icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

leamax
12. mar 2010

mafy, ty uz mas vybraty aj kocik 😵 no aspon si nebudes musiet potom lamat hlavu 😉 a aky?

micicka
12. mar 2010

no jednoducho budeme planovat dovolenku a potom ju velmi radi zrusime kvoli tehu, no nie?! 😉

trinitka87
12. mar 2010

ja sa nechcem vidiet ked budem nakupovat...ked sa nemozem rozhodnut, ze ktoru vec napr. kupit, kupim obidve pre istotu..

a v meste som videla kraasny kocik, taku zvlastnu farbu taka tmavo fialova,taka zaujimava, uzasny bol

mafynka
12. mar 2010

mici no sama sa neviem rozhodnut,,aj by som sla,uz dlho som nebola v meste,,,ale na druhej strane som rada,ze si mozem oddychnut,,pozriet telku bez prepinania,,,s hafanom byt,,daco si poprekladat a naucit sa na pondelok do skoly,,,keby som sla,to len budem zajtra utahana a nic sa nenaucim

velvet26
12. mar 2010

mafy, ten tvoj to je teda ironik...mala si mu povedat, ze kedy pride presne, aby stihol milenec odist nacas. uvidis, tak by ho to nastartovalo a dlho by sa nezdrzal vonku.. 😀

leamax
12. mar 2010

micicka, presne tak to beriem aj ja. to je najmenej potom zrusit dovolenku 😉

mafy, hej, mala by si ist von aj ty 😉

micicka
12. mar 2010

mafy choď von a hotovo, veď nemusíš zostať dlho, aspoň na chvíločku, aspoň prídeš trošku na iné myšlienky, šup, šup bež 🙂

velvet26
12. mar 2010

mafy, ja by som si zas odpocinula doma s havinkom, to je moj tip pre teba.. 😉

mafynka
12. mar 2010

😀 nejdem baby,,,vsak ked ide on,nemam potrebu z trucu ist aj ja niekam,len aby som ho nastvala,,,ani by to nemalo vyznam,pride taky dotapkany,ze si ani nebude pamatat,ze ja som bola niekde,,keby som uz chcela napriek urobit,tak to sa radsej cez tyzden zdrzim v meste po robote,ked on bude doma 😀 😀

a co sa tyka toho milenca,,no moj by neziarlil,ani keby ho priamo doma nasiel,,,tak toto neobstoji 😀

a ten kocik,,chicco trio for me,,,ale to len zatial,kym krajsi nezbadam 😀

micicka
12. mar 2010

ale veď si oddýchne za dve hoďky, nech trošku pošteklí mužíka 😉
juj mafy nerobíme ti to ľahké, čo?!

micicka
12. mar 2010

mafy, by si sa cudovala, ako by zacal žiarliť. ale už ťa nechám na pokoji, ja som také rýpadlo 😉 ved aj pracujem vo firme, ktorá vyrába časti na rýpadlá 😀

leamax
12. mar 2010

mafy, tak oddychuj s nami 😉
no idem kuknut, co mas vybrate 😉

mafynka
12. mar 2010

tak dnes zostanem doma,,,a posteklim ho cez tyzden,,,ok? 😀 😀 😀

baby inak rozmyslam, ze sa vratim k blond farbe,,,aaa som sa rozhodla,ze moj bude musiet zacat o mna bojovat,,si urobim pekne vlasky,,,kupim nejake satocky na seba,,,krasnu vonu,,,a vzdy do prace sa budem eeeextra fintit,ci zacne si daco domyslat,ze niekoho mam 😀 😀 😀 😀 co vy nato??

trinitka87
12. mar 2010

micicka, rypadla 😀

velvet26
12. mar 2010

jaaaj, baby...dnes bol narocny den v praci...este aj muzik to ma v praci na chuja...neznasam túto dobu, co je ten stres, celkovo kazdy len skusa ako najviac vyzmykat zamestnanca...otrasne...
trochu pisem mimo temy, no stve ma to..

mafynka
12. mar 2010

mici cosi,,to uz mam odskusane 😀 😀 😀 on nezacne len tak lahko ziarlit

leamax
12. mar 2010

mafy a aka je tvoja povodna farba?
no vyskusaj, co to urobi. nech trosku zabojuje 😉

mafynka
12. mar 2010

velvet co uz narobis,,,kazdy chce len na druhom zarobit,,taka je doba

micicka
12. mar 2010

mafy ked je taky ako pises, asi by si sa fakt mala zacat venovat hlavne sebe, urobit nejake zmeny, ktore potesia hlavne teba - aspon z toho budes mat lepsiu naladicku, ked uz on ta hneva. a asi aj i neho to zaberie, ale to ti moze byt koniec koncov jedno, hlavne že ty budeš spokojna

moniquie
12. mar 2010

ahojte kočky,

tak nakonec mi tá správa ušla,, mali sme návštevu ,,

suppppppppppppppppper lenka gratulujéééééééééééémm

a čo inak,, čo riešite dovolenky ..

trinitka87
12. mar 2010

dovolenky verzus tehu

leamax
12. mar 2010

ahoj moniq 🙂

mafynka
12. mar 2010

no ja som spinavoblon,,,,niekedy som nosila len melir,,,potom som sa farbila na blond a neskor stmavovala,,teraz mam hnedu, gastanovu,,az cokoladovu niekedy,,,ale chcem sa vratit pomaly na blond,lebo mam zelene oci,tak to sa mi viac pacilo,,,no moj o tom nechce ani pocut,,,ale tak zacnem postupne,,nejaku orieskovu alebo tak nejak

micicka
12. mar 2010

trinitka, váže vyrábame časti bagrov, a rýpať viem na jednotku 😀

mafy, no ten tvoj je teda tvrdy oriešok, ale ved ty ho poznas najlepšie 😉

velvetka, o tom žmýkaní nai nehovor, každý si myslí, že je kríza, nikto dobrovolne neodíde z prace a tak sup na zamestnanca a vyciciat ho do posledneho, ved nema kam ist. uz aby toto obdobie skoncilo....

moniquie
12. mar 2010

takže farba na vlásky,,
no ja som si teraz nebarvila kvoli tehu,, viem viem nie je to nebezpečné, no ani kaderníčka mi to neodporúčala,

a mám novinku,, vybavila som si toho doktora na utorok na konzultáciu,, tak uvidím čo mi povie na trombofoliu ..
inak ovulka sa mi rozbieha, neviem neviem , či neskočím zajtra na muža,, no fakt váham .. 🤐

leamax
12. mar 2010

micicka=rypadlo? 😀 😀

micicka
12. mar 2010

ahoj moniq, no skoro si to zmeškala 😀

moniquie
12. mar 2010

baby,, kríza kašlite na nu,, prečkáme ju na materskej .. 🙂

leamax
12. mar 2010

moniq a nad cim vahas? ja by som uz aj skakala na muzika 😉 😀

micicka
12. mar 2010

ja si vlasy nefarbím, ale ževraj už mám prvé šedinky, tak neviem čo budem robiť potom 😲

ja mám ryšavé vlasy a stále sa mi menia, volakedy som mala až tak kriklavo ryšavé, teraz už také gaštankové, raz bledšie, raz tmavšie a sem tam ich oživím melírom