icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
11. mar 2010

konzultovala som si to aj s inými lekármi, nevidím to moc optimisticky.... ☹ ☹ zajtra do tej 14,00 sa aj zbláznim

leamax
11. mar 2010

no lenka, ty nemas dve moznosti. lebo u teba to bude mimko, ktore ale dokino kuka prilis skoro a preto vidi len machulku. takze ziadne pesimisticke myslienky neprijimame! a tesime sa na zajtrajsiu dobru spravicku 😵 😵 😵

lenkka81
11. mar 2010

strasne moc moc by som si to priala...........moc moc, ale ja viem ze ked sa budem na to upínat a nahodou to bude ta horsia druhá moznost tak budem sklamaná a to nechcem....jednoducho musím prijat co mi pride do cesty, aj tak to neovplivním...ale tak strasne by som ...

leamax
11. mar 2010

no tak ci tak, teraz to uz neovplyvnis. nemysli na to /aj ked viem, ze je to tazke/ a jednoducho sa na to dobre vyspi 😉 drzim paste

idem do hajan, dobru noc 😉

trinitka87
11. mar 2010

ahoj lenka 🙂

mafynka
12. mar 2010

ahojte baby,,,tak 33DC a stale nic,,uz neviem,co sa deje ☹

janka0025
12. mar 2010

baby ako najskor je možné urobiť si tehu test?

mafynka
12. mar 2010

janka uz ti meska?

misinn
12. mar 2010

ahojteeee...bola som vcera u gynekologa...citologia v poriadku, cista uz nie je...a zevraj mam strasne velku sliznicu..tak o par dni si spravim test tehu ci je to z toho 🙂 🙂

mafynka
12. mar 2010

misin,drzim palceky 😀

misinn
12. mar 2010

mafynka, dakujem, som zvedava ale nechcem nic riesit dopredu...lebo je mozne ze je to este z tej cisty co som mala....no uvidime...buduci tyzden si spravim tehu test...lebo doktor mi povedal ze po desiatych dnoch uz zvikne ukazat ci som alebo nie som...a vravel mi ze z krvy by sa to uz tiez dalo zistit....no nepovedala som mu nech mi zoberie..

mafynka
12. mar 2010

tak pockame

misinn
12. mar 2010

akoze to je to ze neviem ci mozem byt lebo sme sa este nesnazili o babatko...no ktovie...ci sa nahodou nepodarilo...uvidime...ale necitim sa tak...aj ked teraz je to len nejaky osmy den odvtedy.

misinn
12. mar 2010

nooo nechame to tak ani na to nejak nemyslim...lebo fakt netusim..aj ked neviem ci by este mohla byt sliznica taka velka...

mafynka
12. mar 2010

inak ja som sa dnes chcela objednat na kontrolu k inemu dokimu,co mi odporucila znama,,aj o mne vie,,aj je ochotny ma vziat k sebe,,a je vraj dobry,,a viete co mi povedala sestricka??,,ze uz tento mesiac nemam narok ist na gyndu,ked som bola,,tak ma objednala na 1. 4.

misinn
12. mar 2010

mafynka co?o tom som teda nepocula..to co je ze nemas narok....?!ako si na tom inak?mrcha nedosla?a co testy ako ti vysli?

mafynka
12. mar 2010

vcera rano negativny,,ale este nedosla,,len ma bolia prsia,,este ani vytok sa mi nefarbi do hneda,,,biely ho mam stale

mafynka
12. mar 2010

nechapem teda, preco bol ten test vtedy pozitivny,,,co sa deje,,ved mrcha by uz mala prirodzene sama dojst,,a ani po vyvolavacke nechodi

misinn
12. mar 2010

mafynka...inak to mi je cudne ze ti vobec tu vyvolavacku dala

misinn
12. mar 2010

ved napr. srdiecko vidiet na ultrazvuku az po desiatom tyzdni...tak co nechapem...

misinn
12. mar 2010

aj tak je divne ze ti vysiel ten test pozitivny...ved preco by ti to tak vyslo..nechapem..

mafynka
12. mar 2010

neviem sa ani dopatrat vysledku z toho hcg

mafynka
12. mar 2010

no takze hcg mam 8,6 volala som do laboratoria,,a ta teta mi tam tvrdi,ze to vyzera,ze to bude stupat,,ze ma mali objednat este na krv taaaak ja som z toho jelen

mafynka
12. mar 2010

taaaak uz som zufala,,co mam robit, ked ma nik nechce vziat na krv??

misinn
12. mar 2010

tak to potom vyzera tak ze si tehotna

mafynka
12. mar 2010

tak co teraz,ked ma nik nechce vziat?

misinn
12. mar 2010

len to mi nejde do hlavy ze ako mozes mat taku doktorku, ked ti pichne vyvolavacku?co ak si tehotna a ona ti to pichla...ved to je nezodpovedne...

misinn
12. mar 2010

ja neviem mne to pripada byt take divne..ako je to vobec mozne ze ta nechu zobrat...kedy si si robila naposledy tehu test?

mafynka
12. mar 2010

vcera rano naposledy,,

misinn
12. mar 2010

a co ti vyslo