icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

leamax
12. mar 2010

nooooooo, tak to som zvedava ako to u teba nakoniec dopadne. aj si hodila tycku 😀
ja zas pozeram obliecka na periny 😀

mafynka
12. mar 2010

nie,,len mi nejak nevolno zostalo,,,a ake kukas?

mafynka
12. mar 2010

tebe sa este nechce spat??,,kukas aj daco v telke?
co inak chystas cez vikend?

leamax
12. mar 2010

chcela som nejake jednofarebne na velky paplon, ale uz sa mi veru chce riadne spat 😀
tak ta musim sklamat a ist do hajan, lebo inak tu zaspim uz
dobru nocku a neprezen to 😉
pa

mafynka
12. mar 2010

dobru noc leamax

denne73
13. mar 2010

Dobré ránko . lenka všetko naj k tvojim narodeninkám, nech sa ti vyplnia všetky tvoje sny. 🙂 🙂 🙂 . ja mám dnes školu. Zblaznila som sa a na ,,staré kolená študujem heheh. Možno raz bude zo mna špecialny pedagog tak pozor baby potom si tu otvorím poradnu. v škole končíme až o 18.h teda poviem vám zabiják. hned ako dojdem pozriem na koníka a možno už bude rozbehnutá nejaká ďalšia tabulka xixixixixxixixixi. Tak krásny deň vám všetkým 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

leamax
13. mar 2010

dobre ranko vsetkym 😀
denne, teda to ti nezavidim 😝
ja uz spinim, tak zajtra dorazi mrcha 😖a mozno uz aj v priebehu dneska 😖
pekny vikend vsetkym prajem 😉

micicka
13. mar 2010

dobré ránko kočky 🙂

ja som pre istotu v práci, nejako cez týždeň nestíham, tak do dnes dobehnem. ja som školu skončila minulý rok, teda ku koncu to už bola riadna nestíhačka škola aj práca, ale teraz zase namám žiadnu takú zábavku.

mafynka
13. mar 2010

ahojte kocky,,,tak mrcha uz dosla ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

misinn
13. mar 2010

ahojte...mafynka...ale aspon vies na com si.. 😒

awe
13. mar 2010

ahojte kocky,

vcera som tu nebola a poviem vam, kym som vas dnes docitala, trvalo to...riadne ste toho popisali, ale bola srandovna diskusia, pozeram, ze muzikov ste prebrali dopodrobna 😀

mafynka - presne, ako pise misinn, aspon vies, na com si, co je aj lepsie pre tvoju psychiku, ako neustala neistota...neboj, ved mas dalsi mesiac pred sebou 😉

leamax - kedy prichadza ten tvoj muzik? ved ak si dostala MS dnes, tak mozno trafite ovulku 🙂

velvet - ako??? budes nas testikom napinat do nedele 😕

micicka
13. mar 2010

mafy, ved to je dobre, aspon uz budes v pohode a nie stale napätá, že čo to je! tak už vieš, že sa musíte poriadne snažiť o pár dní 😵 a mužík kedy prišiel? ako mu je dnes?

mafynka
13. mar 2010

no nebavime sa,,teda on sa citi dotknuty,,lebo mi volal,ze ide do mesta na disku,,,a zhodou okolnosti tam bola aj ta suseda,co ma volala von,,,tak som sa tam objavila aj ja,,tak ze som z neho urobila vraj debila,,len pouzil iny slovnik,,,vydrzal tam pol hodku a sli sme domov,,dotapkany bol poriadne,,celu noc grckal ani prezliect sa nedokazal,,,tak od rana ked sa ho dotknem,tak ma odstrkuje,,a ked na neho hovorim,tak neodpoveda,,najviac ma nastvalo,ze som dobre vedela,ze pojdu do mesta,nie kam mi on vravel,ze ide,,ale popieral mi to,,,a ked po neho prisiel kolega s frajerkou,tak som mu vravela,ze ci ona moze byt na panskej jazde, ze preco ten kolega sa za nu nehanby ale ten moj za mna ano,,tak tvrdil,ze ona ich ide len zaviest,,a ked som tam prisla,tak moj vo velkej debate s nou,,jasne,ze tam bola s nimi sama jedina zena,,a ze sofera robila??,,no to si neviem predstavit,ked tam supala do seba tequily,,,tak co si mam o tom docerta mysliet??,,,viem,urobila som chybu,ze som ta za nim sla,,ale do certa tak ma to nastvalo,co som tam videla,,a on mi este do oci opak vravel,,a teraz on je nasr,,,ze ja som tam dosla,,tak on ide byt urazeny,,no je to normalne?

