icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
3. jan 2010

caute baby tak sme sa zobudili do krasnej nedele...teda aspon u nas je ako v rozprávke....krasne je vsetko zasnezené...asi tak 15čísel....spala som do 9,30 sak sme tu s micicku čumakovali do 00,30...dala som piest kačicu a poobede idem kdesi na kopec s malou a s bobami... velvetka no aj mna zajtra caká robotka, tak sa tesím... 😠 ale streda je zas volná tak aspon aká taká utecha, vsetkým peknu nedelu 😀

micicka
3. jan 2010

dobré ráno. tak ja som vyliezla z postele len tak pred 15 min. ja netuším ako zajtra vstanem, to aby som išla už o 19,00 do posletele.
u nás je tiež bielo, ale málo, ani trávu nezasnežilo, ale hneď sa na to lepšie díva.

velvet26
3. jan 2010

hej, chvalabohu, ze je to volno, pridu moji rodicia, brat s frajerkou a svokrovci k nam, budeme oslavovat moje meninky, co mam v utorok.. 🙂
tak idem aj ja dat daco varit...doooojdem potom urcite. tak pa zatial

micicka
3. jan 2010

lenkka aj ja mám kačicu v mrazničke, bud v stredu alebo cez víkend chcem upiesť, ale ešte som to nikdy nerobila 😨 tak snáď sa poradí, máš nejaké tipy, aby som ju nemusela potom zahodiť?

micicka
3. jan 2010

velvet my budeme asi až cez víkend oslavovať, urobíme naraz oslavu mojich aj priatelovych menin, ten ma 14-teho, tak urobime dve v jednom 🙂

velvet26
3. jan 2010

micika, my tak oslavujeme vzdy narodky, lebo mame s muzom presne tyzden po sebe...no ale uz fakt musim ist nieco robit, lebo budeme o hlade.. 😀

zuztek
3. jan 2010

ahojte, peknu nedelu prajem
pozdravujem aj nove dievcata ktore sa k nam vcera pridali a prajem im ako aj nam vsetkym vela optimizmu do dalsich dni, azda nam uz zacnu chodit aj prve spravy o uspesnom snazilkovani 🙂

zuztek
3. jan 2010

buduci tyzden budem mat naopak pracovny, aj v stredu, aj cely vikend, fuj 😖
ale cakaju ma konecne tie vysetrenia - 8.1. hematka a 12.1. genetika, tak sa azda nieco dozviem, dufam ze len same dobre spravy...

lenkka81
3. jan 2010

no mici, jasne ze rada poradím...ale az potom ak ta moja dnes bude jedlá 😀 ,vidíme co na to rodina...ale je to nekonečné pecenie, pokial ju nechces mat tvrdu jak mäso z bujaka.... 😀

micicka
3. jan 2010

zuztek tak držím palce na tie vyšetrenia. ten budúci týždeň ti nezávidím, ja len 2+2 dni, ale už teraz sa mi nechce.

micicka
3. jan 2010

lenkka tak držím palce, aby bol chrumkavučká a mäkučká a potom mi poradíš. a čo k nej robíš, červenú kapustu a knedle? ja mám v pláne potom k tej kačke urobiť viedenské knedle a červenú kapustu - to už som robila, len tú kačicu nie 😅

janirea
3. jan 2010

uff babyyy 😀 , vy ste toho popisali, este ze sa mi dal teraz trochu presvedcit net, aby isiel, ze vas precitam, lebo keby som len zajtra, tak by som sa nedocitala 😀
ahojte aj vsetky nove zienky co k nam pribudli, uz sa musime rozrastat len v optimistickej nalade,,,na to zle clovek nezabudne ale snad sa spomienky po case otupia a budeme odvaznejsie a zmákneme vsetko a za odmenu bude vonave mimčo 😉

u mna mrcha ani dnes zatial nic,,,meska 4 den,,,jooj ale podbrusko pobolieva,,moja najcastejsia aktivita dnesna je kontrolovanie na wc 😅
a tu je moj graficky vytvor BT http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
tak sa len modlim aby sa to tak drzalo a bolo vsetko v poriadku

a este k tej pecenej kacicke,,,nezabudnite si ju aj polievat casto stavou, aby sa nevysusila,,ono sa to sice dost dlho pecie, ale zykne sa potom aj masko dost vysusit

janirea
3. jan 2010

ja dnes len vegetim,,,,svokruška vari, tak ja nemusim,,,,ale ani nejak jest mi neberie

janirea
3. jan 2010

citam, ze uz niektore idete hned zajtra do prace,,,hmm, ja mam este pondelok, utorok dovolenku, no ale neviem ako sa potom donutim z postele skor ako o osmej 😀

