icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
4. mar 2010

ja kukam panelak,,ale som rada,ze aspon konikujete,,inak by tu bola nudaa 😀 😀

awe
4. mar 2010

veru mafy, v poslednej dobe je tu nejak mrvto 😒
mala by sa to tu viac rozbehnut s tehulkami, nech je to napinave...ale myslim, ze je tu dost cakateliek na // tento mesiac a aj vela snaziliek, tak to snad naberie spravny smer 😵

mafynka
4. mar 2010

juuuj uz nech su tu same // 😀

awe
4. mar 2010

veru, potom zalozime pokracovanie tejto temicky uz v sekcii tehotenstvo 🙂
baby, to by bolo leto s bruskom, co? ja by som si velmi priala vianocne babatko 😵
mafy-ako sa inak citis? uz lepsie? bolesti ustupili, ci?

zuztek
4. mar 2010

ozaj mafy, mrska neprisla, vsak?

mafynka
4. mar 2010

awe, zuztek dakujem za opytanie, citim sa v pohode,,az na tu hlavu od rana,,ale potom to preslo,som sla do roboty a prisla na ine myslienky,,ale ked som prisla domov,,taka unava na mna dolahla,,a hlavne som v jednom kuse hladna,,co ja moc nemam vo zvyku vela papat,,brusko uz vobec necitim,,iba vcera mrchovske krce,,vytok stale len ten biely,,kukala som aj krcok,je stale hore a taky tvrdsi,,a som 25DC takze mrcha este ma cas

awe
4. mar 2010

a kolkodnovy zvyknes mavat cyklus?

mafynka
4. mar 2010

31 zhruba

awe
4. mar 2010

no, tak buduci vikend mozes veselo zacat testovat 😉 drzkam palce, nech mrcha nedorazi 🙂
kocky, pada na mna nejaka unava, idem si lahnut. Dobru noc 😉

mafynka
4. mar 2010

neverim tomu,ale dakujem,dobru noc awe

zuztek
4. mar 2010

idem sa vyvalit pred telku, ide nejaky film na jednotke, tak pekny vecer vsetkym

mafynka
4. mar 2010

zuztek pekny vecer 😀

mafynka
5. mar 2010

ahojte kocky,,dnes ale flakate toho konika 🙂 🙂 co chystate vecer robkat?

cukruska1920
5. mar 2010

Ahojte....prave som pozerala tu novu verziu konika....mne sa to vobec ale vobec nepaci 😝

mafynka
5. mar 2010

ahoj cukruska,,ako sa mas?

cukruska1920
5. mar 2010

ahoj mafy....dobre...a ty?

misinn
5. mar 2010

ahoj cukruska, mne sa to veru tiez vobec nepaci... 😝

mafynka
5. mar 2010

cukruska ja sa mam dobre,,len sa mi chce strasne spat

velvet26
5. mar 2010

ahojte baby... 😉
to je dnes pocasie co...pozeram cez okno, predchvílkou padal sneh.. 😀
boze baby, aj vy ste take unavene...ja normalne odpadavam...fest ma to uz v tej praci nebavi... 😠
mafynka...ty si tusim pisala, ze si mala hnedy fliacik, ze...ja teraz tiez kukam na vecko...tak to som teda zvedava, ze co to ma byt, ved mrsku mam dostat az v utorok...nejako skoro sa hlasi...juuuuuj, tak som myslela, ze by to mozno mohlo vyjst...no nic...uvidime...ked pride, tak ideme dalej, no nie.. 😉

velvet26
5. mar 2010

no to som dobra, ze kukam na vecko..myslela som, ze kukam na vecku.. 😀
inak, ta nova verzia konika sa mi teda vobec nepaci...je to take divne...a aj tie postavicky, ako je to zlate to vesele dievcatko...no my sme uz predsa dospele zeny..no nie... 😅

mafynka
5. mar 2010

velvet ja som normalne zadriemala, tak ma berie unava,,ano,ja som mala taky maly fliacik hnedy jeden den,,,a vytok bol cely den taky tmavosedy,,ale uz to preslo,,tak ti budem drzat palce,,,ja mam doma jeden testik este,,ale nejdem ho skusat,,aj tak to nevyslo,ved v utorok bol negativny

velvet26
5. mar 2010

mafynka, ja som si hned na teba spomenula, ze aj ty si ten hnedy fliacik mala na 24 DC...ja to iste...aka nahoda, co.. 😅
no ved uvidim...ako nestresujem sa...ked to nevyjde teraz tak budeme skusast dalej...aj ja mam doma dva testiky, no testovat budem urcite ak by az mrska meskala...skor to podla mna moc velky vyznam nema...

mafynka
5. mar 2010

juj to by bolo super,keby si to vyslo,,a tiez si spinila na 24DC??,,,hmm,,no co to moze byt 🙂

mafynka
5. mar 2010

ale inak ked nad tym rozmyslam,,este som nezazila pocit si najst dve ciarocky na testiku,,,ja som si ich nenasla ani pri prvom tehu

velvet26
5. mar 2010

mafy, ja som dnes 24 DC, doteraz som mala len biely vytok...a taky maly fliacik mam na intimke, inak nic...no nechcem si nic nahovarat, mozno sa len mrcha rozbieha...ale dajako skoro by to bolo...lebo mne vzdy prisla presne na 28 DC ako hodinky...
vcera sme sice mali sexik, tak mozno z toho som nejaka podrazdena... 😀
a dve ciarocky, to je naozaj krasa vidiet...hmmmm...mne sa objavili hned na teste vtedy, normalne som nechapala...ale ved uvidime...vsetko bude, neboj.. 😉

mafynka
5. mar 2010

no neviem,,asi to je skoro,,aj u mna to bolo skoro,,ja mavam neskor mrchu,,,a citis sa ako?

livuskad
5. mar 2010

kocky ja som mala uz po kyrete dve mrchy presne na 28den a teraz nic tehotna byt nemozem lebo sme si davali pozor mam sa niecoho bat meska mi to sice len den ale ziadne priznaky nemam...:( len ma pobolievalo trochu brucho ale to inak ako pri menzese tak ako ked ma bolelo po tom kyrete..:( neviete co to moze byt?

mafynka
5. mar 2010

livuska no to neviem,,mozno ti len blbne cyklus,,ak do pondelka nedostanes,zavolaj dokimu,,mne po kyrete chodi kadejako

livuskad
5. mar 2010

dakujem...:D

mafynka
5. mar 2010

no nemas zaco,velmi som ti nepomohla