icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
2. jan 2010

ze akaaaa ignoraaaciaaaaa 😠 😀

micicka
2. jan 2010

ahoj cukrus, my ta tu ignorujeme? ja som sa len teraz vrátila a nečítala som všetko ☹

raddushka
2. jan 2010

Jasně velvet 😉 ! Pak uděláme scuka s kočárama, ne 😎 ? Já mám na slovensku většinu rodiny tak stejně tam budu často 🙂 .

jojci29
2. jan 2010

Dakujem velvet poslat mozes aj ked za nim vybehnem osobne.Myslim ze sa pozna s mojou mamou alebo otcom tak hadam nebudu problemy.Ja som rozmyslala aj nad Brestanskym v Hlohovci.On bol bohuzial ten ktory potvrdil ze nieje srdcova akcia.Ako tu s vami pisem normalne ma pochatil elan do zivota a taky zdravy optimizmus ze vsetko bude fajn.Aj ked to znie blbo ale cloveku dobre padne ze nieje na svete sam co presiel tymto a su ludia ktori ho chapu.S rodinou sa nedokazes tak porozpravat otvorene aj ked si rozumieme mam vynikajuceho chapaveho manzela ale kto tym nepresiel nedokaze sa vcitit do druheho.Ja pochadzam zo 4 deti.Sestra ma 4 deti.V rodine sme nemali ziadny potrat.

raddushka
2. jan 2010

Micicka budu se snažit 😉 🙂 .

cukruska1920
2. jan 2010

mici...no slusne pozdravim a nikto nic ☹ ja tiez necitam co sa tu dnes dialo lebo to by bolo na cely vecer 😅

velvet26
2. jan 2010

cukruska sorry, ja som ta tu zbadala medzi tolkymi prispevkami, len som ta zabudla pozdravit...tak ahojky.. 😉 konikujeme tu a lenosime, telka zapnuta ani nevnimam, ze co bezi, tak citam ako drak.. 😅

velvet26
2. jan 2010

jojci, napisem ti to cislo do ip...podla mna ta urcite zoberie... 🙂
a presne tak, mna konik tiez nabija energiou...a nadejou...a vcera sme tu mali taky akcny vecer, vsak ked si precitas, tak sa zasmejes, aj sme pozerali take stranky s erot. pomockami, tak aj to ma mozno vcera vecer nakoplo k akcii... 😀

zixi_1
2. jan 2010

mne v nemocnici povedali ze po druhom potrate mam pockat rok........a moj gynekolog zase odporuca 5mesiacov.....tak si vyberte 😖 ...s priatelom sme sa dohodli ze pol roka vydrzime a potom uvidime, ked bude vsetko v poriadku, tak pojdeme na to 😉 ........... uz aby bolo leto 🙂

jojci29
2. jan 2010

ahoj cukruska.Radushka drzim palce.Kolko si pribrala pocas tehu?Ja nastastie len 5kg.Zapnem len 2 rifle.Tehotenske veci som zabalila a vytiahnem ich az o par mesiacov.Tesim sa ako budu pribudat dobre spravicky.A strasne mi padali vlasy.A padat neprestali ani potom.Hadam sa to zlepsi lebo zostanem plesata. 😖

velvet26
2. jan 2010

jojci, s tym padanim vlasov, to som mala aj ja...no uz to prestalo a rastu nove...tak neboj..cochvilka budes mat spat svoju hrivu.. 😉

janga
2. jan 2010

No mne povedal moj doktor - 3 mesiace, dalsi - 4 mesiace, dalsi - 6 mesiacov.... tak uz som sa ani radsej nepytala...

velvet26
2. jan 2010

zixi rok je podla mna hrozne dlha doba...urcite sa do toho dajte skorej..

micicka
2. jan 2010

jojci na to sme tu aby sme sa povzbudili a vyrozpravali. bohužiaľ skutočne toto niktonepochopí, aj keby chcel. to si človek musí zažiť a je nás dosť - bohužiaľ aj chválabohu - a tak vždy bude s kým kecať, poradiť sa , prípadne vyplakať sa 😉

janga
2. jan 2010

ja mam pocit, ze mna nechape ani moj manzel - on to babtko v brusku nemal.. on chce na to cim skor zabudnut a nie sa o tom stale rozpravat...

cukruska1920
2. jan 2010

zixi...rok je strasne dlho...kamaratka po druhom potrate otehotnela hned...ani prvy menzes nedostala a pred par dnami sa jej narodilo babo

raddushka
2. jan 2010

jojci přibrala jsem asi 3 kila do toho 21 týdne. Měla jsem 65 po porodu. Teď mám 56.. Tak mě to vzalo.

