Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
moniquie, drzim palce co a ako na hemato 😉
missin, chodím veru len priebežne,
nechcem sa až tak strašne tomu venovať, zaťažovať hlavu,, rozumieš ..
no čitenkám vás,, prehlad udržujem ..
a taktie som nemala novinky,, som zvedavá na tie dnešné ...
moniq, hej to mas pravdu...ja tiez skor citam, malokedy sa zapajam...tiez sa tym velmi nezatazujem..tak my sa este ani nesnazime tak sa ani nemam cim vlastne....aj ja mam ist na genetiku ale este sme sa ani neobjednali...
ahoj trini
dikes za palečky , a ako sa darí ..
missi : viem viem, vy chcete ešte počkať ,, no šak príde čo má prísť,, a kludne sa objednaj na genetiku,, nech sa vnútorne cítiš lepšie ..
ahojte baby...
mafy, co to citam...nezufaj, poobede budes mat vysledky krvicky, uvidis...bude to ok..
😵
podla sona nemusi byt este nic vidiet...takze krv ukaze...
ja mam dostat baby mrchu az zajtra, zle som si to vypocitala...este som netestovala, az ked bude meskat..
vecer asi nedojdem, ideme k nasim na veceru...
tak sa tu drzte, skusim poobede nakuknut, dufam, ze bude cas...ako si mafy dopadla...drzim ti mooooooc palceky... 🙂
jooj u mna nic nove, ani nema byt co
mafy, budem na teba myslieť, držím palce na poobedie...
ahojte missin,velvet a aj dalsie snažilky aj tehulky......ani u mna nič nové......ale je fajn,ze tu pribudli nejaké tehulky...tak vám všetkym držím palce
Ahojte...mafy ..to je co za sprostu doktorku ked ti dala vyvolavacku 😠 mala este pockat... kolko ti meska? ja som bola u dokyho prvykrat ked mi meskala 3 dni a nebolo este absolutne nic vidno len zvysena sliznica a odvtedy idem az zajtra... nemala ti ju vobec pichnut... skus si urobit este jeden test a ked budu // strc jej ho pod nos...krava jedna
ja mam sliznicu len daky 8mm a ma byt 14 ☹
mafy...aha.... a test si nerobila? vyskusaj
teraz nie,,,nechapem,preco mi tam potom vyskocila ta ciarka
mafy...mala si urobit len zato aby si vedela ci silnie...ja som robila az dovtedy kym nebola silna..vyskusaj urobit
ahojte,
mafy, co to tu citam 😒 ....nezostava nic ine len vydrzat do pobedia, vtedy budes urcite vediet, ci si alebo nie...kedy mas volat?
len nechapem, preco ti dala vyvolavacku, ved mohla aspon pockat, kym budu vysledky 😠
mam volat 13.30
tak hned nas informuj mafy, budem na teba mysliet. good luck 🙂
dakujem kocky,,,ale je to stratene
caute baby, dlho som tu nebola, ale citam 😉
mafy straaaaasne drzim palce, to co povedala dr. este vobec nic neznamena, ved si tam bola velmi skoro, pockaj si na vysledky krvi - budeme na teba mysliet, bud silnaaaa 😉
čaute kočky, hlásim sa opäť, dlho som vás nebola pozrieť 🙂
všetkým vám sržím palčeky, či už tehulkám, aby všetko v poriadku prebiehalo, či už čakateľkám na potvrdenie tehu, a samozrejme aj snažilkám, aby najbližší menzes nedorazil.... 😀
ja mám zase nejakú depku 😠 a možno ani za to sem nechodím tak často. moja polovička nastúpila konečne do práce, kde aj platia a po 3 dňoch zostal doma ležať - kríže, už vyše týždňa berie tabletky, vybral 5 injekcíí a od dnes začal brať infúzie, doteraz nič nepomohlo. na neurologii mu dokonca povedala, že naštrbená platnička, že snád nebute potrebná operácia 🙄 som z toho úplne mimo, včera bol konečne aj na RTG, 15-teho ide na CT, tak ja dúfam, že to bude len zápal, prípadne niečo, čo sa dá vyliečiť.... už som bola normálne v tom, že na bábo môžme zabudnúť - kvôli financiám, tak dúfam, že sa z toho dostane čo najskôr a bude mlcť nastúpiť do práce...