micicka
13. mar 2010

no mafy, poviem ti nemaš ro ľahké, veru ti nezávidím. nechápem toho tvojho, takto sa zdúvať! ale fakt nerozumiem prečo si nemohla ísť tiež s nimi. vieš asi tá žena toho kamaráta sa tam jednoducho napratala a vôbec sa nepýtala či môže ísť alebo nie!
ale teda poviem ti, žiješ s dosť zložitým človekom 🙄 ale zase nemôžem povedať, že ten môj je svetec, tiež sme si svoje už preskákali a stále niečo vyskytne, čo treba riešiť, ale zase o tom je život, ale chápem, že niekedy je to už riadne na nervy!

ozaj a ona sa ako tvári čo sa týka bábätka? tiež sa nevie dočkať - vieš či mu z toho nepreskočilo 😠

awe
13. mar 2010

mafy, mojka, mas to tazke zlatko ☹ ja si to neviem vobec predtavit, my s muzikom chodime vsade spolu, mame spolocnym kamaratov - vsetko tiez pariky, podaktori uz aj deturence maju...je pravda, ze obaja sme uz vybureni...takze nemame potrebu uz...no skus sa s nim otvorene porozpravat, ked najdes spravnu chvilku a povedat mu, co ti prekaza, lebo v opacnom pripade sa vam budu kopit problemy a este ked budes mat babenko, co s nim budes sama doma stale? ani pohnut sa nebudes moct....

awe
13. mar 2010

podla mna by si mal kazdy muz svoju manzelku vazit nadovsetko, ved preto sa brali....co je zena podla neho, menejcenna handra??? 😠 mafynka, nedaj sa moja!

mafynka
13. mar 2010

no neviem,mozno som urobila chybu,ze som tam sla,,,ten kamarat ju berie vzdy na akcie,lebo ju ma rad,,a nie je to typ baby,co by sa niekam napratala,,vies,mne to uz pripada,ze on sa za mna hanbi,,,ja nechapem,dobre,ak aj boli niekde sami chlapi,,ale ked sli do mesta,,a ked prisla aj ona za nimi,preco nemohol normalne aj mne zavolat, ze prid na chvilu,,vsak dobre vie,ze ja sa neflakam,a nikam nechodim,,a hanbu by som mu tam neurobila,,jedina veta co mi dnes povedal je,ze ked niekam pojde,uz mi v zivote nepovie kde a s kym,ani kedy

mafynka
13. mar 2010

ved to chcem dosiahnut,,aby ma aspon pocuval,,dobre nech si ide, aj sam,,,ale nech ma uplne neodstrkuje,,ked si niekto moze vziat priatelku, tak coby som nemohla aj ja,,my ak spolu ideme,tak len do kina alebo na veceru sami,,,ale nie medzi ludi,,,a ak aj medzi ludi,tak len to do krcmy medzi primitivov,,a uz neviem ako dosiahnut, aby sa spraval ku mne ako k rovnocennej partnerke,,,aby som citila,ze ma lubi, ze si ma vazi, ze sa na neho mozem spolahnut

micicka
13. mar 2010

no mafy, tak toto musíš poriešiť čo najskôr, preboha len to nenechaj tak, veď takto s ním dlho nevydržíš! a neviem prečo by sa mal za teba hambiť, to čo má byť. prosím ťa nezačni si niečo také myslieť, že nie si aktraktívna a podobne. a pekne začni realizovať tú "okrasnú" kúru - vlásky, nové vecičky a podobne, lebo cítim to tak, že začínaš o sebe pochybovať a to nie je dobré. takže od pondelka šup na to, kaderníčka, butiky a hotovo. zober nejakú kamošku so sebou a hurá na nákupy 😀 neboj hned ti bude lepšie, a možno aj toho tvojho to šťuchne, aj keď to je momentálne nepodstatné. on sa zbadá - len aby nebolo neskoro!

