Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
presne tak, aj posťažovať sa sem-tam treba!
ale ja sa ani stazovat nemozem 😀 nemam na co... momentalne som jak mrtvy chrobak - ziadne emocie, len cakam, kedy vybuchnem...
presne viem o čom hovoríš, neznášam tie stavy, ja som tiež bola posledný týždeň ako na ihlách, divný pocit, nič sa mi nechcelo robiť, ani rozprávať, občas som mlčala aj dve hodiny, a potom som stretla moju doktorku z nemocnice a stačilo mi, prezmenu som revala dve hodiny a stále som riešila, prečo sa to muselo stať práve mne.......a to som si o sebe myslela, že som už celkom v pohode
beak - asi tak...
dobre baby, idem ordinovat, potom mozno este nakuknem...
no ked sa už sťažujeme, na mňa sa to zosypalo včera, ale aj iné problémy s rodinou a tak, som si tiež poplakala, a dnes mi je už zase lepšie. No nie každý deň svieti slnko a musíme veriť, že bude každým dnom lepšie a lepšie...
babulky, držte sa, idem pozrieť Panelák, ved od rána som pri PC 😨
dobrú nocku
kočky,,,,,,
asi vám treba riadne prečistiť hlavu !!!!
čo to aké depky, aké zlé dni,,
eeee ide jar,, celá príroda ožíva, všetko začne pučať, bude svietiť slniečko
treba riadna nasať energiu, ktorá sa ponúka,,,,
a my sa postupne budeme pomaličky ale isto blížiť k nášmu cielu ..
takže ešte raz, dýchajte z hlboka, naštelujte sa riadne pozitívne,, serte na nepodstatné veci,, a pekne sa na všetkých usmievajte .. ....
DRŽIM PALCE všetky čo mám, aj na nohách ,,, bude dobre,, viem to ,, vždy to tak je ako poviem .. 😵
mafy, čakaj ešte, mne pri oboch stúpalo hcg pooooomaly,ale vyšlo to a neboj, vyvolávačka neškodí, ak si tehu tak to tam posilní 🙂
tinipini myslis,ze krv este nemusela nic ukazat??
mafy, praveze hcg sa objavuje najskor v krvi (najrychlejsie potvrdenie tehu), az potom v moci... preto nechapem ako ti mohol vyjst z mocu pozit a z krvi negat
su mozne vysvetlenia:
1. zamenili ti krv, resp. zamenili vysledok - stava sa ojedinele
2. zle vyhodnotenie testu z mocu - zda sa mi ze si pisala, ze bol najprv negat a az ked si ho isla vyhodit bol pozit, po 10 min uz moze byt vysledok skresleny...
a este po 3. - ci ti sestricka nadiktovala spravny vysledok
ja na tvojom mieste, ak mrcha nepride a priznaky trvaju, urobim dalsi test z mocu a idem sa presvedcit k doktorke o vysledku z krvi, pripadne zopakovat krv...
skoda ze si nemerias BT, podla teploty by sme vedeli presnejsie o co ide...
zuztek,
mne vyšli // pri druhom po 15 minutách, test bol robený u doki asi v 6 tt a ona vravela, že si treba počkať, že nie každá má hned silné dialnice
mafy, ak ti nedojde mrcha, išla by som na odber o 2-3 dni
a čo krčok? nepozerala si aký je???
tinipi, ja test vyhadzujem stale po 3 minutach aby ma neskor nemiatol... teda, nabuduce pockam dlhsie, mozno sa konecne zjavia // 😀
ved to, že na všetkých píšu, že potom už môže byť výsledok skreslený, ale počkaj 🙂
ja uz na dnes koncim, prajem pekny vecer, mafy daj vediet ako to pokracuje dalej, drzim palce aby sa to uberalo pozit. smerom 🙂
ahoj kočky, ja len na chvíločku nakuknem, práve som urobila tie placky a spratala ich pár, už vidím ako mi zase bude zle a celú noc sa budem prehadzovať.... 😀
zuztek, zistím, čo mám pozitívne a zajtra dám vedieť 😉
mafy, inak nezávidím, ja by som asi testovala každé dve hodiny....
skús na to nejako nemyslieť a uvidíš budúci týždeň, kedy má prísť mrcha?
tinipi tvrdy a hore
no kocky, konecne som vas docitala 🙂
vidim, ze dnes vas tu bolo vela, ale to je super...
monique - neboj, dolezite je, ze ta poriadne vysetria a pri dalsom tehu predides problemom, aj ked vsetko dlho trva, hlavne cakanie na vysetrenia a potom na vysledky, ale iste to stoji za to 😉
micicka - je mi luto, co sa stalo tvojmu muzikovi, verim, ze sa coskoro uzdravi a snad nebude potrebna ziadna operacia...a bude aj babatko 🙂
velvet - no dufam, ze mrska nedorazi a ze budes dalsia nadejna cakatelka tehulka 😵 drzkam palce, nech to vyjde!
mafy - presne, ako pisu kocky, skus rano testik a uvidis, ak bude ciarka silnejsia...skus si vydupat kontrolny odber krvy....ozaj, kedy si mala dostat mrchu?
kocky, mna caka zajtra kontrolna folikulometria 17DC, tak uvidime 😉 snazime sa poctivo 😀 😀 😀
baby ja som si ten krčok nikdy nenahmatala - ja ho tuším vôbec nemám 😀
zuztek - ak mrska dorazi, neva, vsak mas pred sebou dalsi mesiac a z toho mozno bude vianocne babatko 😵
mici - ja som to ani neskusala nikdy, isto by som ho nenasla 😀
ahoj awe - ďakujem ti, si zlatá. dúfam aj ja, že to nebude nič vážne a vylíže sa z toho.
tebe tiež držkám palčeky, aby foliku dopadla pozitívne pre teba 😉
awe, no a som "ho hladala" už pár krát a veru, ja ho nemám, aj podľa obrázkov som skúšala a nič 😀
a neboj, aj ked mas naordinovane dalsie ATB, radsej sa preliecit, nech je telo pripravene na babenko po vsetkych strankach 😉
mici - ani ja ho isto nemam 😀 a ja ani ine veci nemam, ani ovu bolesti, ani hlien....ale ovulka byva 😕 ja som celkovo nejaka necitliva 😅
ahoj micicka, take placky by som si veru dala 😵 😵 😵
take luuuuuuuuuuubim
awe 😀
preliečim všetko, som rada, že sa to zistilo a viem, že je problém. z toho sa teším 🙂 ja som skôr nešťastná z môjho mužíka, ale snáď aj to prejde. ono najhoršie je na tom to, že máme kopec splátok a úverov, to ma najviac štve a ničí. inak by sa to všetko dalo v pohode zvládnuť. ale na dnes už bol dosť depky, aj zajtra je deň 😀
trinitka - aké boli dobré, ešte ich tu pár mám, ale už som prejedená.... ale tá moja pažravosť 😝

janga, určite nám kaziť náladu nebudeš, nemusíš písať len pozitívne veci, ak ti je smutno, napíš a určite sa ti trochu uľaví