Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mafy, vieš čo ja mám podozrejme,
že si si kúpila všetky tehotenské testy z pokazenej výrobnej dávky..
zuztek - perfektne si to zosumarizovala, tusim lulu je narovnako s velvet 😉
babulky, ja na dnes koncim, idem do hajan, zajtra mam zasa narocny den, ale konecne piatok 😉 Pekny vecer vsetkym 🙂
mafy a vies isto, ze si mala tento cyklus aj ovulku? lebo ak si mala anovulak, vtedy ti pride mrcha neskor.
trini, tak to ano. lebo si inak neviemfakt predstavit, ze by som nemala ani tucha, ze kedy pride mrchana
awe, dobru nocku 😉
zuztek, neboj pride doba, ked nam budes robit sumar, ktora ma kedy termin porodu 😉
taký súmar,, dátumov pôrodu,, to vy bolo supéééér
no už sa neviem dočkať ,,
mafy : bude dobre uvidíš, a ked zajtra nič, tak hadam chod znova za doky,
mafy, ja som dostala mrchu pri anovulaku na nejaky 39-40DC - uz som bola skoro sediva z toho 😀
ale ty budes mat // 😉
ja uz k nej nepojdem,,ked som stracala babatko a sla k nej,bola mila,,,tak som k nej presla,,ale len ma depta
no tak toto neni dobré,, že ta mafy deptá,,
hm,, čo urobíš, nájdeš nového lekára ..
zuztek, ved na taku tabulku sa tesime vsetky 😉 ako si tam budeme lebedit a hladkat svoje brusiska 😉 😵
mafy, ale ja som nebola na vyvolavacke, ja som len cakala. a ked som zase na iny cyklus bola na vyvolavacke, tak piatok mi ju pichli a pondelok dosla mrcha 😉 takze to je...3dni po nej 😉
Ahojte baby, dávno som tu nebola. Gratulujem prvým tehulkám a držím pästičky. Dúfam, že ich budeme všetky čoskoro nasledovať 🙂
ja sa lúčim,,
idem kuknúť telku ,,
papa želám dobrú noc,, a snívajte o fazuľkách .. prídu čoskoro 😵
mám sa celkom fajn...minulý týždeň som bola na krv na hematku, tak teraz musíme čakať asi 2 mesiace na výsledky.

no uz som to tu spominala, beriem tabletky take / nie antikonc./ a ked ich doberiem tak cca 1-2 dni potom pride ms tak preto viem