Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mafy - volala si dnes lekarke? kedy ides na prvy ultrazvuk? 😉 a co muzik? este si to neprezradila? 😵
uz som mu to povedala,,ale nechame si to pre seba,,volala som a zajtra rano mam dojst
super 🙂
isto sa tesil 😉
babyyyy,ako vyzera sumar??,,a kto kedy ide k doki?
takze sumar:
awe - 15DC
lenkka - 25DC
zuztek - 28DC
velvet - 27DC
lulu - 27DC
mafynka - // 5tt tehulka 🙂zajtra potvrdenie u lekara 😉
cukruska - 7tt tehulka, v stredu sono u lekara
lenkaxy - tehulka
este som zabudla na snazilkant - tehulka 😉
😀 😀 super awe dakujeme 😀 😀
dufam, ze k lulu, velvet, lenkke a zuztek uz o take dva- tri dni doplnime // 😉
to co toto tu tak tisko 😀 babyyy kde steee,,,no nic,idem do sprchy 😀
ahojte je tu este ktosi?
jaaaaaa
trini...juhu 😅
vselico tu ponachadzam... 😅
ja som tak nasla plno znamych ludi na fb 😀
no cauko...ja mám dnes nejakú depku vecer ☹
depku? a preco?
akosi mi zas prislo vsetko luto... ☹ v stredu idem k zenskému, dnes som sa objednala na 7,00rano...chcem aby ma mrkol ci som ok, som akasi nesvoja...
to praveze ja zase nie, malo ludi som tam nasla 😖
baby lucim sa... idem pozerat 112 papa
maj sa cukruska 🙂
prajem dobru noc 🙂
aj ja som si len seky poplatila...idem do hajan...tecie mi z nosa, som akasi nanic, chcelo by to postel aspon na dva dni.....dobru nocku vsetkým 🙂
ahojte babky,,tak som sa predcasne tesila,,doktorka mi sice vzala krv na hcg, ale vysledky budu az poobede,,pichla mi vyvolavacku,lebo podla nej a podla sona nie som tehu ☹ ☹ ☹ mne je tak na nic,,taka velka nadej to bola,,,zeby dva testy po sebe zblbli??,,,baby mne je priserne,,som sa jej tam rozplakala a placem doteraz ☹ ☹ ☹
mafynka to mi je luto, ale nejak sa mi to mu nechce verit, ved tie tehu testy su teraz velmi presne...mozno je babo take malinke ze ho nie je vidiet..nechce sa mi verit ze nie si tehu... 😖
a preco ti pichla vyvolavacku?
ani mne sa to nechce verit,,a je mi z toho tak strasne zle a nanic ☹ ☹ ☹
ahojte kočky ..
mafy, nezúfaj,, nepodliehaj tomu,, bude dobre uvidíš,, nesmieš sa nato tak sústredovať,, viem je to ťažké ale inak sa pomôcť nedá ,, hore hlavu .. doktorka sa mohla pomýliť ..
mám novinu, takže kočky držte palce, idem dnes o 13*00 pre výsledky na genetiku a hemato,,
som jak gumka v trenkách ...
moniq, dlho si tu nebola, budem ti drzat palce, informuj nas potom ze ci je vsetko ok 🙂 🙂
mafynka...podla mna sa doktorka pomylila, ved naozaj to este nemusi byt vidiet na ultrazvuku...

zuztek, inak na 10den po ovulke som mala aj ja test negativny,,o tyzden slabsia a o dva dni trolilinku silnejsia 😀
leamax tesim tesim tesim,,tak sup sup snazilkovat 😀 😀 nech to cim skor vyjde