Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no dobre dobre 😀 😀 😀
alebo chces rovno celu osadu??? 😀
hihi,,nooo pouvazujem 😀
babky...ja sa lucim...sa mi zacala nejak hlava tocit...idem si lahnut..tak pa
dobru noc cukruska
ahojte baby, nechcem byt trapna, ale aj ja som mala minulý mesiac/febr./ 25d spinenie....kokos to je iná nahoda...cim by to mohlo byt,??????
a uz ti dosla mrcha?
baby pomozte,,,ja som krava sprosta,,som si robila testik,,no neodolala som,aj ked neverim,,a teraz mam dilemu,,jedna ciarka vysla uplne zretelna,,a druha taka noooo,,taka priesvitna,,no ani ju moc nevidno,,,som si myslela,ze si len nahovaram,,kukam z kazdej strany,,ale ked na testik pozriem,tak normalne ako keby som videla obrysy,ze kde ma byt,,,a kukla som aj co mam skovane stare testy,,lebo ich doma nemozem vyhodit,co som si robila pred tyzdnom,,a ked to prillozim,tak na tom druhom,je uplne biele miesto,ziadne obrysy a na druhom,taka slabulililinka ciarocka
mafy zeby??? 🙂 🙂
kolko si po ovu?
baby,,ake ste mali testiky,ked boli negativne,,mali ste tam uplne biele miesto,,alebo bolo vidiet,keby, kde by ta ciarka druha bola??,,,ja mam teraz dilemu,,lebo mam doma tri testiky pouzite,,a vsetky biele,,a na tomto dnesnom taky ruzovy obrys,,,ja som kravaaaa,,naco som si ho robila,teraz nato budem mysliet
mafy ja som si robila asi cca 2t dozadu a mala som jednu ciaru ako svet....druhej nebolo nic vidno, ani obrysy
drzkám prstíky.... 🙂 🙂 🙂 🙂 az to vyjde
no ovulku som mala asi 20 a 21 febr,,aspon vytok som mala
este som nakukla....mafy co to? 😕 😲 ...zeby? a strafili ste sa pocas plodnych dni? je to mozne, skus pockat do nedele a urob si testik hned z ranneho mocu...moooooc drzim palceky 😵
ahojte kocky,,no ja som celu noc nespala,rozne sny sa mi snivali,a take hluposti,,stale kukam na stary test a test zo vcera,,no rozdiel tam je,,ale zanedbatelny,,nejdem nato radsej mysliet,bo budem sklamana
Ahojt..mafy co to citam...zeby zeby? vyskusaj aj dnes
ja uz nemam testiiik ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
tak nevadi... urob zajtra...aj tak hcg stupa kazdy 2,5 dna...nemozes ho odfotit?
neda sa,,a asi by nebolo dobre vidiet,,lebo fakt je to taky zanedbatelny tienik,,akoze ked prilozil druhy, vidno trochu rozdiel,ze tam daco je ale to je moooooooooooooooooc slabulinke
tak vyskusaj zajtra...hned rano
ahojte 🙂 jeeej mafy, no vidis, predsa len z toho nieco bude 😉 navrhujem kupit nove testiky a testovat RANO, aby bola ciarka co najsilnejsia, drzim palce 🙂
lenka a ty si ktory DC? a kolko po ovu?
ahojte 😉
mafy, co to citam, ved to je super 😵 😵 😵 kup si dnes testik a vyskusaj zajtra rano z prveho ranneho mocu, juj, to je supiiiiis 🙂 drzkam palce, nech ciarocka silnie 😉
juuuj baby,ja viem,ze rano,,,no neodolala som,taky vnutorny hlas ma tam tahala,si ho urobit 😀
mafy... tak ked to hovori vnutorny hlas tak to tak bude... aj mne to hovorilo 😀
baby dakujem pekne ste zlate,,pol roka som na toto cakala,,a bol by to zazrak,kebyze to naozaj bude teraz v marci,,stlmilo by to moju bolest,,aj ked nevynulovalo,,,ale aspon trochu by som to brala lepsie,,no zaroven sa strasne moc bojim,,ak je to predsa len pravda,zacne kolotoc strachu
mafy...mne o tom hovor 😝
aj ked neverim,,zase tak velmi sme sa tento mesiac nesnazili,,,len cez ovulku
mafy, mna prvy pocit strachu premohol ked som zistila ze sme sa MOZNO trafili do ovulky 😅 neskutocne, kazdy den rozmyslam o tom ake by to bolo super keby som bola tehu, a ked je to aspon trochu mozne, ide na mna strach ako to dopadne... 😕
co uz, jeden zly zazitok sme uz mali, clovek na to nikdy nezabudne 😔

mafy...staci jedna kocka 😀