Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
v ziadno pripade neziadas privela...
tak ja neviem,uz sa zacinam citit ako najvacsia hlupana a hysterka na svete
čoje podľa teba priveľ? aby si bola jeho manželka? preboha, veď ty chceš len to minimum od neho! ked si jeho manželka, máte žiť život spolu a nie každý sám.
mam aj nadalej trvat na tom,ze vsade spolu??,,aspon tam,,kde aj ini budu mat priatelky?
mafy všade spolu určite nie, veď aždý potrebuje aj trchu "súkromia", slobody. ale myslím, že tam kam idú manželky alebo priateľky iných, by si mala ísť aj ty. ale najskôr by som sa s ním porozprávala, alebo teda aspoň mu povedala to čo cítiš, ked nie je ochotný rozprávať sa. samozrejme povedz mu aj pozitíva, ktoré má, že vie byť milý, ale určite mu porozprávaj o tom ako sa cítiš ty a neboj zvládneš to 😉
ja neviem mafy...my sme toto nikdy neriesili, mna zasa muzik brava aj tam, kam by som ani velmi nechcela, ked tam nikoho nepoznam, ale on vzdy chce....takze ja si mysli, ze ako pise micinka, ste manzelia a mate zit spolu, ak mal predstavu, ze sa stretnete raz za cas, to ste sa ani nemuseli brat....
babulky, koncim ja teraz, ideme s muzikom do mesta, pozriet nejake veci do bytiku este a asi sa aj napapame v meste, kedze v chladnice to zyva prazdnotou 😀 vecer sa zastavim, krasny dnik este - aj ked pocasi tomu nenasvedcuje, ale tak treba zaliezt pod perinu 😕 papa
awe papa, ja pracujem ešte stále ☹ čo budeme my jesť to teda netuším, tiež prázdnota v chladničke.
mafy a ty neskočíš do mesta, niečo si kúpiť?
mici musim sa ucit na pondelok,,aj ked tento stres mi nepridava
no mafy tak nech ti to pekne ide do hlavičky 🙂
dakujem mici
ahojte baby, boze písala som Mudr. špankovi, napísala som mu kolko to stuplo a napísal mi ze moze ist aj o mimomatenicové...tak som doplasená...nemáte niekto skusenost s hcg? ako to stupa...
lenka, su na nete tabulky pozri sa na to...mozno ti to pomoze..ale kazdym dnom sa hcg zdvojnasobuje
v stredu som mala 30 a vcera 125 som z toho nervozna
lenkka nestresuj sa, a preco by to podla neho m ohlo byt mimomaternicove? ved ti pekne ta hodnota stupla
Sledovanie stúpania hladiny HCG v krvi. Pri normálne prebiehajúcom tehotenstve sa hladina HCG prudko zvyšuje v priebehu niekoľkých dní. Pri mimomaternicovom tehotenstve sa hladina HCG môže zvyšovať, ale výrazne pomalšie, ako by sa dalo očakávať. Môže stagnovať alebo dokonca klesať, pokiaľ došlo k potratu takéhoto tehotenstva. Pokiaľ vzostup HCG v krvi nezodpovedá dĺžke tehotenstva a na ultrazvuku nie je vidieť v maternici tehotnosť, je pravdepodobnosť mimomaternicového tehotenstva vysoká.
ahojte dievcata.