awe
13. mar 2010

mafy, zlatko, ja neviem,ako ti poradit, ak mas pocit, ze si ta nevazi a hanbi sa za teba, porozpravaj sa s nim o tom, v klude..nie dnes, lebo je iste nabruseny a k nicomu by to neviedlo, ale zajtra napriklad a povedz mu, ze sa ta to dotyka, ked sa k tebe takto sprava, ako keby si bola pre neho cudiza....ale mat teraz babenko v takto napatych situaciach, neviem mafy ☹

awe
13. mar 2010

mafy, tak ako ti radi aj micinka, zameraj sa viac na seba, dopraj si kadernika, manikuru, kup si pre radost nejake pekne oblecko, nechod z roboty rovno domvov, ale kludne sa zdrz v meste s nejkaou kamoskou alebo kolegynkou na kavicke a uvidis, co to s nim spravi 😉 len o sebe nepochybuj, lebo ak ti ma niekto podkope sebavedomie, potom je to v keli, neboj, si silna zena, drzkam palceky.

mafynka
13. mar 2010

ako to mam dosiahnut???,,,vzdy ked sa o tom bavim,tak vybuchne,ze to nie je pravda,,,uz sa fakt zacinam pri nom citit menejcenna,,bezvyznamna,,,sama nechapem,naco so mnou potom zije

awe
13. mar 2010

mafynka - povedz mu, ze sa s nim potrebujes porozpravat, ako s partnerom a ako dvaja dospeli a inteligentni ludia, nech si vypocuje tvoj nazor...tvoje problemy, preboha, ved od toho su predsa manzelia....zajdite niekam na veceru, snad nebude kricat v restike medzi ludmi...uz ste dlho manzelia?

micicka
13. mar 2010

mafy, skus ho nechať teraz par dni vychladnut, nechaj ho tak, tvar sa normalne, nic neris. po par dnoch by som vyuzila vhodnu situaciu a povedala mu, nech ta len pocuva, ze nechces aby odpovedal, ale aby sa len zamyslel nad tym co mu povies - a vsetko mu povedz, ako sa citis, ako ti je a čo od neho očakávaš. nečakaj ani žiadnu reakciu, nechaj ho potom tak, keď má trošku IQ, tak si uvedomí, že má čo meniť a keď nie, tak potom je to asi stratený prípad. ale nehádžme zatiaľ flintu do žita 😉

ale prosím ťa nepochybuj o sebe. veď si ťa vybral za partnerku, tak si určite pre neho nádherná, najlepšia, najmilšia. skús sa viac venovať sebe a uvidíš, že sa to uľaví a možno potom aj spoločne šahšie vyriešite problémy.

mafynka
13. mar 2010

ja uz sa necudujem,preco je rozvedeny,,na jednej strane je niekedy strasne fajn,,a chcem s nim zit,ale toto ma uz ubija,,taketo spravanie,,a co mam cakat,ze aj mna podvedie?

micicka
13. mar 2010

mafy a neboj uvedomuje si, že radiť je ľahšie ako urobiť to. srdiečko ale skús to nejako tak ako ti píšeme. napíš si čo všetko ti vadí, aby si mu všetko dôležité povedala. ty to určite zvládneš 😉

awe
13. mar 2010

mafynka a ako dlho ste uz spolu? vzdy bol taky?

mafynka
13. mar 2010

uz som to tisickrat skusala,,ale vzdy vybuchne

awe
13. mar 2010

mojka, musis sa s nim porozpravat, nemozes len ticho trpiet, lebo je vybusny a nechce pocut pravdu, neboj ty to zvladnes, zeny su silne bytosti 😉

micicka
13. mar 2010

mafy prvý krok - TY TY a len TY, a neboj potom ťa určite nepodvedie! uvidí, že si samostatná, že nie si šedá myška, ktorá len doma sedí, ale že máš svojich známych, svoje záľuby, tak upriam sa na seba a hned bude lepšie! a možno sa to celé potom úplne iným smerom zvrtne, že on si bude hlavu búchať o stenu!