Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte kocky,,tak ja len hlasim,ze rano testik negativny,,mrcha este stale nedosla,,tak ja uz neviem,co sa deje,,,prsia ma vcera boleli,som myslela,ze uz dnes dojde,,keby som nedostala vyvolavacku, tak prirodzene by mi mala dojst najneskor do vcera,,,tak nechapem,,,vytok stale biely
ahojte baby..
no co to citam...lenkka...no parada, ty si uz takto chodis na krvicku na hcg...super...a ta hodnota 30 to je podla mna dobre, urcite sa bude zvysovat, juuuj, to som teda zvedava...drzim ti paste.. 😵
mafynka, moja, no to fakt nechapem, co to moze byt...ja som stale toho nazoru, ze si tehula...a verim a dufam, ze to tak bude...juuj, neostava ti nic ine len cakat...ale hadam to cakanie bude stat za to... 😉
zuztek, silnejsie menzes, to je normalne...aj ja som mala prve dva menzesy ze brutal a ten treti zas dlhy az 9 dni...no aspon vies, ze sa ti tvori dostatok sliznice, do ktorej sa babatko buduci mesiac uz teba urcite zavrta... 🙂
ja stale nic...mrcha nikde...hmmmm...cez vikend sa asi otestujem.. 🙂 ak dovtedy ovsem nepride.. 😀
Ahojte. ja mám tiež anjelika Alexa Teraz by mal 3. mesiace. Všetkým vám prajem len to naj, naj naj.
ahoj denne...dakujeme za zelanie.. 😉 si zlata, ze si k nam napisala...aj tebe zelam vsetko dobre, nech k tvojim dvom chlapcom pribudne este jedna princezna.. 😵
ahojte kocky,,ako sa mate?
ahoj mafy....odpocivam...a cakam na mrchu, resp. necakam... 😀 tak ako ty... 😉
Ďakujem velvet. Snažilkujeme no akosi sa nedarí. Psychika? ja píšem do témičky objednávka do vesmíru, a do nadeje3.
Heh my sme taká veselá kopa. Ak sa na nás pozrieš vyzeráme ako traja súrodenci xixixix. Nejaká princezná by to tu trošku uzemnila 🙂
denne, ako dlho sa snazite? ja som si temu objednavka do vesmiru vsimla...super nazov...
my tu uz mame tusim 4 tehulky a dalsie nadejne...urcite budes aj ty coskoro tehu..ved dve deticky mas, takze urcite by nemal byt problem.. 😉
No o Alexa som prišla pred polrokom tak skušame vlastne len od noveho roka. Tie kočky si meraju teplotu a píšu grafy. To nie, to by mi asi preplo. Ja ani poriadne neviem kedy mám ovulku. proste verím že to príde vtedy ked to bude najvhodnejšie, dúfam, že už čoskoro pretože hhehe aj ked vyzerám ako tenegerka už mám teda dosť rokov
denne...to mi je luto s alexikom...v ktorom si bola tt? neboj, urcite vam to coskoro vyjde..tepltou si nemeriam ani ja...nechcem sa tym nejako stresovat, ze ci stupa, klesa...atd...jedine, co som si kupila v tomto cykle ovulacne testy..
denne, nakukla som do tej vasej temy, boze vy ste tam vsetky ake mlade, ze rocnik 83, 87...no super...ty mas kolko rokov?
- my sme tu rozne rocniky ale aj starsie okolo tej 30 tky aj po 30 tke...vecne mlade a krasne sme...a budeme.. 🙂
ahojte babulky,
co to citam, velvet este nedorazila mrska? to je super, ty si 100% tehulka, ani testovat nemusis 😉
denne - vitaj 🙂
kocky, cukrus sa neozvala...v stredu mala mat ultrazvuk neviete co s nou je? 😕
awe, no to este vobec nie je iste, ci som, mozno sa len mrska opozdila, aj ked to u mna nebyva zvykom...vsak uvidime..
cukruska sa neozvala, ja pevne verim, ze je vsetko v poriadku...juuuuj...taky mam strach, co je s ktorou ani lenkaxy a janirejka nepisu.. ☹
veru, ja sa tak tesim, ako sa nam to tu krasne postupne rozbieha a zaplna tehulkami a nadejnymi tehulkami...a mam stach za kocky, ked sa nozvu, presne ako pises, ani cukruska, ani lenkaxy ani janirejka 😒 kocky, ak nas citate, dajte nam vediet, ci ste ok 😉
velvet - ja to citim v kostiach, ze si tehu? a nejake priznaky su? priznaj sa 😵
No velvet neuhádneš . Ja som asi najstaršia. Pozri môj nick denne 73. Inak Denisa. Awe ďakujem za privítanie 😉
awe, aj ja dufam, ze sa baby coskoro ozvu...a napisu, ze je vsetko ok a babatka si v bruskach veselo rastu.. 😵
no verim, ze to asi nie je jednoduche na psychiku, uz aj ja teraz stresujem, ze co a ako bude, ak by som bola tehu...
priznaky... 😀 tusim vsetky...
denne, tak to by som ti veru netypovala.... 😉
velvet 😀 tak ja sa tesim, ked hodis do albumiku svoje // 😉 juj, drzkam palce, nech to vyjde!!!
denne - ani ja by som ti to netipovala, teeeda, kocka si 😉
🙂 caute baby
caf trinitka 😉
awe.. 😉
trini, ahojky, no co ako sa mas...?
ja stale po starom a bez zmeny. tak nedela - pondelok ocakavam ms
velvet a ostatne baby som zvedava na vas a vase testiky 😵 😵 😵
caute babule 🙂
vitaj denne 🙂
a samozrejme vitam denne medzi nami 😉
trinitka - asi si sa pomylila, iste si chcela napisat, ze NEOCAKAVAS mrchu 😵
leamax - ako?
pozeram, ze tu mame dalsie nadejne tehulky 😵 drzim paste, nech su riadne dialnice na testoch 😉 😵
awe, aj ja cakam v nedelu mrchanu 😖
inak - pasy este furt neprisli 😠 ty si ich tiez objednala?

programyyyy, ne iiii 🙂