Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka, tak to daj dokopy
no baby toto inak nechapem,,,chalan,co som ho mala predtym,ked som ho zacala okolo krku bozkavat, no ten sa tak zvyjal,ze koniec,,,ani priblizit,,tiez bradavky ako velvet pise,,,a tento moj,ja neviem,ci on ma inde prah citlivosti,,ale mozem robit co chcem,,,okolo krku,ucha, bradavky,brusko,,ani okom nemrkne,,to ja len pri krku by som sa uz zvyjala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak mam niekedy depky,ze moje dotyky s nim nic nerobia,,,ked to skusam pri telke,tak ani pohlad z nej nepusti,,,taaak to uz neviem co je,,
leamax... 😀 to keby som mu povedala, co som nanho bonzla...tak ma zabije asi.. 😀
ahoj denne 🙂
velvet : akože sa šúúúlam,, na tom tvojom výroku , o dokončovaní ,, xixi,,
inak ja som zvikla čítať v časopise EVA zakázané stránky,
bočas tam bolo všeličo o maznaní, boskávaní bradviek krku ušných lalokov,
ževraj to majú chlapi radi,
takže jasné ked som to skúšala, vždy môj mm, konštatoval,, no zas si niečo čítala,, ser nato,, mňa to šteklí,, 😵
denne, hod nam aj ty miery muzove, nech to tu mame komplet 😉
mafynka, ty mas proste tvrdeho chlapa zo skaly...podstatne je, ze na tom hlavnom mieste je citlivy...no nie? 😉
ahoj denne, dakujem, uvidime..co bude..
jaaaj, uz ma ten moj vola z kuchyne, nieco chce...
mafy ale prosim ta. ten moj je najcitlivejsi na TOM mieste, ale tam sa nikdy nebrani 😀
ja sa niekedy zobudim,ze je drahy prituleny zozadu,,a uz cely vzruseny,,,no tak potom odolaj a nesmatraj 😀 😀 😀 😀 kym sa prebere ani nevie,kto zasal,,taaak to vzdy zvalim na neho,ze ma zobudil 😀 😀
baby jedny,, to je teda téma na piatkový večer,,
kurnik,, a ten môj je zas na pive ..
mafy 😀 😀 😀 no ake pekne prebudenie 😀 no to je tazko sa ubranit, to poznam 😀
moniq a moj 2000km prec 😖
ale dobra tema
mafy tak toto mame aj my podobne 😀 zrazu sa na mna zacne tlacit nejake kladivo... 😀 potom mu poviem, ze ma znasilnil, a hned to dostanem spät, ze ved si sa nebranila 😀
a ja zase liečim šušuru, tak darmo je ten moj doma 😠
HEHE tak fajn. ten môj má 180cm a tuším 80kg 🙂 🙂 🙂 🙂
mici,, ty si myslela ten seriál TOM a JERRY,, to ja rada ako malá .... 😀
vy máte doma kladivárov,,, 😀
to ja mám potom pštrosa ... 😔
No ten môj zase pripomienkuje. Znova celú noc na koníku??béééé. jeminky tolko čo som došla zo školy
mici ja mam zasa problem byt hore,,lebo to proste neobides,,a ak hej,tak to vydrzim len chvilu,,vsak pomaly uz aj spagat pri nom zvladnem 😀 😀 😀
ale no moniq, to moje kladivo zase nie je buracie 😀
mafy tak to ano, ja nastastie ten problem nemam, este ho obkročím - to ma ale stastie, lebo ja som rada hore 😀
ale poviem vam niekedy mam riadnu svalovicu po sexe, hlavne ked mame dlhsiu pauzu 😕
no mici,, šak ja viem, že kladivá zabíjajúúú klinčeky,, 😀
dočkaj, ked to ten tvoj zabije na 9 mesiacov,
do kelu ide mmmm bude prúser,,
tak tu su tí naši chlapi:
velvetka: 182/90
mafynka: 195/140
micicka: 193/100
leamax: 186/92
moniquie: -/94
denne: 180/80
tak snád som sa nepomýlila
tak upresnenie,, 18O - 83
jéžiš, 93 kila,, som to posrala
tak som si dala tu namahu a tu mate tych svojich svalovcov 😉
mafynka - 195cm/140kg
micicka - 193cm/100kg
moniquie - ?cm/94kg
leamax - 186cm/92kg
velvet - 182cm/87-90kg
moni 😀
baby, sme sa rozsupli...zachvilku uz zacneme pisat aj ich rozmery tam dole... 😀
no tak vidim, ze som neni jedina iniciativna 😀

baby, každá bude mať prvenstvo v nejakej úchylke,, dobrééé nie,,
a
a to šteklenie,, ani nehovorte,, ten môj my raz zato skoro ruku zlomil,, ked už moc šteklím, tak už nevie ako sa brániť je v koncoch potom zabúda že som krehká žienka ..