Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj cukrus
dospavaju vcerajsok 🙂
ahoj leni....
he..asi...vcera tu kvakali skoro do rana....ale asi sexuju 😀
cafte baby, som tu 😀
no co, plodna diskusia 😀
lenak poslala som ti pozvanku za susedku 🙂 že by som išla k tebe na návštevu xi xi
tu buď je to slabé alebo nestíhame čítať a písať, teraz je ta horšia fáza
zixi...nooo...kiez by to tak bolo 😀
no micicka, akurat som bola na facebooku a som ta tam nasla ako novu susedu....teraz už mozeme kavickovat cez plot...nie len na konovi 😀
lenka ty si z Nitry?
baby vytiahla som muza aj malú na vonok....u nas je tak krasne tak sme sa boli prejst po dedine...sli sme bocnými ulicami, ani autá nechodia, taký klud vsade,,,snezik padá....tak som sa dobre presla...
nie som z Nitry...len mame s micicku vedla seba pozemky.... 😀
ncukrus sme na facebooku a šiblo nám z farmville 😀
išla by som na takú krásnu prechádzku, že aj u nás ešte sneží, priateľ bol fajčovať na balkóne. išla by som aj ja von... ale ten náš prastarý havko by ani po najbližší roh neprišiel
lenka - a ja ta nemam medzi susedmi ☹
mici...aha...ja ze o akych pozemkoch tocite 😀
no keby máme tak naozaj kopec pozemkov, to by bolooo.
cukruska ako sa máš, čo angína už je preč?
no este sem tam pokaslem ale uz je to fajn...este mam antibiotika na tri dni tak ich doberiem aby sa mi to nevratilo...
tak to áno, treba ich dobrať, keď už si začala, treba všetky využívať aby to malo dlhodobý význam. už ste presťahovaní v NR?
hej...uz sme dneska sme boli v Asku pozriet postel.... sme si aj vybrali len chceme este v pondelok pozriet do Idei
no čítala som o posteli, v idei mávajú tiež dobré veci, my sme tam kúpili jedálenksý stôl do obyvky, veľmi pekný. a v blac red white ste neboli pozrieť, aj tam majú celkom pekné veci.
to je kde?
cukrus mici...co riesite nabytky? 🙂
my este nejaké dorabky v dome a vonok robime, byvame 4 roky v novom....no ale najradsej by som to už prerobila....stale su nejaké novinky....a to moje sa mi zdá nemoderné uz
Ahojte babenky, rada sa k vám pridám, som čerstvo po MA ☹
tento rok bude určite pre nás ten naj...
no idem sa venovať mužíčkovi, keďže cez sviatky som bola v nemocnici 😉
ahoj kika, tak sa k nám teda pridaj, určite to spolu zvládneme 🙂
cukrus to je v mladosti. smerom od maleho tesca k velkemu na pravej strane, poznáš?
lenka mi by sme chceli začať stavať v tomto roku, ale neviem neviem ☹ najskôr to mala byť len prerábka, ale vykľula sa z toho stavba na novo 😠
už ale nič neplánujem, bude ako bude
kika ahoj aj ta tu vitam...vsetky co sme tu mame rovnaku skusenost smutnú, ale vsetky spolu verime ze dalsí raz to bude vsetko v naj poriadku...
mici no tak to potom mozes so mnou preberat stavebné prace, ja som taká vyškolenáááááá 😀

Baby kde ste vsetky? vcera ste tu kuvikali do druhej rana a dnes??