cukruska1920
3. jan 2010

jani...super..kedy budes testovat? uz by si mohla...ale podla mna je to jasne 😵

janirea
3. jan 2010

ahoj cukrus,,,zajtra rano chcem testovat,,,joooj, mam boja, no ale bude ak bude

janirea
3. jan 2010

...ako bude
som chcela napisat

inak, ani sme vela nesnazilkovali v ten spravny cas, tak som aj myslela, ze z jedneho razu, co bol ako tak dobre nacasovany nic nebude,,,no ale uvidi sa

janga
3. jan 2010

Ahojte babule, krasnu nedelu vsetkym, dakujem za privitanie...
my sme mali dnes nakupny den, do 2 sme stihli obehnut vsetky nakupne centra, takze uz mam frei. Uz lehnim pred telkou, ale ani neviem, co ide, len mi to tu hra a citam vas..

cukruska1920
3. jan 2010

jani...a kedy ste skusali?

janirea
3. jan 2010

cukrus,,pozri do grafu tam tych smejkov dole,,,,a v podstate, teda aspon z grafu to tak je, ze sme sa trafili len raz do obdobia ovu,,,,,potom sme aj snazilkovanie stopli kvoli tej mthfr,,,,no a mrchus aj tak meska

janga,,,ja dnes lenosim, az sa hambim 😀 ,,,,ale u svokrovcov sa toho vela neda robit, a u nich v nedelu sa ani nemoze nic robit,,,,tiez mam telku pustenu, ale len, aby mi daco hrmotalo a citam konika

janga
3. jan 2010

NO mna dnes nejak pobolieva hlava, bojim ze zacne migrena, tak som sa snazila pospat, ale ani to nejde ☹ Vy co robkate?

janirea
3. jan 2010

migrenu nejak odozen, potvoru jednu
ja sa napchavam vitaminmi,,,mm robil ovocny salat, tak mi doniesol k telke 😅

janga
3. jan 2010

no nadopovala som sa magneziom a zda sa, ze uz je lepsie /dufam, ze to nezakriknem/... ovocny salatik som si robila vcera na veceru - ze nech sa uz neprezieram po sviatkoch som jak balon, no a nakoniec som to o pol 9 dotlacila natierkovymi chlebami, takze asi tak k mojej diete 😀

cukor
3. jan 2010

ahojte kočky......tak sa nam ta temička pekne rozpísala......ja uz mam 1 pracovny den za sebou......a tento tyzden by som mala ist na hysteroskopiu....zajtra mam volat doktorke kedy presne.....

janga
3. jan 2010

uz v nedelu si pracovala? ja dufam pojdem az o tyzden - az ma dovtedy neodvolaju 😅

janirea
3. jan 2010

cukor,,,to si uz riadne skoro zacala v praci ,,,ja sa chystam tento stvrtok,,,ak nenaklusem k dokyne, ak by boli dve ciarky

drzim palce na tu hysteroskopiu

velvet26
3. jan 2010

ahojte baby, tak uz som aj ja znova medzi vami...
hmmmm, s tou pecenou kacicou ste mi narobili take chute, a knedla a cervena kapusta k tomu, tak to je teda ina dobrota..
ja som robila na obed pangasiusa so zemiakovou kasou..
muzik isiel kamosovi, resp. kolegovi na navstevu, mne sa nechcelo, tak som si aspon pocitala knizku, pospala si.. 😀 a pozehlila..a uz som u vas.. 😉

velvet26
3. jan 2010

cukor, drzim palce na tej hysteroskopii..a zuztekovi na tej hemato a genetike...ono, si myslim, ze tam ti vyjdu rovnake vysledky asi..ŕesp. ze skumaju podobne veci, tie mutacie atd..
ja mam zas volat bud 7 alebo 8 na tu infektologiu, oni tiez poslali krv na genetiku, mal by byt vysledok, no ja uz v podstate viem na com som...no aspon si to takto overim... 😒

a janirejka, juuuuj, mam takeho tusaka ze si nasa prva tehulka,no nechcem to zakriknut.. 😉

janirea
3. jan 2010

ahoj velvet 🙂 ,,,no uvidime co bude

ja vas tu baby dnes tak poctivo cakam, aby som aspon trochu s vami popisala
muzik vymyslel, ze pojdeme k jeho bratrancovi pozriet vecer, tak tu potom zase nebudem,,,a tí maju tri deti a mali by aj osem, keby boli peniazky 🙂

velvet26
3. jan 2010

janiereika, ved uvidis, si uz asi dost netrpezliva, ze... 😉
vecer tu mozno aj ja nebudem, muzik mi slubil, ze sa pojdeme najest do restiky, no neviem kedy pride, uz som taka hladna ako vlk, asi mu zachvilku zavolam, ze co a ako..