Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka, ty si priamo z NR, ci z okresu?
ja som nechcela ist do bytu. som z rodinneho domu a neviem si predstavit, ze by som bola zavreta niekde v "klarikarni" 😀 a moj muzik vzdy snival o tom, ze si postavime dom a ked sa naskytla prilezitost, tak sme nevahali
Ahoj tak som na chvilu tu. Odbehujem od bakalarky. Už mi z toho kvalitne drbe.velvet vyjde to, vyjde, 🙂 🙂
mafynka čo sa učíš?, 😝
Leamax a ty si odkial:: také ste tu utajené xixix
leamax, priamo z NR som. a byvame par krokov (5 min) od vystaviska - aby si si vedela predstavit kde asi.
no ja som cely zivot stravila v panelaku, preto si neviem predstavit zivot na dedine 😉 ale ten moj zil sice cely zivot v panelaku, ale strasne chce ist do domu a preto sme sa rozhodli k takemu kroku, ktory mozno trosku lutujem, asi sme mohli este pockat, ved kolko ludi prejde do domu az v neskorsom veku. niekedy si myslim, ze sme chceli privela a preto nam teraz zivot dava na javo, aby sme boli skromnejsi a nemali velke oci, ze nic co mame nie je iste a moze sa to zmenit v jednej sekunde...
No baby fajn tema. ten môj je z dediny a typické dievča z mesta. Si viete predstaviť tie začiatky. 😀 Domáce rezance do polievkym parene buchty ,pirohy. Všetko istia polotovary. No to bolo frflania. A ešte čo čert nechcel svokra kuchárka. tTež spieva o bývaní v dome. No ja súhlasím , ale on si to predstavuje v jeho rodnej dedine 😝 😝 😝 😝 . nehrozí, mať svokru za chrbtom 😝 😝
nie denne,,tu som
mici, tak to urcite nie je, teraz je ina doba ako bola pred dvoma rokmi, mozno aj my by sme sa dnes rozhodli inak. Ale domcek je lepsi hlavne pre deticky. Ja som vyrastala na dedine, a neviem si predstavit, ze by to bolo inak.
denne ty co studujes?
Tak čo si sa to učila?
Ja už som písala špecku. Teda pedagogiku mentálne postihnutých des, horor 😝 😝 😝 😝 😝 😝
no ten moj nech na domace rezance a knedle rovno zabudne. Ja nebudem zienka domaca ani na dedine, ani v byte. A to moja mamina robi iba domace rezance 😀 No ja sa s takzmi vecami nezatazujem... I ked je to niekedy fajn a casom mozno - ale na dochodku 😀
denne mam sa kopec ucit,,ale neda sa mi,,,pri tejto atmoske to ani nie je mozne
ivka to urcite, ze je lepsi, uz aj zahradke pomaly prichadzam na chut. minuly rok som posdila asi 100 kusov jahod, neviem kto sa teraz bude o ne starat. prestavujem si aj ja ako nam bude dobre, budeme mat peknu zahradku a vela roboty okolo domu 😉 my mame 20 arovy pozemok, z toho 13 arov je urodna zem a zvysok zastavane - teda stary dom, letna kuchyna, prijazdova cesta a tak... ale to vsetko pojde prec a snad bude novy 🙂
vies, myslim, si ze sme mohli par rokov pockat, mozno najskor dieta a az potom dlhy. tazko povedat, ale keby vieme ako sa vyvinie situacia na trhu, urcite by sme do toho nesli. teraz to uz len nejako musime zvladnut
micicka, tak to mas fakt len na skok od vystavy. sa cudujem, ze si tam este nebola 😀
my sme si vzdy chceli postavti domcek. mm nechcel prerabat stary, ze to radsej postavi novy. tak reku stavaj 😀 a aj postavil, sikovnacik moj 😵
my sme tiez obidvaja z dediny.
tak to ani ja take, ze domace rezance, aj ked viem ze su lepšie. ja ani napr. chleba na vianoce nerobim.... ja som taka mestska leňoška 🙂
a ani sliepky nechcem mat, ani prasiatka 😀
iVANA SUHLASíM. ˇAno navarím postarám sa, ale nie 24.h denne . Čo sme domáce roboty??
Mafynka tak mám hádať čo študuješ? 😀
hm???? animátora? managment? alebo snád učitelský smer???
leamax, veru nebolo kedy. kym som sa dostala z prace domov, bolo pät hodin a to uz sa mi nechcelo, nakoniec mozno ani zajtra nepojdem, planujem sa dlho vyvalovat v posteli, kedze dnes som bola v praci 😠
mafynka je tajnostkárka, nechce prezradiť 😀
denne - už si v tretom rocniku? mgr?
no my by sme sliepky ani mat nemohli. ta nasa divoska by ich hned zlikvidovala ako vcera tu susedovu 😀 rozmyslam, ze on na to este asi ani neprisiel 😀 😀 😀 a mozno caka, kedy sa prideme s tou mrtvolou priznat 😀 som ich dnes ratala - ved ich ma este 7, tak co 😉 😀
my sme u nasich mali kedisy aj prasiatka, aj sliepky a dokonca aj morky. no po case nasi zistili, ze sa to uz ani neoplati chovat, tak teraz maju len psa.
pozemok mame 6arovy a nejaka zahradka nehrozi. jednak po celom dvore beha havino a jednak - kde by sme mali potom dvor 😀
denne tlmocnictvo
mafynka studuje prekladatelstvo, ak si dobre pamatam, ze mafy?
baby ved my si to musime ulahcit a nie robit zo seba otrokov v kuchyni 😀
mici, tak to mate riadny pozemok, to mozes aj palac postavit. My mame iba 8 arov a zda sa mi to dost. Zahradka sice nebude ale keby som veelmi chcela, tak par rajcin dopestujem, ale na to som leniva...
babulky, idem do sprchy a idem kukat OTA na jednotke, zajtra docitam, papa
caute kocky 😉
pozeram, ze rozoberate Nabytok a byvanie v NR...my sme boli, aj sme co to objednali, aj vlani sme tam dost nakupili...ale isli sme hlavne koli jed.stolu a ten sme nenasli 😒 nevadiii, aspon sme si spravili vyletik.
mafy - ako zlatko, uz je lepsie, uz sa aspon rozpavate s muzikom, ci?
ivana - javorina je nadhera, ale aj za drahe peniazky 😖 ale zasa je to masiv a ta cena je adekvatna.
denne - svokra za chrbtom??? 😀 a kucharka??? 😕
velvet - nenapinaj nas, sprav testik rano 😉
lenkka - si pisala, ze ta u dokiho vystrasili nizkou hladinou hcg...nestresuj moja, nadherne ti to stuplo, tabulkovo, je to v najlepsom poriadku, len pekne hladkaj brusino a zhovaraj sa s fazulkou 😵
spravne ivanka 🙂 pekny vecer
prijemny vecer, ivana. pa-pa
No konečne hej. V maji štatnice 😝
awe ale kde,,lezi tu vedla mna,cokolvek sa spytam, zduty,neodpoveda

byvame vo vlastnom byte, teda priatelovom, ktory potom asi predame aby sme sa zbavili aspon casti hypoteky. A nastahujeme sa hned ako to bude ako tak mozne, este nemame dvere, a hlavne nemame zabetonoveny dvor kvoli autu,lebo ked naprsi, tak je tam same blato a uz sme raz zapadli 😀
lea, tiez mate domcek?