icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
6. mar 2010

my si ideme asi zahrat hokej,,lebo polovicka je daka unudena,,taha ho to na disku,ale nie je rozhodny,ci ideme,ci nie,,tak je taky unudeny a zduty,ze az,,to tak nemam rada,,som mu aj vravela,ze podme,,ale on,ze minie vela penazi,,,tak nechapem,preco sa neda ist a neminut vela,,no co,,jeho chyba,,,tak dobru noc babky,,mozno este nakuknem,ak tak

awe
6. mar 2010

my sme domka, popijame vinecko a relaxujeme po celom dni 😉 mafy, vsak vybehnite niekam vonku, nech nie je muzik namosureny 😉 a budes mat pokoj...
ja som na diskoske bola ani nepamatam, este ked som chodila na vysku, teraz uz eee 😀

awe
6. mar 2010

mafy - aj tebe dorbu nocku, ak by si uz neprisla 🙂 a zajtra sa tesim na pozitivne spravicky od teba 😉

awe
6. mar 2010

kocky, lucim sa na dnes, idme do hajan 😵 dobru...

leamax
6. mar 2010

no tak vam aspon poprajem dobru nocku obom, ked uz som vas nestihla.
idem popozerat tie pasy a ked nejaky kupim, tak vam sem hodim link 😉
mafy, tesim sa na zajtrajsie pozitivne spravicky 😉
dobru nocku

trinitka87
6. mar 2010

caute baby 🙂
citala som ze ste preberali tehu pasy.

nasla som toto: http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/t...

dobre, ze?

trinitka87
6. mar 2010

aj cena sa mi zda celkom dobra 🙂

leamax
6. mar 2010

tak ja som si objednala toto:

http://www.profitrade.sk/product/balik-mix-2-161/

jeden stoji 11,70 a toto su 2 v baleni 😉

mafynka
6. mar 2010

no baby asi zajtra dojde mrcha,,mam taaake mrchovske krce ze az,,,no drahy nechcel ist,lebo teraz staviame domcek,tak setrime,,a uz dosli peniazky z hypoteky,,tak tak,,ale pojde s kolegami v piatok,,tak si asi setri na tu akciu,,,no darmo,doba je tazka uz to aj on pocitil....dobru noc baby

mafynka
7. mar 2010

ahojte kocky

negativne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

leamax
7. mar 2010

ahojte
mafy ☹ ☹ ☹
ale pokial nedosla mrcha... 😉 drzim palceky 😉
a drz sa na jazde

mafynka
7. mar 2010

leamax ja uz tomu nechapem,,co potom mal znamenat ten testik,,a tento co som robila rano bol drahsi,takze asi neklame,,,je mi z toho smutno

velvet26
7. mar 2010

ahojte babule...vcera som uz vecer nedosla boli sme na navsteve kuknut kamosov..
mafynka.. ☹ juuuj, tak v to verila...ale nezufaj, pokial este mrcha nedosla nic nie je stratene...
kolko sa uz snazite?

mafynka
7. mar 2010

velvet uz to je stratene,,mrcha dojde okolo stredy,,uz v to neverim

velvet26
7. mar 2010

mafy...aj ja mam tak nejako dostat, bud v utorok alebo v stredu...
vsak ale pokial este nedosla, tak nadej je...hlavne sa nestresuj...jo...

mafynka
7. mar 2010

vcera som uz mala mrchovske krce,,takze sa mrcha hlasi,,,som hlupa,ze som sa nechala uniest slabulinkou ciarockou,,som si robila zbytocne nadeje

velvet26
7. mar 2010

mafy...co ty vies...mozno tie mrchovske bolesti znamenaju daco ine...ved uvidis..hlavne sa nestresuj.. 😉
naozaj sa oplati asi testovat az ked mrska meska...lebo skor, nemusi byt na teste nic vidiet a skoda penazi...

mafynka
7. mar 2010

potom nechapem ten test predtym,,som si kupila dva dvojbalenie,a robila ich tento mesiac,,,tri testy cisto snehobiele a posledny s ciarkou,,ked som to prirovnavala,bolo vidiet rozdiel,,,a zrazu nic

velvet26
7. mar 2010

mafy...tazko povedat, kazdy test moze inak ukazat...ved uvidis moja.. 😉 ja som na tom tak isto, cakam... 🙂

mafynka
7. mar 2010

juuuj,,uz som sa tesila ☹ ☹ ☹ teraz mam iba zbytocnu depku ☹ ☹ ☹ budem ti drzat palce

velvet26
7. mar 2010

mafy...diky, no tiez si nechcem robit zbyrocne nadeje...ale je to tazke, kazda to pozname...
co varis? ja robim opekane kuracie stehienka s pikantnou omackou, ryzu a dusenu zeleninku k tomu...tak odbieham do kuchyne sledovat, co sa deje... 🙂

velvet26
7. mar 2010

mafy, tak obed uz bude hotovy, idem off...poobede ideme k nasim a kuknut do jedneho noveho obchodu s nabytkom...chcem kupit novy stolik do obyvacky, vacsi ako mame a nejake doplnky..
tak pekny slnecny dnik.. 😉

lu.lu.
7. mar 2010

ahojte,

mafy, moja, nebud smutna, niekedy su mrchovske bolesti aj ked si tehu,este tam sanca je....a ak aj nie, neboj, pojdeme tento mesiac spolu do dalsieho kola-vitazneho 😵

ja spinim viac, myslim, ze mrcha oskoro dorazi, ale uz sa tesim, lebo potom ideme na to,juuuj 😅

mafynka
7. mar 2010

baby zbijete ma,,,ja som debil sprosty,slepy,,,som teraz kukla pri lepsom svetle,,a ona tam jeeeee,,,slabulinka ale jeeee,,,baby, ja som to kukala na zachode skoro rano, a som to pri tom svetle nevidela,,a teraz,ze ho vyhodim,a ona tam jeeeeee

lu.lu.
7. mar 2010

🙂 mafy 😲 😉 😀 😵

vidis,gratulujem...skus vyckat aspon do utorka a urob dalsi a hned si ho pozri radne v svetle 😉

mafynka
7. mar 2010

velvet u nas vari svokra,,takze kym nebyvame sami,tak sa nemusim trapit s vymyslanim,co na obed,,

lulu dakujem,,no je silnejsia ako ta predtym,,ale este stale slaba,,,a ja tu uz od rana placem,ze to nevyslo,,,ale este pockam,nejdem to hovorit ani drahemu,,,dako sa este bojim,,az od stredy

lu.lu.
7. mar 2010

tak ked silnie, je to super....si hovorila, ze mas ms dostat az v stredu, tak je to skoro, preto je slabsia 😉 ...v utorok testni a budu radne ciariska 😵

lu.lu.
7. mar 2010

a vydrzis mu nic nepovedat? 😨 ja by som to nevydrzala... 😅

lu.lu.
7. mar 2010

ok mafynka, idem...chceme kupit nejake zavesy Leonovi do izby, tak ideme zopar obchodikov obehat...papa 🙂

mafynka
7. mar 2010

po potrate sa uz bojim komukolvek povedat,,poviem mu to,az ked mi to doki potvrdi,,nech nie je sklamany,keby to nevyslo,,,ale povedala som mamine 😀