tak ja uz nespinim, ale normalne mrchujem. ten tyroxin uz asi zabera 😀 som normalne cakala, ze sa to rozbehne az zajtra 😅
lenkka, ved ked v stredu si mala hcg 30, stvrtok podla logiky muselo byt 60 a piatok - podla logiky dvojnasobok je 120. tak ake stresy, co za stresy? neblazni, vsetko je v najlepsom poriadku 😵 😵 😵
niekto sa tu pytal - muzik mi dojde dnes v noci a bude doma tyzden, tak asi tazko stihneme ovulku. jedine, ze by ten tyroxin zabral poriadne a ovulka stihla prist este do toho 9DC 😉 😀 ale nie sme v rozpravke, ze jo 😀 😀 😀
mafy, mas to veru tazke, neviem ako ti poradit. musite sa porozravat. nikam nevedie, keby ste si zacali robit naprieky, to je este horsie. drzim ti paste
cau baby 😉
co to tu citam,mafy, sa mi rozum zastavuje....nemas to vobec lahke, zit s takym partnerom,mozno to vyznie tvrdo,ale podla toho,co som si precitala,tak si ta nezasluzi a ak sa neotoci o 180 stupnov, mozno by bolo mudrejsie to s nim ukoncit 😔 ....ale to je len moj nazor, nevidim vam do vztahu a ty sama citis, ci chces o neho bojovat...
kazdopadne,si prosim nemysli,ze si hlupana a ze sa za teba hanbi 😠 ....niektori muzi su bohuzial taki,ze chcu podkopat partnerkine sebavedomie a urobit z nich handru...
musis ist na neho o mnoho tvrdsie,nemas napr. kde na par dni odist(k mame, kamaratke?)....ked zisti,ze si mu neni 24 hodin denne k dispozicii,mozno ho to nakopne...
mne je to tazke pochopit, keby mi urobil napr. to, co tebe vcera v noci a este by sa dnes zduval,tak ho v zuboch roznosim 😠
hlavne sa mu nepoddavaj a suhlasim s kockami, v tvojom zivote by mala byt najdolezitejsia osoba TY,TY,TY....ked si budes sama seba vazit,bude si ta vazit aj on 😉
drzim palce,nech to vyriesite, cmuk 🙂
Ahoj mafy. neboj moja všetko bude fajn možno prechádza nejakým blbým obdobím.Komunikácia to istí. Sadnite si spolu a povedz mu čo ťa trápi .Priprav mu mnam večeru, vínečko, sviečky romantika ako z filmu. Určite to všetko bude vporiadku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte.
Mafy, mám pocit akoby som čitala sestrine riadky....Má priateľa ( len preto zatial priatel, že sa ešte nechce viazať, veď je ešte mladý chce si užívať), sú spolu 10 rokov !!!! Je tak isto egoistický ako ten tvoj. Najradšej by všade chodil sám, vyhovára sa na to, že idú len chlapy a pritom ona zistí, že je tam kopec dievčat. Akonáhle sa s ním o tom chce porozprávať, tak ju on považuje za hysterku, žiarlivca, atd...samozrejme sa odúva za nepodstané a velakrat aj ním zavinené veci. Nehovoriac o tom, že segra je fakt kočka, ale vdaka nemu má pocit, že je obyčajná chudera...
Myslím, že aj ked sa s ním budeš o tom chcieť porozprávať a povedať čo všetko máš na srdci, tak ako tu aj vela báb písalo, tak vyjdeš z toho ako hlupaňa !!! zaručujem ti, že možno si ťa vypočuje, ale pomyslí si o tebe svoje a ver, že to nebude nič príjemné....zabudni na siahodlhé rozhovori, tie na ňom nič nezmenia. Sprav zo seba kočky, tvár sa nevšímavo, začni si žiť aj ty svoj život, dámske jazdy a ak sa potom nezmení, osobne si myslím, že budeš strašne nešťastná..........
prepáč za tvrdé slová, ale vidím aký život vedie segra, ale je to slaboch a preto nevie zmeniť nič na svojom živote
Nesmieš si pripušťať také myšlienky že čo ak ťa neľúbi a tak . To si nemyslím. Vieš aj jeho to trápi, že sa to s tým tehu nedarí ver mi, asi takto ventiluje. Samozrejme aj podľa mna by sa mal k tebe správať krajšie. no nič nejako ho skúsime spoločne prevychovať. Neboj moja máš tu nás ,Zvladneme to spoločne. 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Mafy čo študuješ?
