icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
3. mar 2010

aj ja koncim, mafy aj ty, sup do postele, nech sa vajko moze kludne zahniezdit 🙂

pekny vecer

mafynka
3. mar 2010

zuztek ☹ ked ja chcem,aby sme uz vsetky mali babatka,,a tak strasne dlho to trva ☹

dobru noc kocky

mafynka
4. mar 2010

ahojte kocky,,aky mate den?

misinn
4. mar 2010

ahoj mafy, ja dobry, spokojna som 🙂 🙂

misinn
4. mar 2010

a ty sa mas ako? 🙂

mafynka
4. mar 2010

ahoj misi ujde to,len ma boli hlava od rana

misinn
4. mar 2010

to bude asi z pocasia 😒

mafynka
4. mar 2010

no asi ano,,alebo z nevyspatia

velvet26
4. mar 2010

ahojte baby.. 🙂
prisla som vas aspon na chvilku pozdravit...vcera sme boli u svokrovcov...a dnes idem kuki mojich rodicov, muzik dlhsie robi, tak potom pride tam za mnou, tak asi sa na net zase nedostanem..
mafynka..nic si z toho nerob, ze mas na testiku jednu /, vsak pokial mrcha nedosla, nadej stale este je... 😉

mne sa taaaak nic nechce...jaj, unavena som hrozne...ozaj to pocasie by sa uz aj mohlo umudrit a mohla by prist jar... 😵

moniquie
4. mar 2010

ahojte kočky,
priebežne informujem

zvádzam delimu, či ísť do toho či neísť,
či sa už začať snažiť, či ešte počkať,

zaťial všetky krvné testy a stery boli negatívne,
tento týždeň je už piaty čo čakáme na genetiku a hemato, ( pravdepodobnosť čakania 6 týždňov )

zrovna mám mrchu, takže ovulka do 14 dní cca bude 14. marca,
neviem či do vtedy budú výsledky 😢
takže zrjeme z hlasu v hlave, teda môjho rozumu, asi s babenom začneme až na dalsiu ovulku o mesiac 😖
no stále som na vážkach,,

a čo nové u vás,
čítam že vodičákujete podaktoré a podaktoré hľadajú čiarky na testíkoch,, - teda tieto kritéria splna obe mafynka
😵 😵

super .. len tak dalej, raz to príde a bude to už navždy ....

velve . slničko už vykukuje no ráno opatrne a večer ho ešte sprevádza vietor,, no myslím že o týždeň dva budeme chodiť v lodičkách,, veru už nech je to tu .. a aj to ostatné ,, nech sme pekne v lete doma na rizikovom v papučkách pred televízorom ....

papa

moniquie
4. mar 2010

že delimu,, dilemu som chcela napísať,, pardon ... 😎

velvet26
4. mar 2010

ahoj monig...juuuuj, uz nech to je jedno aj druhe, t.j. jar a teplucko a my v papuckach na rizikovom pekne doma... 😉

cukor
4. mar 2010

..aj ja vas zdravím.....nech len svieti slniečko....to mam rada.....hlavne ,ze sa uz februar skončil.....fuj ten mesiac nemam rada...

velvet26
4. mar 2010

cukor... 😀 a preco..?
ja mam najradsej jul...mozno aj preto, ze som v juli narodena... 🙂

cukor
4. mar 2010

lebo vo februari mi odišli moji najbližší.......a marec mam rada a asi tiez preto ,lebo mam narodky.....

velvet26
4. mar 2010

cukor...tak to ano..to je pochopitelne..
ale nastastie uz je februar za nami...uz len to dobre nas caka.. 😉

dilema
4. mar 2010

no ked ma uz monique spomenula tak som tu aj ja medzi vami 🙂 ja som tiez rada inak ze februar uz skoncil, lebo baby, ja mam troch anjelikov v nebicku... a traja sa so mnou rozlucili vo februari, hmmm.. to mi uz pride ako nejaka kliatba... no ale musime ist dalej... cakam na prvu mrchu po kyrete... a netusim kedy a ci sa na ten boj este odhodlam dat... ale citala som vela povzbudivych pribehov aj tu na koniku, tak snad aj ano...

mafynka
4. mar 2010

ahojte kocky,,ako ste sa tu rozkecali,,co idete robkat vecer?

dilema
4. mar 2010

mafy..zeby nic? 🙂

mafynka
4. mar 2010

zebyyy??? 😀 😀 ja idem lenosit 😀

micicka
4. mar 2010

ahoj kočky, ako sa máme? ja som dnes tak straaašne unavená, že neviem či zajtra prežijem ešte ten piatok 🙄

čítam, že aj hlávky bolia, veru aj mňa, včera veľmi, dnes už menej ale celý den je to už otravné ☹

beak
4. mar 2010

ahojte dievčatá, veeeľmi dlho som tu nebola, nestíham vás čítať ale som postrehla, že tu máme nové tehuľky
tak vám baby gratulujem a držím palce, tento krát sa to musí podariť

zuztek
4. mar 2010

ahojte 🙂 neviete ako sa maju nase tehulky? 😕

dilema vitaj medzi nami, teda, februar asi naozaj nie je tvoj stastny mesiac, ale mesiacov je este 11, jeden z nich bude stastny urcite, drzim ti palce 🙂

awe
4. mar 2010

ahojte kocky 🙂
ako sa dnes mavate?

mafynka
4. mar 2010

ahojte kocky,,co kukate v telke?

zuztek
4. mar 2010

odkedy skoncila olympiada, nemam co v telke kukat 😅 tak konikujem...

awe
4. mar 2010

ja telku nekukavam 😕
a je pravda, ze ked bola olympiada, clovek mal co sledovat a bolo to napinave...skoda, najblizsie nas cakaju MS vo futbale 😉

awe
4. mar 2010

nepribudla ziadna nova tehulka?

zuztek
4. mar 2010

awe, futbal mi ani nespominaj, to mame takmer kazdy den v telke (vselijake anglicke ligy a neviem ake pohare...), bleee 😒 ja sa skor tesim na hokej 🙂 ale to byva az zaciatkom maja

awe
4. mar 2010

aj aj mam radsej hokej, ale tomu futbalu sa, zienky moje, tento rok nevyhneme 😝