Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
pa lenkka 🙂 pekny vecer.
neviem uz kto sa tu co pytal,lebo pisete,akoby vas zato platili 😀 😀 😀 ale to je super, som rada,,konecne to tu zije 😀 no nalady,,hmm,,teraz mi je do placu,ked si pomyslim na zajtrajsok,,stres mam riadny,,,inak pri prvom tehu som bola desne nervozna a casto sme sa koli tomu aj hadali,,,tak hadam teraz to bude ine,,,ale to vyplyva asi z toho tusaka,co som mala,ze daco je zle,,,teraz si to budem viac uzivat,,aspon dufam,,,a k prekladom,,prekladam zo spanielciny, odborne texty, tak je to trochu tazke
dobru nocku, lenka
a ja zajtra nejdem do robotyyyyyyy 😵 😵 😵 😵 ale idem na endokrinologiu 🙄 som zvedava, co sa tam dozviem.
mas nejake vysetrenie, ci vysledky?
leamax-ja som praveze u lekara bola,ale tu nema zena svojho gynekologa,len obvodneho,tak ta ma poslala na sono,na ktore cakam mesiac a potom ma mozno posle ku gynekologovi, na ktoreho budem cakat dalsi mesiac....esteze mam na sk svojho..
mafy, ja som sa pytala na tie nalady...aaaaaaaaaaaale, to vobec tak neber, ze si bola nervozna kvoli tomu, ze si nieco tusila...kopec mamiciek preziva cele tehu vo vrazdiacich naladach 😉 😀 to su hormony.mne muzik povedal, ze ja som bola vtedy taka dobrunka 😀 no uznajte - co tym chcel povedat 😀 😀 😀
mafy, ale ziaden stres, mysli na mimko 😉
mafy - veru, dnes to tu zije 😀 ale to aj koli tebe, vsetci boli zvedavi na rozuzlenie 😉
zo spanielciny? tomusi byt fuska 😅
lulu - to nemyslis vazne 😠 mesiac cakat na sono???? zlate Slovensko 😉
awe, na vysetrenie. krv mi brali este v januari a na vysetrenie som sa dostala az teraz. moc ludi k nej chodi 😖
lulu, to kde byvas? to maju ake blbe postupy v tom zdravotnictve 😔
lemax - tak drzim palce, nech je vsetko ok.
awe, dakujem. vysledky uz viem a viem, ze uplne OK to neni. tak len dufam, ze nieco so mnou bude robit...
baby, vam lezie tiez to preklikavanie na nervy tak ako mne 😠 ma to brutalne nebavi. nemoze sa nam to tu pekne ukazovat, ked niektora nieco napise? toto je na nervy
v anglicku som..veru zlate slovensko a to niektori ludia pomaly zavidia, ze ako sa mame super tu, ze vsetko na vysokej urovni..hmmmm...zdravotnictvo isto nie 😠
leamax drzim palce
a mafynka-spanielcina je krasna, studujes prekladatelstvo?
lulu - to viacere kocky tu na MK, ktore ziju v UK, pisali, ze zdravotnictvo je tam 0 bodov, ze za tehu ta do 12tt ani nepovazuju a podobne 😒
mne sa uz nic nechce baby,,,a ked poviem drahemu,ze som zasa hladna,tak ma asi zabije 😀 zajtra 12ka na nohach,,uff uz teraz mi je z toho zle,,takze babky cakam od vas dalsie pozitivne spravicky,,nech sa mozeme vsetky vytesovat 😀
lulu, dakujem.
veru som prave dnes citala, ze zdravotnictvo v anglicku je uplne strasne. zlate slovensko
mafy - neboj, my ta vsetky dobehneme 😀 a kedy ides k lekarovi?
mafy, dobehnut ta uz asi nedobehneme ale nasledovat ta budeme urcite 😵
awe neviem,,zajtra zavolam dokine
mafy - ja po svojej prvej skusenosti pojdem k doki asi az ked mi bude mrska meskat aspon dva tyzdne, aby bolo uz vidno srdiecko, lebo minule som bola hned a od zaciatku boli stresy, ked nebolo este srdiecko atd...
kocky, ja sa pre dnesok s vami lucim, idem off. Dobru nocku 🙂
dievcata, ja tiez uz koncim, sa mi chce strasne spat 😔
zajtra sa ozvem, ako som dopadla 😉
dobru nocku vsetkym 😉 a mafy, setri sa, nic neni dolezitejsie ako mimko
pa-pa
dobru noc kocky
vestky ste zdrhli,tak dobru nocku a mafy-setri sa 😉
lulu keby to slo,,dnes ani neviem,kedy pojdem spat,,ale pred jednou to isto nebude,este je toho vela na zajtra,,,dobru nocku
ahojte, ako sa tu pekne rozprudila debata 🙂 ja som bola v meste trochu s kamoskami pokecat, a teraz sa mi este nechce ist spat... 😕 je tu este niekto?
ahoj zuztek este som tu ja pozerala som markizu 🙂
ahoj trini, este som si tu nieco citala, celkom dobry link: http://www.fertility.sk/plodnost-a-zdravie/symp...
v roznych kapitolach tam pisu o hliene, BT, cipku,.... a pekne je vsetko vysvetlene...
ale uz idem pomaly spat, este dve merania BT a tak testnem... 😕
pekny vecer
dobre ranko kocky
tak zaciname novy pracovny tyzden 🙄 a hned sviatkom 😀 tak si ho dnes vsetky pekne uzite a nechajte sa obskakovat 😉 😵
pekny dnicek
pa-pa
zuztek, celkom zaujimavy clanok, do detailu vysvetlene a popisane
uz som isla potom veccer spat

babky moje tak dnes vas opustam....sama som zvedavá ako to tu bude pokracovat....ktorá bude dalsia, lebo celkom sa to rozbehlo....papa a pekný vecer este...