Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj mafynka 🙂
inak baby tiez prajem pekny sviatocny den a kvietok k tomu
ahojte
uz som vybavila endosku. no nasadila mi lieky a predstavte si, ze asi stitna zlaza v kombinacii s mojou trombofiliou to vsetko sposobili 😠 no aspon sa konecne prislo na pricinu a povedala mi doki, ze ked to upravime, tak urcite budeme mat mimko 😵 😵 😵 😵 😵
ahoj leamax, vidis dobre spravy 🙂 a zase blizsie k babatku
ahoj trini
ja som z toho normalne cela happy 😀 a muzik tiez - mi napisal, ze: tolik stesticka najednou 😀 😀 😀
a boli tam 2 uplne cerstvucke babatka - tak do 2mesiacov a jedno cca 2rocne dievcatko. a to 2-rocne taaaaaaaakkkkkkkkk strasne plakalo, lebo jej brali krv. hadam aj 20min. ze: aaaaaauuuuuuuuuu...bojiii,bojiiiii...az som skoro plakala s nou 😀
vidis ako dobre zacal tyzden 😉
no veru, viac stastia by som dnes uz asi ani nezniesla 😀 ale fakt mam z toho super pocit 😵
Ahojte...konecne som doma...som bola na hematologii na kontrole
lea.... ty mas problemy so stitnou? to ti zistili uz davno?
leamax super tesim sa,,ste o krocik blizsie 😀 😀 😀
cukrus a ty si ako dopadla?
ahoj cukrus. dokina povedala, ze keby som 50rocna baba, tak tie hladiny, co mam, by boli v poriadku. ale kedze sa snazime o mimko, tak na toto su vysoke. kazdy mi tvrdil, ze to mam v norme, aj obvodak. ale ja som si vydupala toto vysetrenie a som rada
a ty si ako dopadla?
mafy... vysledky v norme....vsetko ok.... tak som rada...v stredu idem na gyndu...to sa bojim viac...ale tak snad bude vsetko ok
ahoj cukruska, to je dobre ze je vsetko ok 🙂 😵
cukrus tesim saaaa 😀
cukrus, to je dobre
lea...a mala si aj nejake priznaky? alebo len tak ti zobrali krv na stitnu?
trini... aj ja som rada... dufam ze to tak aj zostane
mafy...ako sa citis?
cukrus - neustala unava, pribrala som za posledny rok cca 8kg pri nezmenenej strave, padaju mi vlasy, nizke BT a tak podobne. tak som naklusala k obvodnemu a nakazala som si odber krvi a potom som sa dala odoslat sem. aj ked mi samozrejme vsetkci tvrdili, ze som "v norme" 😕
lea... on kym vysledky nie su nad hranicou tak vsetko pokladaju za normalne...niekedy ich nechapem...
no ved to. nastastie som narazila na dobru dokinu, ktora vie, ze aj ked nie su hodnoty nad hranicou ale su vyssie, tak pre tehu je to zle
ahojte kočky ,,
my trvalo kým som dočítala tú kovbojku s čiaročkami, testíkami,,
MAFY gratulujem,, ale ako soráč, také nervy by som eee, to by ma položilo, ja tak testovať nebudem,,, držím palec nech je všetko ok ...
inka mám novinku, konečne mám výsledky genetiky a hemato ,, posledné čo chýbali, takže zajtra volám doktorke kedy môžem ísť pre ne,, dúfam že čoskoro , nech vieme načom sme .. už som nedočkavá,, berem všetko .. všetky mutácie ,, a nech sa pekne vyliečia, a bude mimčo ...
želám taktiež krásny deň ženičiek ..
😵
ahoj moniq. no super, tu su dnes same dobre spravicky 😵 aj vies co mas? ake vysledky?
ahoj lea
nie nie, len sestrička mi povedala , že výsledky sú,, a je treba sa dohodnúť s doktorkou kedy mám prísť,,
bude tam zajtra ráno ,,
tak som plná očakávania .. hadam stihneme túto ovulku 14.3.
O🙂))))))))))))))
😵 😵 😵
no to by ste veru mohli stihnut 😉 dnes sa to tu dobrymi sparvami llen tak hemzi - to asi preto, ze mame ten sviatok, co 😀 no bodaj by boli vsetky dni taketo 😵
to by bolo skvelé , keby sme boli stále pozitívne naladené , s úsmevom na perách ,,
letím ja domov,, vybozkávať drahého ... 😵
tak let, holubicko 😀 😀 😀 a pekne ho vystiskaj 😉
pekny den
ahojte babule, pekny sviatocny den 🙂
idem vas teraz ja trochu ponapinat: pisala som, ze nemam ziadne priznaky a ze testovat budem az v utorok, ale dnes som sa zobudila a bolo mi zle, totalne od zaludka nevolnost, musela som si dat chleba namiesto vlociek 😅 tak som hned aj testla ale bolo negat 😠 tak som isla do roboty, ale cele doobedie nevolnosti, a take silne citenie pachov som mala, ako ani v minulom tehu... tak teda ja neviem, nechcem si nic nahovarat, uvidim najblizsie dni ako sa to vyvinie, dalsi testik mam pripraveny na stvrtok... (dnes som totiz len 11DPO podla grafu)
leamax, super ze pricina sa nasla, drzim palce aby sa to liekmi upravilo a aby ste mohli cim skor snazilkovat 😉
ahojte 🙂
super super spravicky...jedna za druhou....takze gratulujem leamax k vyrieseniu zahady, cukruske k dobrym vysledkom, moniquie k skorym vysledkom a zuztek k rannej nevolnosti 😀
a velvet je kde?? kedy testujes? 😉
ahoj lulu, veru velvet je nadejna adeptka, ale nejako sa neozyva... 😕
dakujem babulky, ze sa tesite so mnou 😵 a my snazilkovat mozme aj tak o 106, tomu nic nebrani 😉 😀
babulky, ja vam dnes prajem krasny vecer, zajtra sa zase citame 😉
pa-pa
ahojte kocky, aj ked neskoro - pekny dnik zienok vam vsetkym prajem 😉
monique - to je super, ze mate vysledky, tak sup do snazenia 😉 drzim palce, nech sa rychlo zadari 😵
leamax - perfektne, ze prisli na moznu pricinu, tak si iste kludnejsia, uvidis, dalsie tehulkovanie bude bez problemov, uz si to budes pekne uzivat 😉
zuztek- co to tu citam? 😕 nevolnosti? to je supeeeer, ze by si bola dalsia v poradi? juj, tesim sa 🙂 drzim palce, nech mas vo stvrtok //.
velvet - ako? dufam, ze mrska nedorazila 😉
ja som dnes 15DC, bola som rano na folikulometrii, folik mal 17 mm, cize krasne rastie, my sa o 106 snazime, v stredu ideme na kontrolu 😉

😀 ahojte kocky,,krasny sviatocny den vam zelaaaam 😀 😀 😀