Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lulu ja mam zajtra aj v nedelu,,okolo 20teho mam skusky,,takze koncime s jazdami,,ale je to bieda
wau...tak to je rychlovka, preco sa tak ponahlas? 😕 ci to je normalne take rychle?
rychlo??,,,ved robim autoskolu od novembra 🙂
Ahojte....co to citam? rysuju sa dalsie tehulky?? 😅
od novembra? a mne sa zdalo, ze si len pred par tyzdnami spominala, ze mas prvu jazdu... 😕
ahoj cukruska..ako sa mame? 😎
ahojte kocky,
vidim, ze sa nam rysuju viacere nadejne tehulky, tfuj, tfuj, tfuj, nech vam to vyjde baby 😵
cukrus - ako sa ti dari? uz mas nejaku prvu fotecku bublinky z ultrazvuku? 😉 ako sa citis?
ja som bola dnes na folikulometrii a som 12DC a viacero folikov, jeden dominantny 12mm, tak v pondelok zase, kedze mavam cyklus cca 31 dni, tak aj pocitam s ovu okolo 16DC, ale dohodla som sa s doki, ze budem chodievat an folikulometriu, nech vieme presne na com sme 🙂
co robkate v piatok vecer? my sme dnes nikam nesli, popijame vinko s muzikom a relaxujeme, kazdy pri svojom PC 😀
no jazdy mam od februara,,trochu na neskor som si ich dala,,,a my kukame spravy,,kazdy na bruchu svoj pc a hrame solitera
to budes mat super mafy, uz ani sneh nie je, zmaknes to lavou zadnou 😉
ahaa, tak dobre sa mi zdalo mafy, ze len nedavno si zacala jazdy 😉
awe-super, ze ta ma lekar pod dohladom, nech vajko nikam nezabludi 😅
lu.lu - veru, nech nikam nezabludi a potom nech zabludi len do makkej perinky a tam nech ostane najblizsich 9 mesiacov 🙂
ale neberiem to nejak tragicky, som len po prvej mrske, tak uvidime, sme na zaciatku...ale ked nam povolili snazenie hned, naco cakat, no nie? 😉
folikulometria je u mna najlepsia, pretoze na BT som leniva, na ovu testy tiez, a inak si ovulku nezistim, pretoze vajecnik jeden mesiac picha, iny mesiac necitm nic 😝
awe-ja meriam BT len prvy mesia a celkom som sa na to namotala, nie je to otravne, rano sa naciahnem za teplomerom, zmeram a je...a neskor zapiseem do grafu 😅
lulu - moze byt a ja viem, ze BT je najspolahlivejsia metoda, ale cez vikend by som urcite nevstala tak skoro ako cez tyzden, ked chodim do prace, ja sa poznam, som lenivec 😀
no ja sa straaasne tesim, kt. z vas cakateliek snaziliek si prva najde // tento mesiac a potom sa to tu bude sypat jedna radost, baby, tak vam to vsetkyym prajem a aj sebe 😵
mame sa fajn...teda ja urcite a dufam ze aj machulka ako ju vola moj manzel...dokymu idem v stredu tak hadam bude aj fotecka
jej, tak potom v stredu pridaj do albumiku 😉 a ozaj, cukrus, citila si tento mesiac, ze si tehu? ci si si ani nemyslela?
baby co kukate??,,ja som vyhnala polovicku robit grisik (neviem ake i sa tam pise) dostala som straaaasnu chut 🙂
mafy, ty si isto tehula, ked tolko papas 😉
ja nepapam,,ja zeriem 😀 uz som spackala celu cokoladu 😝
mafyyy 😀 😀 😀
toto som mala aj ja pri prvom tehu, pazravku, uz rano som sa budila hladna a jedla som vsetko, co som videla 😉
awe..pravdu? vobec som s tym neratala...myslela som ze sme netrafili do ovu...lebo sme sa muckali len v ten den ako ma boleli vajecniky a potom az o dva dni...tak evidentne si spermie pockali na ovulaciu
no ja neviem awe,,,rano sa vzdy zobudim s hladom,co sa mne nestava,ked nemusim,aby som vstavala pred deviatou k jedlu,,,a v noci mi horzne bolo treba stale cikat,,baby toto mi nerobte,lebo budem sklamana,,,inak a aky by som mala mat cipok?
cukrus a vidis, vyslo to, vacsinou to vujde, ked s tym clovek nerata 😉 drzkam ti palce, nech to tentokrat dotiahnes spolu s bambulkou do stastneho konca a nech ste pri vianocnom stromceku traja 😵
mafy - cipok? fuuha, v tychto veciach sa ja nevyznam 😒
juuuj som zvedava,ci buduci tyzden dojde mrcha,,,a ake budu spravicky od vas babulky 😀
awe...dakujem moc...aj ja vam vsetkym drzim palce nech sa mozte ku mne pridat
mafy, aj ja som zvedava na vsetky kocky cakatelky 😉 ja to tu budem uzatvarat, ako tak pozeram, kedze som len 12DC 😖
baby inak viete co pomaha???? dajte si na okno kocku cukru...bociany ho maju rady...my ho tam mame doteraz 😀
cukrus 😵
cukrus hned davam cely sacok do okna 😀

nooo, mafynka, mi o tom hovor...tak sme splodili naseho prveho syna 😀 ...ale ja by som radsej pockala na regularne snazilkovanie....
inak ako autoskola? ty mas tie jazdy nejako nahusto, nie? ja som mala vcera druhu a bolo to super....teda, ked mi hovori, co dopredu urobit, sama neviem, ci by som to zvladla 😀