a dnes som volala gyndošovi kvôli výsledkom z odberu kultivácii a mám tam niečo pozitívne, tak zajtra si pôjdem pre ATB - už zase, tretí krát v tomto roku! tak som taká nejaká smutná zo všetkého ☹
baby negativne to je ☹ ☹
mafy 😢 nebud, prosim z toho dlho smutna,nabuduce to vyjde...nehovorila si, ze beries clostyl alebo budes? dozen doktorku, nech ta pozrie, urobi folikulometriu a mozno by nebolo zle, skusit merat BT, vela ti napovie, kedy je ovulka, kedy naplanovat sexik 😉
nevzdavaj to, ide sa do druheho kola....cmuk
micicka- uff, sa to na vas sype, istotne to nebude nic vazne, mozno ma naozaj opotrebovanu platnicku alebo nejaky zapal...nech mu dopadne CT na jednotku 😉
hovoris,ze beries uz tretie ATB tento rok, mozes mat aj porusenu crevnu mikrofloru, nejake probiotika by mohli pozriet a nechcela by si skusit na imunitu pripravky s obsahom hlivy ustricovej? napriklad imunoglukan je velmi dobry...nech sa telo spamata a nastartuje a v lete uz budes bruskata tehulka 😵
a pridi castejsie, chybas nam 😉
...chcela som napisat,ze nejake probiotika by mohli pomoct....
babule...no musela som nakuknut, ze ako mafynka dopadla..
mafy...to vazne??? kolko si mala hcg..nie je mozne, ze by este stupalo...ved ked si mala pozitivny test, to potom tomu vobec nerozumiem... ☹ aku znacku testu si si robila? lebo mamatesty su napr. dost spolahlive...
juuuuj, ako som sa tesila, ze si tehulka...ale stale tomu nejako neverim...
pozri, pokial mrska nedosla, nic nie je stratene...budem ti drzat palecky...aby sa to na dobre obratilo..
napr. moja kolegynka aj suseda obe boli tehotne...mali slabu ciarku na teste a dr. im obom povedal, ze tehotne nie su...aj vyvolavacky im dal...a tehotne boli, jedna ma uz dcerku a druha chlapceka..
tak kludne sa moze aj dr. mylit...
a ked si tehu tak vyvolavacka vraj plodu neuskodi...vraj tehu este viac podpori...to som citala raz na nejakom fore...co baby tiez pisali, ze im dali vyvolavacku a nakoniec boli tehu... 😉
micicika, moc ma mrzi, ze ma muzik zdravotne problemy, pevne verim, ze to nebude nic vazne a na ziadnu operaciu nebude musiet ist...drz sa moja...ale chodievaj sem prosim, fakt tu chybas...hm.. 😵
velvet, ja neviem,co si mam mysliet,,na jedno teste tienik,,na druhom zretelna ciarocka,sice slabsia,ale zretelne viditelna,,biely vytok,,zle mi bolo,,hladna som v kuse bola,,a krv negativna,,vraj co v krvi vysli hormony,tak ze mrcha sa blizi mi doki povedala,,,tak ja uz neviem,co si mam mysliet,,,som z toho na dne
mafynka je mi ľúto, že nemáš pozitívne info, ale prosím ťa nevešaj hlavu. viem, že si sklamaná, ale nie je to zase žiadna katastrófa. veď plodné dni máme každý mesiac 🙂 predstav si, že by to bolo len raz zapol roka. kúp si niečo pekné pre seba, aby sa ti dušička trošku potešila 😉
velvetka, lulu ďakujem za povzbudenie, fakt je to už na nervy 😠
ešte som v práci, nadčasy mi prídu teraz len vhod, keď už zase len z jedného platu žijeme, šľak ma trafí 🙄
lu.lu antibiotiká som najskôr brala kvôli pľúcnym chlamýdiám, potom kvôli zubom, a teraz zase nejaký nález, ktorý je už možno aj starší a možno aj bol príčinou potratu. potom si budem musieť dať telo trošku dokopy, veď toľko chémie mu asi veľmi neprospelo 😠
ale aspoň už budem taká zdraváááá 😀
micicka, lepsie je, ked sa aj daco zisti a preliecis sa...horsie by bolo, keby ti to malo sposobit do budúcna nejake problemy...tak drzkaj sa...
mafy, mne to furt nejde do hlavy...podla mna ti bude este ciarka silniet...mas nejake testiky v zasobe...? skus si urobit este za par dni...
ozaj, ktovie ako monique, mala ist pre tie vysledky na hematologiu dnes...
baby, vecer tu asi nebudem, zachvilku koncim v praci a ideme mojim rodicom na veceru, mama nas pozvala, robila segedinsky gulas, tak sa poriadne napraskam.. 🙂

mafynka, ked som bola u dr / pri poslednom tehu/ , testy som mala s //, ale dr nic nevidel, dokonca povedal, ze to moze byt mimomaternicove tehu tak mi brali krv a nakoniec som tehu bola podla krvi 3-4 tyzden...