ahojte dievcata, teeeeeda, mala som co robit aby som precitala tych 15 zameskanych stran, a bol to teda riadny napinak, ani neviem na co mam najskor reagovat.... 😅
lenkka - gratulujem k narodeninam aj k fazulke, hcg ti pekne stupa, a kedze je este skoro tak tie hladiny su nizke, mozno by bolo dobre ist este raz na odber, aby sa to stupanie potvrdilo... inak aj mna vtedy strasil doky, ze moze ist o mimomaternicove tehu, kedze este na usg nebolo nic viediet, ale prave z krvi treba potvrdit to prudke stupanie hcg, verim ze to tak bude a drzim ti palce!!!
velvet - zajtra testujes? som nedockava na vysledok ako keby som mala ja testovat 😀
leamax - tiez gratulujem k narodkam, teda je tu vela rybiciek, ja som tiez (16.3.) 😉
mafy, moja, hcg si mala pozit, ale velmi nizke, vyzera to fakt na minipotrat, teda vajko sa ledva zahniezdilo, a uz aj odislo, mozno prave kvoli tomu ze bola nizka sliznica (ked to tak doky videl na usg), preto si aj mala pozit test a potom negat.... nevadi, nabuduce sa to podari...
co je horsie, je to co citam o tvojom chlapovi, teda, keby som takeho mala tak babatko a ani iny spolocny zivot s nim neplanujem... je to tvrde hodnotenie, ale mam akurat cerstvu skusenost: moja sestra (25 r.) sa ide po dvoch rokoch manzelstva rozvadzat... cela rodina sme z toho v soku, on bol tiez taky chladny ku nej, ale len posledne mesiace, teraz vysvitlo ze sa zalubil ako maly chlapec (ma 29r) do nejakej kamaratky, zacal u nej aj prespavat... asi to nie je tvoj pripad, ale pokial je nieco vadne v povahe chlapa, casom sa to prejavi...
pekny podvecer kocky...
teeeda, popisali ste toho riadne...
mafynka..moja, hrozne zle sa mi citali tvoje riadky...pripomenula si mi moju kolegynu, co sa tri roky zahadzovala s egostickym chlapom, co ju tiez nikam nechcel bravat, medzi kamaratov vobec, len na jej byte boli, nikam spolu nechodili...nakoniec sa na nu on vykaslal, ona onho este bojovala, co som jej vyhovarala, ze zbytocne straca cas, bude mat uz 36 rokov a tuzi po babatku, ten slaboch, ked zistil, ze s nim chce mat rodinu, tak zduchol...
ach jaaaj..je mi jej luto...a je mi luto, ked citam, ze niekto ti takto ublizuje.. ☹
neviem, co ti poradit, urcite si rob radost v tom, ze pobehas obchody, kadernicku...proste budes sa tesit zo seba...a ked on nevidi, ze ako ho lubis, tak tomu uz potom vobec nerozumiem..
si pisala, ze ma 35 rokov, to kedy chce dospiet???
mrska ma mrzi, ze ti dorazila, no aspon uz naozaj vies na com si...
a dodatocne vsetko najlepsie lenka a lenkaxy k vasim narodeninkam, vela stasticka, zdravicka a vsetkeho co si zelate a hlavne zdrave babatka v brusenku.. 😉
lenka, nestresuj sa moja, hcg ti krasne stupa...urcite je vsetko v poriadku... 😵
ja zatial po starom mrska nikde...hmmm...zeby som zajtra testla?
kocky dakujem vam pekne
mafy, dufam, ze to vsetko spolu vyriesite...mozno on je taky tvrdas, lebo je tusim policajt, tak si pisala, ze je uniformovany, tak to ich prostredie ich mozno tak k tomu ovplyvnuje...ja som tiez isty cas robila na policii... 😅
on nie je policajt,ale horsie

myslite,ze ziadam privela?