velvet26
2. jan 2010

baby, idem off. prisiel muzik, tak si pozrieme nejaky film...
jojci, zajtra ti napisem to cisielko na ilavskeho, lebo nemam mobil teraz pri sebe...
tak krasny vecer vam vsetkym zelam. papa 😉

micicka
2. jan 2010

janga, naše polovičky to rovnako nechápu ako ostatné okolie. určite sú z toho smutný, chcú nám pomôcť, ale neprežili to, takže nemôžu veieť ako sme na tom. oni nám musia len rameno ponúknuť vždy, keď sa potrebujeme vyplakať

raddushka
2. jan 2010

janga chlapi jen tu bolest snáší jinak, po svém. Potřebují se vschopit už i kvůli nám, když my jsme na dně.

jojci29
2. jan 2010

Ak nevyjde histologia a nasledne vysetrenia zle my zaciname v marci.Ja som pregooglila snad cely internetovy svet a co lekar to iny nazor.A ucebnicovy 1/2 rok ozaj neplati pre kazdeho.Ja to necham na nahodu ako pri prvom raze.Nikdy som si nemerala bazalnu teplotu ano neviem kedy mam ovulaciu.My sme sa milovali kedy sme mali cas a chut a podarilo sa.Mam kamaratku ktora sa snazi vyse roka miluje sa podla ovulacie a nic.Hlavne sa nesustredte ze teraz ideme plodit lebo sa to teprve nepodari.

micicka
2. jan 2010

dievčence idem si ja zase niečo zobnúť a potom sa vykotím pred TV. keď budete preberať niečo ako včera ohláste ma 😉

zixi_1
2. jan 2010

aj mne sa rok zda dlha doba.....preto sa radsej priklanam k alternative 5mesiacov 🙂 .... ja len dufam, ze vsetky vysetrenia dopadnu dobre

jojci29
2. jan 2010

Ak nieje vyslovene nejaky problem ktory by si vyzadoval liecbu alebo nebolo robenych viac cisteni po sebe a zapalove komplikacie tak je to priliz dlha doba 1 rok.Mozno keby som mala 20 tak by som to inac brala.....Ja som mala na poslednom vysetreni stenu maternice 8mm ci cm?nechce sa mi pozriet do spravy ale viem ze je to dostatocne pre zahniezdenia vajicka.Keby sa dalo skusali by sme uz tento mesiac otehotniet ale strach nedovoli.
Ahoj velvet pekny vecer.Ja sa o chvilu tiez pojdem venovat muzikovi.Od pondelka ide do prace a zasa budem mat cas na rozmyslanie a depresie a plac.

raddushka
2. jan 2010

rok mi říkal doktor, že doporučují počkat v případě, že jde dítě císařem. kvůli jizvě na děloze.

jojci29
2. jan 2010

tak to je ine raddushka ale aj to zavisi od doby hojenia ktora je u kazdeho ina.Mozno by stacilo aj 6 mesiacov.Ved uvidis co ti povedia.Preco si mala cisarsky?Nedalo sa prirodzene?

raddushka
2. jan 2010

ne, já neměla císaře. nám doporučili čekat 4 cykly. Jen u porodu jsem byla už tak vyčerpaná, že jsem se zeptala na možnost císaře a na to mi právě doktor řekl že ať to zvládnu přirozenou cestou, právě kvůli tomu abysme se mohli začít snažit co nejdřív.

jojci29
2. jan 2010

aha.Mne trval porod asi 1/2 hodinu ale tu bolest neprajem nikomu.Je to sila kolko clovek vydrzi.Sestry som sa opytala ci aj normalny porod tak boli povedala ze 100 krat viac. 😢 Ale aj tak sa na tu bolest budem tesit.Ja preckam chripkove obdobie a idem na to.Normalne asi zacnem odratavat dni.Do kedy so PN bola.Ja som do KOnca januara asi.Takze tych 6 tyzdnov.V robote nebudem tolko na to mysliet i ked bude neprijemne stretnut kolegov a kolegyne s ktorymi som sa lucila pred par mesiacmi.

jojci29
2. jan 2010

Idem off.Manzel protestuje ze ho zanedbavam.Zajtra pa

lenkka81
2. jan 2010

ahojte nove buduce maminky, no ale to tu pribuda ani sa nestacim cudovat...život je krutý a aspon clovek vie ze nie je v tom saám....