Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ja som tiez sama
tak relativne mozme travit vecer spolu 😉
budem rada,,uz dlho som nebola sama takto vecer,,,,aaale mam chlapa ako hrom v posteliiiii,,,mojho havina 😀 😀 😀
inak aj ja som sama, mm isiel na futbal. pride okolo 21.00
moj pochybujem,ze dnes pride,,hlavne,ked sme pohadani
ja som teda neni sama. sedime pred telkou a pozerame spravy, teda nič moc, stale same nestastie 😠
mafy to ste zase pohadani, ci este stale? a kde by zostal cez noc, ke dpíšeš že asi nepride
no ja mam havina vonku a patricne o sebe dava pravidelne vediet 😀 😀 😀
baby, rozmyslali ste uz nad letnou dovolenkou? kam sa chystate?
leamax, co sa mu nepaci vonku???
my sa tento rok nechystame na dovolenku ved bude babatko.... 😵 😵 😵
ja chcem ist niekam k moru, uz som niekolko rokov nebola a strasne by som chcela ist, a chcem pieskovu pláž. najlepšie by bolo bora bora, ale o tom mozem len snivat
my sme boli minuly rok, tak tento rok nic, max na Slovensku
trini, co by sa mu nepacilo - teda jej 😉 to len ona potrebuje vsetkych naokolo stale upozornovat, ze je tu, nech jej kamosi - havinovia odpovedaju. a beda tomu tvoru, co chce prebehnut cez nas dvor 😀
no keby bolo babatko, tak samozrejme nad dovolenkou ani nerozmyslam 😵 tak ale uvidime
my by sme chceli ist do grecka, boli sme minuly rok prvy krat a strasne sa nam pacilo 😉
mici my sme este stale pohadani,,siel do mesta na ozran party,,tak predpokladam,ze tak skor nepride,len aby mi urobil napriek,lebo som si dovolila mu povedat, ze by mohol prist aspon okolo polnoci domov a nie nadoraz dotapkany,,,,tak vraj si musi dupnut,aby som ho potom nezacala obmedzovat,,,no nechapem,,ale zajtra mu bude urcite zle,uz ho poznam,,,mne teraz akurat volala suseda,ze ci ideme do mesta na kavu,,tak vaham,,ist,neist,ist neist?? 😀 😀
no co sa tyka dovci,tak my tento rok nic,,juuj ale do spanielska by som sla,,uz mi to tam chyba 😀
mafy, toto je aj u nas - ked mu vravim aby nepil alkohol, tak ma kazdy hned zbuzeruje, ze ho sekirujem. ale ja viem, ze nema zaludok uplne v poriadku a ze mu staci poharik a uz sa mi bude cely vecer skrucat od bolesti, no sak ale samozrejme, ze v ociach ostatnych som ja ta najhorsia, co ho drzim pod papucou 😖
my sme boli v Turecku a paradne bolo, isla by som veru este...
to poznam s tou recou psikov, jedneho mame a vsetko musi ohlasovat kazdy šuch a buch
ozaj, ked vravime o tej dovolenke - ako sa vam paci v spanielsku? ja by som tam chcela ist, no moj muzik mi minule zapotil, ze: tam je ta mafia, ta unesu a predaju 😕
no ja ho uz poznam,,zajtra bude umierat,,triasku bude mat a od rana bude menit farby,ze ako mu je zle,,a ja to budem cely den pocuvat,,aky je on chudacik chorucky,,no prd,lutost nech necaka,,sam si zato moze
mafy jaj, tak to su vsetci asi rovnaki, nemozes im nic povedat a potom sa stane presne to, pred čím sme ich varovali.... ale aj to mi stačí, aby som bola spokojná - že som mala pravdu.
aj mna tahali kolegovia von, ale veru nic sa mi nechce, pojdem asi do vane relaxovat, alebo sa len vyvalovat pred telkou
leamax,,ja som chodila do spanielska sama kazdy rok,,,a nedam ho za nic,,tot moja druha krajina,,,ale polovicka,ze tam eta,,ze to v ziadnom pripade,,takze neviem,ci ho tam niekedy dostanem,,ale tu krajinu milujem,,,mne staci na dovolenky tam chodit,,ani inde nepotrebujem
myslim, ze v tom Spanielsku kde su hotely, nic take nehrozi, ze unos....to by sa dalo povedat aj o Turecku, ze ma vymenia za tavu a nic... 😀
trini, ja mam pocit, ze nasa ohlasuje aj to, ked sa suseda pretoci v posteli 😀 😀 😀 ona striehne po dvore na vsetko a len sa nieco suchne, uz aj vystreli. tak jej obcas vravime tiger 😀
mafy budes mu robit este aj napriek, sem tam mu nieco popod nos posunies, z coho sa mu hned zakruti zaludok - to bude fujaaazd na zachod 😀 som ja ale škodoradostná! ale ked su takí tvrdohlavi, sami si za to mozu, no nie?!
aspon vas ochrani, u nas sa raz boli pytat ci nechceme nejaky zamok na dvere bezpecnostny a ked poculi nasho hafana, ze asi nie....
trini, presne - som mu tiez vravela, ze to robia v turecku a nie v spanielsku. ale snad by ma nedal za tavu 😀 ja neviem, co sa chlapi tak boja toho spanielska? zeby skor plazovych spanielov 😉 😀
ja som zatial bola len v taliansku a egypte, pacilo sa mi aj, aj. ale odporucte destinacie, ked niekam pojdem, dam si poradit, len na Malorcu nechcem ist, to co som pocula o nemcuroch, co tam robia, mi teda staci 😠
no ja som bola na neho trochu nastvana,,,lebo ja sama nikam nechodim,,a ked chcem ist niekam s nim,,tak to musime setrit na domcek,,to sa neda,,,a dnes sam ked ide,tak setrit nemusi,,a to som sa dozvedela,ze sa sklada po 100euro,,takze ako nechapem,ako on rozmysla,,my spolu do mekaca nemozeme zajst, lebo 10 euro je vela,musime setrit,,ale za chlast dat 100 ero,taaaaak to pohodickaaa,,,no proste nastvala som sa na neho,,a este mu chystam tu oslavu, s tymi kamaratmi,co ich dlho nevidel,,tak dokonca este aj z toho ma vysachoval,ze mam ostat doma,lebo on zabezpeci chatu,ze tam budu sami chlapi,,ze a co ja s nimi,,,a dnes mi volal jeden z nich,ze berie manzelku,,,tak to som sa tiez nabrusila,ze iny sa za svoju zenu nehanbia,,to len ten moj,,,jaaaaj som sa rozpisala,,ale tak nemozem si pomoct,ako ma zacina stavat do pozicie,ze on moze o vsetkom rozhodovat
leamax asi budes mat pravdu, že tých spanielikov sa boja, ved co keby ta nejaky zacal obhanat... to by asi ten tvoj neprezil, no nie?!
jeeeej, egypt je moj sen 😵 sme chceli ist minuly rok ale kolegyna nas odhovorila, ze tam je ina klima a ze zarucene tam dostaneme hnacky a ine neprijemne traviace tazkosti.
mafy, tak presne taketo obdobie sme mali aj my. to co chcem ja je drahe, ale chata a podobne na to boli prachy. par krat sme sa za to pochytili a momentalne je to lepšie. tak mu povedz svoje od srdca a skus sa nenervačiť veľmi, ako vidíš všetci sú rovnakí 😠

mafy, ja som este stale sama, takze ako zvycajne 😀 a ty?