Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ja dávam refresh a nič až teraz ked som napísala, sa mi objavil tvoj príspevok. alebo som si nevšimla, že je ďalšia strana.....
vy ste stavali úplne na holom pozemku?
mici este si tu?
🙂
ešte áno 🙂
mici, zacinali sme uplne od zaciatku...dostali sme pozemok vedla svokrovcov, zatial to máme bez plota,,,ale na jar to ideme oddelit, lebo aj oni aj my mame psa a aby nerobili šarapatu....ale mame to nejakých skoro 900m2
nie je to ziadna hacienda...cca 9*9 ale som rada ze máme svoje... 🙂
no my sme kúpili starší dom (po dlhom hladaní a špekulovaní) a chceli sme len prerábať. ale už sme boli asi takí nedočkaví, že sme im verili a málo preverovali a tak sme kúpili dom z nepálenej tehly. tak sme sa rozhodli , že to dáme dole a na tie základy postavíme nový.
takže chceme dať teraz dole múri a urobiť platňu
no my máme haciendu, všeho všudy 20 árov.
stavali ste svojpomocne alebo vám to robila firma?
myslím ze ste sa dobre rozhodli...nedaleko nas kupil taký mladý manz. pár tiez domcek a nenechali si poradit ze nech to zburaju a zacali to prerabat, no a uz to obanovali....už to maju ale porobené, no ale sa s tym prplali, takto si urobis od znova a hotovo..
svojpomocne...muž /hlavne/ 3ks švagor, 2ks tatkovia, 1ks bracho, 1ks strýko...makali ako fretky
mici a kolko mas rokov, ak smiem vediet? myslím ze si to aj písala,ale je nas tu ako maku 😀 už som zabudla....
ved to. aj keď veľa ľudí nám hovorilo - surová tehla to je ekologcké a bla bla, možno je to tak, ale ja v tom bývať nechcem. keď sme teraz napr. chceli zavesiť skrinku do letnej kuchyne tak to bolo na 4 krát, kým sa našlo také miesto v tej nepálenej tehle, kde sa to hneď nerozmrvilo - a to je myslím jeden z tých menších problémov. už nehovorím o vlhkosti a tak ďalej. síce sme na tom prerobili, ale ideme ďalej a nejako to zmákneme....
mám 33.
aj my chceme svojpomocne, ten môj je celkom šikovný, aj kamarátov má kopec (ale pri tých človek nikdy nevie, či sa na nás nevykašlú).
len sme si navrhli asi dosť veľký dom, je tak do L, najdlhšia stena má 20m a šírka 12 -ale to len na 5 mestroch, potom je šírka 9m
dost velké...hlavne aby si to dobre orientovala...na to si dajte bacha
kamarat zacal na jesen stavat dom, už to ma pod strechu a ked som to videla, tak ma skoro zlozilo na kolenááá inak jeho mama je projektantka a dom má orientovaný na severo-zapad...no hruza...este nad domom má taký kopčisko, ze už o16,00poobede tam bud mať tmu...nechapem, ako poviem ti skoda penazi, my to mame orient, na juhovychod a je to super si myslím
no obyvku máme na juh, spálň oproti na sever. skúsim priložiť do albumu pdf s nákresom, môžeš kuk
na facebOOK?
nie sem som ho hodila na koníka
je to tam také prťavé, ale možno ty ako znalec 😀 budeš vidieť ako to máme.
no je to ozaj prtavéé...a to je bungalov?
hej bungalov, tak skúsim na facebook. keď to tam bude, napíšem ti sem. sa naháňame ako mačence 😀
ja som myslela ze to budete mat aj poschodie...tak to si myslím ze mate sikovnú chalupku.....to riešenie som ale moc nevidela, mala som snahu to zvacsit ale ništ...neslo to
a mne to zase nejde pridať na facebook, už mi nejako nepracujú mozgové závity, keď sa mi to podarí, dám ti vedieť a pozrieš sa.
koľko máte m2?
asi nejak do 130m2 to vychadza
oki mici, idem uz do pelechu....už je neskoro, rano by som sla rada do kostola.. 🙂
dobrú noc lenkka 🙂
aj tebe dobru, idem mrknut v akom stave je manzel.... 😀 o 00,45 ma jak by tak posle do čerta.... 😀 skusim ale,... 😀
no tak lenkka veľa zdaru, ak ešte bude vnímať, že sa blížiš, tak neodmietne 😉
Ahojte v novom roku 2010!!!!
Tééda, ale ste toho popísali, ako dračice (poniektoré doslova 😀 , najmä čo sa týka honitka.cz) 😅
My sme už naspäť z Tateriek - aj snehu bolo trochec, tak sme zalyžovali 😀 super bolo. Sme boli na Bachledovej doline - - tam menej ludí, viac zjazdoviek. Som tým trošku poriešila celulitídu na zadku 🙂 , aspoň dúfam. No a hlavne má človek iné myšlienky 🙂 Večer sme boli v AquaCity Poprad - taká parádička, teplá termálka, studený vzduch vonku, para, som ani nevidela, koho som ňuňunkala - tak to hádam bol MM? 😅
Vítam nové žienky, ktoré k nám pribuli - a budeme si pomáhať a spoločne sa deliť o nové zážitky s II (diaľnicami). ♥ Úprimne ma mrzí, čím ste si prešli - 🙂 raddushka, 🙂 janga, 🙂 jojci29 , 🙂 ororo, zixi_1, 🙂 🙂snow.angell, 🙂 vifinka a ost., ak som na niekoho zabudla 😉
jarulai - ahoj, tento rok sa to určite podarí!
r. 2010 = ŠŤASTNÝ pre nás všetky 🙂
ahojte kocky..peknu nedelu vsetkym.. 😉
lenkaxy, tak to ste si krasne uzili, nacerpala si asi vela energie, ze...super.. 🙂
baby a u vas vsade snezilo vcera, ci co? lebo u nas ani vlocka..hm... 😠
zajtra do prace...tfuj, nechce sa mi veru, ale stredu je volno, to ma tesi... 🙂

už všetky spinkáte? tak krásne sníčky, alebo keksíkujete, že by som aj ja skočila po tom mojom 😅