmi boli,,dam si tabletku,,kocky vy ste dnes aky mali den?
ja som dnes bola dovecera v praci, potom s muzikom troska zasportovat a len pred chvilou sme dorazili domov...a idem aj pomaly off, lebo zajtra ani nevstanem 😉
ja som mala klasicky pracovny... 😒
kocky, ja na dnes koncim, prajem vam este krasny vecer 🙂

halooooooooo, je tu niektoooooo? 🙂