icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
5. mar 2010

nooo, mafynka, mi o tom hovor...tak sme splodili naseho prveho syna 😀 ...ale ja by som radsej pockala na regularne snazilkovanie....

inak ako autoskola? ty mas tie jazdy nejako nahusto, nie? ja som mala vcera druhu a bolo to super....teda, ked mi hovori, co dopredu urobit, sama neviem, ci by som to zvladla 😀

mafynka
5. mar 2010

lulu ja mam zajtra aj v nedelu,,okolo 20teho mam skusky,,takze koncime s jazdami,,ale je to bieda

lu.lu.
5. mar 2010

wau...tak to je rychlovka, preco sa tak ponahlas? 😕 ci to je normalne take rychle?

mafynka
5. mar 2010

rychlo??,,,ved robim autoskolu od novembra 🙂

cukruska1920
5. mar 2010

Ahojte....co to citam? rysuju sa dalsie tehulky?? 😅

lu.lu.
5. mar 2010

od novembra? a mne sa zdalo, ze si len pred par tyzdnami spominala, ze mas prvu jazdu... 😕

ahoj cukruska..ako sa mame? 😎

awe
5. mar 2010

ahojte kocky,
vidim, ze sa nam rysuju viacere nadejne tehulky, tfuj, tfuj, tfuj, nech vam to vyjde baby 😵

cukrus - ako sa ti dari? uz mas nejaku prvu fotecku bublinky z ultrazvuku? 😉 ako sa citis?

ja som bola dnes na folikulometrii a som 12DC a viacero folikov, jeden dominantny 12mm, tak v pondelok zase, kedze mavam cyklus cca 31 dni, tak aj pocitam s ovu okolo 16DC, ale dohodla som sa s doki, ze budem chodievat an folikulometriu, nech vieme presne na com sme 🙂

awe
5. mar 2010

co robkate v piatok vecer? my sme dnes nikam nesli, popijame vinko s muzikom a relaxujeme, kazdy pri svojom PC 😀

mafynka
5. mar 2010

no jazdy mam od februara,,trochu na neskor som si ich dala,,,a my kukame spravy,,kazdy na bruchu svoj pc a hrame solitera

awe
5. mar 2010

to budes mat super mafy, uz ani sneh nie je, zmaknes to lavou zadnou 😉

lu.lu.
5. mar 2010

ahaa, tak dobre sa mi zdalo mafy, ze len nedavno si zacala jazdy 😉

awe-super, ze ta ma lekar pod dohladom, nech vajko nikam nezabludi 😅

awe
5. mar 2010

lu.lu - veru, nech nikam nezabludi a potom nech zabludi len do makkej perinky a tam nech ostane najblizsich 9 mesiacov 🙂
ale neberiem to nejak tragicky, som len po prvej mrske, tak uvidime, sme na zaciatku...ale ked nam povolili snazenie hned, naco cakat, no nie? 😉
folikulometria je u mna najlepsia, pretoze na BT som leniva, na ovu testy tiez, a inak si ovulku nezistim, pretoze vajecnik jeden mesiac picha, iny mesiac necitm nic 😝

lu.lu.
5. mar 2010

awe-ja meriam BT len prvy mesia a celkom som sa na to namotala, nie je to otravne, rano sa naciahnem za teplomerom, zmeram a je...a neskor zapiseem do grafu 😅

awe
5. mar 2010

lulu - moze byt a ja viem, ze BT je najspolahlivejsia metoda, ale cez vikend by som urcite nevstala tak skoro ako cez tyzden, ked chodim do prace, ja sa poznam, som lenivec 😀
no ja sa straaasne tesim, kt. z vas cakateliek snaziliek si prva najde // tento mesiac a potom sa to tu bude sypat jedna radost, baby, tak vam to vsetkyym prajem a aj sebe 😵

cukruska1920
5. mar 2010

mame sa fajn...teda ja urcite a dufam ze aj machulka ako ju vola moj manzel...dokymu idem v stredu tak hadam bude aj fotecka

awe
5. mar 2010

jej, tak potom v stredu pridaj do albumiku 😉 a ozaj, cukrus, citila si tento mesiac, ze si tehu? ci si si ani nemyslela?

mafynka
5. mar 2010

baby co kukate??,,ja som vyhnala polovicku robit grisik (neviem ake i sa tam pise) dostala som straaaasnu chut 🙂

awe
5. mar 2010

mafy, ty si isto tehula, ked tolko papas 😉

mafynka
5. mar 2010

ja nepapam,,ja zeriem 😀 uz som spackala celu cokoladu 😝

awe
5. mar 2010

mafyyy 😀 😀 😀
toto som mala aj ja pri prvom tehu, pazravku, uz rano som sa budila hladna a jedla som vsetko, co som videla 😉

cukruska1920
5. mar 2010

awe..pravdu? vobec som s tym neratala...myslela som ze sme netrafili do ovu...lebo sme sa muckali len v ten den ako ma boleli vajecniky a potom az o dva dni...tak evidentne si spermie pockali na ovulaciu

mafynka
5. mar 2010

no ja neviem awe,,,rano sa vzdy zobudim s hladom,co sa mne nestava,ked nemusim,aby som vstavala pred deviatou k jedlu,,,a v noci mi horzne bolo treba stale cikat,,baby toto mi nerobte,lebo budem sklamana,,,inak a aky by som mala mat cipok?

awe
5. mar 2010

cukrus a vidis, vyslo to, vacsinou to vujde, ked s tym clovek nerata 😉 drzkam ti palce, nech to tentokrat dotiahnes spolu s bambulkou do stastneho konca a nech ste pri vianocnom stromceku traja 😵

awe
5. mar 2010

mafy - cipok? fuuha, v tychto veciach sa ja nevyznam 😒

mafynka
5. mar 2010

juuuj som zvedava,ci buduci tyzden dojde mrcha,,,a ake budu spravicky od vas babulky 😀

cukruska1920
5. mar 2010

awe...dakujem moc...aj ja vam vsetkym drzim palce nech sa mozte ku mne pridat

awe
5. mar 2010

mafy, aj ja som zvedava na vsetky kocky cakatelky 😉 ja to tu budem uzatvarat, ako tak pozeram, kedze som len 12DC 😖

cukruska1920
5. mar 2010

baby inak viete co pomaha???? dajte si na okno kocku cukru...bociany ho maju rady...my ho tam mame doteraz 😀

awe
5. mar 2010

cukrus 😵

mafynka
5. mar 2010

cukrus hned davam cely sacok do okna 😀