Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka, dakujem 😵 a neni to az tak neskoro, ja som mala den pred lenkou 😉
mafynka inak uvazovala som nad tebou...ja som mala na teste len taký odraz druhej ciarky...presne ako si ty pisala, najskor nic a ked som sla v práci asi po hodinke daco do skrinky zobrat tak som na to mrkla a zrazu tam bola.....dost tomu nerozmumiem
leamax tak aj tebe vsetucko najlepsie,,,a ten najkrajsi darcek nech sa ti splni 😀
lenka lenze ja som mala hcg len 8,6,,,tak o tom ani neuvazujem,zeby som bola tehu
mafynka, dakujem 😵 ste zlate 🙂
babýýýý skoro som aj zabudla, vcera som volala tej doc. dobrotovej do martina koli sebe a okolnostiam no a predstavte si, ze ti mi povedala ze nejaké moje vysledky uz maju a ze zatial to je vsetko OK 🙂 🙂 🙂 myslím hemato
lenka no dalsia dobra spravicka,,tesim sa 😀
mafynka ved uvidis v najblizsich dnoch, mozno pride ta mrcha cez vikend a ked nie, tak v pondelok sup na krv. nejako to ešte vydrž 😉
trosku ma teraz boli brucho,,asi sa uz startuje
lenkka, super spravicka, len v nich pokracuj 😵
ak bude hcg rast musím ist za nou na konzultaciu...povedala mi ze mi da lieky
lenkka tak to je super, tak bude vsetko ok tento krat 🙂
jooooj baby potichu, ja som tak bojím....nechcem to zakrýknut
nebooj lenka,,my sa len tak tichucko z teba tesime,,az potom sa budeme veeelmi 😀 😀 😀 juj tak ti to zelam 😀
dobre lenka už psst, už nič nepovieme 😉
baby ved mame kazdá rovnaku skusenost...kazdej by som dopriala aspon 3naraz aby sme to dobehli...
babule nechám vás tu samé, už mi padajú viečka, tak aby mi hlava nepadla na klávesnicu, nebudete potom chápať, čo vám píšem 😉
baby idem do pelechu, ozaj janirejka sa dlho neozvala..nik nevie ako sa má*?
tak dobru noc kocky,,,uz tu asi nikto neostava,,ze?
dobrú noc vám všetkým, pápa. off
papa 🙂
majte sa kocky,,zrejme som tu ostala sama
tak dobru noc vsetkym 🙂
idem asi aj ja, nebavi ma pisat sama so sebou 😀
leamax aj ty ma opustas 😀
mafy, ty si este tu? no tak to neodchadzam 😉
este veru,,,
a co robis? prekladas? sa ti este nechce spat?
akurat rozmyslam,ze mi ani drahy nechyba,,havino vedla mna lezi a taaak desne chrape, ze normalne ani nevnimam,ze som sama 😀
dako ma predchvilkou natiahlo,,nejak mi spatne zostalo,,neviem z coho,,kukam telku,,chcela som urobit este mliecko psovi,,ale uz zadrychmal,,,tak sa mi este nechce spat,,hram solitera

lenka, tak zatiaľ to stúpa, takže je to ok, budeme ti posielať pozitívnu energiu 😉