icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
5. mar 2010

mafy...staci jedna kocka 😀

mafynka
5. mar 2010

no dobre dobre 😀 😀 😀

cukruska1920
5. mar 2010

alebo chces rovno celu osadu??? 😀

mafynka
5. mar 2010

hihi,,nooo pouvazujem 😀

cukruska1920
5. mar 2010

babky...ja sa lucim...sa mi zacala nejak hlava tocit...idem si lahnut..tak pa

mafynka
5. mar 2010

dobru noc cukruska

lenkka81
5. mar 2010

ahojte baby, nechcem byt trapna, ale aj ja som mala minulý mesiac/febr./ 25d spinenie....kokos to je iná nahoda...cim by to mohlo byt,??????

mafynka
5. mar 2010

a uz ti dosla mrcha?

mafynka
5. mar 2010

baby pomozte,,,ja som krava sprosta,,som si robila testik,,no neodolala som,aj ked neverim,,a teraz mam dilemu,,jedna ciarka vysla uplne zretelna,,a druha taka noooo,,taka priesvitna,,no ani ju moc nevidno,,,som si myslela,ze si len nahovaram,,kukam z kazdej strany,,ale ked na testik pozriem,tak normalne ako keby som videla obrysy,ze kde ma byt,,,a kukla som aj co mam skovane stare testy,,lebo ich doma nemozem vyhodit,co som si robila pred tyzdnom,,a ked to prillozim,tak na tom druhom,je uplne biele miesto,ziadne obrysy a na druhom,taka slabulililinka ciarocka

lenkka81
5. mar 2010

mafy zeby??? 🙂 🙂

lenkka81
5. mar 2010

kolko si po ovu?

mafynka
5. mar 2010

baby,,ake ste mali testiky,ked boli negativne,,mali ste tam uplne biele miesto,,alebo bolo vidiet,keby, kde by ta ciarka druha bola??,,,ja mam teraz dilemu,,lebo mam doma tri testiky pouzite,,a vsetky biele,,a na tomto dnesnom taky ruzovy obrys,,,ja som kravaaaa,,naco som si ho robila,teraz nato budem mysliet

lenkka81
5. mar 2010

mafy ja som si robila asi cca 2t dozadu a mala som jednu ciaru ako svet....druhej nebolo nic vidno, ani obrysy

lenkka81
5. mar 2010

drzkám prstíky.... 🙂 🙂 🙂 🙂 az to vyjde

mafynka
5. mar 2010

no ovulku som mala asi 20 a 21 febr,,aspon vytok som mala

lu.lu.
5. mar 2010

este som nakukla....mafy co to? 😕 😲 ...zeby? a strafili ste sa pocas plodnych dni? je to mozne, skus pockat do nedele a urob si testik hned z ranneho mocu...moooooc drzim palceky 😵

mafynka
6. mar 2010

ahojte kocky,,no ja som celu noc nespala,rozne sny sa mi snivali,a take hluposti,,stale kukam na stary test a test zo vcera,,no rozdiel tam je,,ale zanedbatelny,,nejdem nato radsej mysliet,bo budem sklamana

cukruska1920
6. mar 2010

Ahojt..mafy co to citam...zeby zeby? vyskusaj aj dnes

mafynka
6. mar 2010

ja uz nemam testiiik ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

cukruska1920
6. mar 2010

tak nevadi... urob zajtra...aj tak hcg stupa kazdy 2,5 dna...nemozes ho odfotit?

mafynka
6. mar 2010

neda sa,,a asi by nebolo dobre vidiet,,lebo fakt je to taky zanedbatelny tienik,,akoze ked prilozil druhy, vidno trochu rozdiel,ze tam daco je ale to je moooooooooooooooooc slabulinke

cukruska1920
6. mar 2010

tak vyskusaj zajtra...hned rano

zuztek
6. mar 2010

ahojte 🙂 jeeej mafy, no vidis, predsa len z toho nieco bude 😉 navrhujem kupit nove testiky a testovat RANO, aby bola ciarka co najsilnejsia, drzim palce 🙂

lenka a ty si ktory DC? a kolko po ovu?

awe
6. mar 2010

ahojte 😉
mafy, co to citam, ved to je super 😵 😵 😵 kup si dnes testik a vyskusaj zajtra rano z prveho ranneho mocu, juj, to je supiiiiis 🙂 drzkam palce, nech ciarocka silnie 😉

mafynka
6. mar 2010

juuuj baby,ja viem,ze rano,,,no neodolala som,taky vnutorny hlas ma tam tahala,si ho urobit 😀

cukruska1920
6. mar 2010

mafy... tak ked to hovori vnutorny hlas tak to tak bude... aj mne to hovorilo 😀

mafynka
6. mar 2010

baby dakujem pekne ste zlate,,pol roka som na toto cakala,,a bol by to zazrak,kebyze to naozaj bude teraz v marci,,stlmilo by to moju bolest,,aj ked nevynulovalo,,,ale aspon trochu by som to brala lepsie,,no zaroven sa strasne moc bojim,,ak je to predsa len pravda,zacne kolotoc strachu

cukruska1920
6. mar 2010

mafy...mne o tom hovor 😝

mafynka
6. mar 2010

aj ked neverim,,zase tak velmi sme sa tento mesiac nesnazili,,,len cez ovulku

zuztek
6. mar 2010

mafy, mna prvy pocit strachu premohol ked som zistila ze sme sa MOZNO trafili do ovulky 😅 neskutocne, kazdy den rozmyslam o tom ake by to bolo super keby som bola tehu, a ked je to aspon trochu mozne, ide na mna strach ako to dopadne... 😕
co uz, jeden zly zazitok sme uz mali, clovek na to nikdy nezabudne 😔