Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
zuztek ☹ ked ja chcem,aby sme uz vsetky mali babatka,,a tak strasne dlho to trva ☹
dobru noc kocky
ahojte kocky,,aky mate den?
ahoj mafy, ja dobry, spokojna som 🙂 🙂
a ty sa mas ako? 🙂
ahoj misi ujde to,len ma boli hlava od rana
to bude asi z pocasia 😒
no asi ano,,alebo z nevyspatia
ahojte baby.. 🙂
prisla som vas aspon na chvilku pozdravit...vcera sme boli u svokrovcov...a dnes idem kuki mojich rodicov, muzik dlhsie robi, tak potom pride tam za mnou, tak asi sa na net zase nedostanem..
mafynka..nic si z toho nerob, ze mas na testiku jednu /, vsak pokial mrcha nedosla, nadej stale este je... 😉
mne sa taaaak nic nechce...jaj, unavena som hrozne...ozaj to pocasie by sa uz aj mohlo umudrit a mohla by prist jar... 😵
ahojte kočky,
priebežne informujem
zvádzam delimu, či ísť do toho či neísť,
či sa už začať snažiť, či ešte počkať,
zaťial všetky krvné testy a stery boli negatívne,
tento týždeň je už piaty čo čakáme na genetiku a hemato, ( pravdepodobnosť čakania 6 týždňov )
zrovna mám mrchu, takže ovulka do 14 dní cca bude 14. marca,
neviem či do vtedy budú výsledky 😢
takže zrjeme z hlasu v hlave, teda môjho rozumu, asi s babenom začneme až na dalsiu ovulku o mesiac 😖
no stále som na vážkach,,
a čo nové u vás,
čítam že vodičákujete podaktoré a podaktoré hľadajú čiarky na testíkoch,, - teda tieto kritéria splna obe mafynka
😵 😵
super .. len tak dalej, raz to príde a bude to už navždy ....
velve . slničko už vykukuje no ráno opatrne a večer ho ešte sprevádza vietor,, no myslím že o týždeň dva budeme chodiť v lodičkách,, veru už nech je to tu .. a aj to ostatné ,, nech sme pekne v lete doma na rizikovom v papučkách pred televízorom ....
papa
že delimu,, dilemu som chcela napísať,, pardon ... 😎
ahoj monig...juuuuj, uz nech to je jedno aj druhe, t.j. jar a teplucko a my v papuckach na rizikovom pekne doma... 😉
..aj ja vas zdravím.....nech len svieti slniečko....to mam rada.....hlavne ,ze sa uz februar skončil.....fuj ten mesiac nemam rada...
cukor... 😀 a preco..?
ja mam najradsej jul...mozno aj preto, ze som v juli narodena... 🙂
lebo vo februari mi odišli moji najbližší.......a marec mam rada a asi tiez preto ,lebo mam narodky.....
cukor...tak to ano..to je pochopitelne..
ale nastastie uz je februar za nami...uz len to dobre nas caka.. 😉
no ked ma uz monique spomenula tak som tu aj ja medzi vami 🙂 ja som tiez rada inak ze februar uz skoncil, lebo baby, ja mam troch anjelikov v nebicku... a traja sa so mnou rozlucili vo februari, hmmm.. to mi uz pride ako nejaka kliatba... no ale musime ist dalej... cakam na prvu mrchu po kyrete... a netusim kedy a ci sa na ten boj este odhodlam dat... ale citala som vela povzbudivych pribehov aj tu na koniku, tak snad aj ano...
ahojte kocky,,ako ste sa tu rozkecali,,co idete robkat vecer?
mafy..zeby nic? 🙂
zebyyy??? 😀 😀 ja idem lenosit 😀
ahoj kočky, ako sa máme? ja som dnes tak straaašne unavená, že neviem či zajtra prežijem ešte ten piatok 🙄
čítam, že aj hlávky bolia, veru aj mňa, včera veľmi, dnes už menej ale celý den je to už otravné ☹
ahojte dievčatá, veeeľmi dlho som tu nebola, nestíham vás čítať ale som postrehla, že tu máme nové tehuľky
tak vám baby gratulujem a držím palce, tento krát sa to musí podariť
ahojte 🙂 neviete ako sa maju nase tehulky? 😕
dilema vitaj medzi nami, teda, februar asi naozaj nie je tvoj stastny mesiac, ale mesiacov je este 11, jeden z nich bude stastny urcite, drzim ti palce 🙂
ahojte kocky 🙂
ako sa dnes mavate?
ahojte kocky,,co kukate v telke?
odkedy skoncila olympiada, nemam co v telke kukat 😅 tak konikujem...
ja telku nekukavam 😕
a je pravda, ze ked bola olympiada, clovek mal co sledovat a bolo to napinave...skoda, najblizsie nas cakaju MS vo futbale 😉
nepribudla ziadna nova tehulka?
awe, futbal mi ani nespominaj, to mame takmer kazdy den v telke (vselijake anglicke ligy a neviem ake pohare...), bleee 😒 ja sa skor tesim na hokej 🙂 ale to byva az zaciatkom maja
aj aj mam radsej hokej, ale tomu futbalu sa, zienky moje, tento rok nevyhneme 😝

aj ja koncim, mafy aj ty, sup do postele, nech sa vajko moze kludne zahniezdit 🙂
pekny vecer