icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
7. mar 2010

baby to co odo mna chcete,,to je na mna moc narocne,,nechapem 😀 😀 😀 😀 ale skusim

awe
7. mar 2010

takze sumar:

awe - 14DC
lenkka - 24DC
velvet- 26DC
lulu - 26DC
zuztek - 27DC
mafynka - pozitivny testik// 🙂, tehulka
cukruska - tehulka
snazilkant - tehulka
lenkaxy - tehulka

cukruska1920
7. mar 2010

mafy...to neni zlozite

awe
7. mar 2010

no ako mafy? podarilo sa?

cukruska1920
7. mar 2010

mafy...no co?

mafynka
7. mar 2010

no nic noc,,dako neviem stale co chcete,,,skusala som,ale nic som nenasla

cukruska1920
7. mar 2010

mafy...hore nad nadpisom modry konik mas nazvy uzivatel mafynka, Nastavenie,Interna posta atd...kliknes na Nastavenie...otvori sa ti to ...a tam si zakliknes ze cakame babo....potom sa ti otvori taka tabulka a tam mas udaje ze datum poslednej menstruacie, dlzka cyklu...to si vyplnis a das ze ulozit profil.... a uz to je..

awe
7. mar 2010

mafy - ides hore do nastaveni, tam, kde je aj IP a tam je potrebne v profile zadat termin poslednej mrsky, dlzku cyklu a smo ti to vypocita v ktorom si tyzdni a bude sa ti to zobrazovat pri fotecke 😉

awe
7. mar 2010

cukrus, vidim, ze sme zosynchronizovane 😀 😀 😀

cukruska1920
7. mar 2010

awe 😀

mafynka
7. mar 2010

ved baby kluuuuuuud 😀 😀 😀 ja tam kukaaaam

mafynka
7. mar 2010

thaaaaa,,no spokojne ste??,,,ja iny technicky macher :- 😀 😀 😎

leamax
7. mar 2010

ahojte. som tu zas 😀 som bola u nasich.
mafy, uz mas tt - ake peknucke 😵
a co je tu nove od obeda 😀

mafynka
7. mar 2010

leamax mam,,kocky ma prinutili 🙂

leamax
7. mar 2010

pod hrozbou nasilia 😀 😀 😀
neboj, uz budu len krasne pribudat
kedy to ides na gyndu?

leamax
7. mar 2010

ozaj - neviem ako si to mala ked si zistila prve tehu, ale ja som mala tiez druhu / taku slabu, ze mm ju skoro nevidel a preto tomu ani neveril 😉

cukruska1920
7. mar 2010

jeeej...mafy...sikulka 😀 kedy ides k lekarovi?

mafynka
7. mar 2010

leamax myslis mna?,,,no pri prvom tehu som si robila 5 testov a kazdy negativny,,,toto je moj prvy testik,na ktorom vidim ciarky,,aspon ako take 🙂 zajtra zavolam doki,ze co a ako,,ak budem mat cas v skole,

leamax
7. mar 2010

mafy, ano, teba som myslela. no vidis - ze tehu mozes byt aj s negativnymi testikmi a teraz si aj so slabuckou ciarkou 😉

mafynka
7. mar 2010

no len teraz sa bojim kazdeho rovnakeho priznaku,alebo pichnutia co som mala predtym,ze ci je vsetko ok

mna nejak teraz berie do spania,,ale musim este robit veci do skoly na zajtra,lebo bude pruser

cukruska1920
7. mar 2010

mafy...a zle ti neni?

leamax
7. mar 2010

mafy, to je normalne. ale nemusis sa bat, o 8mesiacov budes v naruci drzat svoje vytuzene babatko.

ahoj cukrus 🙂

cukruska1920
7. mar 2010

ahoj lea...ako sa mas?

leamax
7. mar 2010

ja stale rovnako. este nemam muzika doma, takze zabijam sama cas. ani na moje narodky nebude doma ☹
no ale ved on mi to potom vynahradi 😉
a ty sa mas ako cukrus?

cukruska1920
7. mar 2010

ja fajn...v utorok idem k lekarovi tak som zvedava

mafynka
7. mar 2010

cukrus nie,zle mi nie je,,a tebe??,,,leamax, co ides robkat vecer?

mafynka
7. mar 2010

cukrus tak budem drzat palce,,a beries aj duphaston?,lebo teraz neviem,ci sa mam k doki ponahlat,alebo nie

cukruska1920
7. mar 2010

mafy...zle mi neni ale uz druhy den mam rano taky tazky zaludok..ale ked sa najem uz je to v pohode.. ja beriem utrogestan...utekala som hned ako som nasla //

leamax
7. mar 2010

mafy, asi to vecer isti telka 😀 co ine mi ostava, ze 😀
joj, babulky, ale vam zavidim. jasne, ze v dobrom a vsetkym vam to zo srdiecka prajem

mafynka
7. mar 2010

cukrus ja uz tyzden, rano vstanem s hladom,,a musim sa najest inak mi je desne tazko

leamax no ja budem asi do rana prekladat a ucit sa,,este sa musim pripravit do roboty,,neboj nic,,aj ty cochvila najdes svoju dialnicku,,,verim tomu,,,aj ostatne babulky