icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
13. mar 2010

mafy jasne, že ta to trapi, aj mna v takychto chvilach ide roztrhnut od jedu, ale vydrzim aspon dva dni a vobec sa nebavim 😀

denne73
13. mar 2010

Micicka . ja mám práveže doma mužíčka ktorý vkuse niečo upratuje, preklada. Dievčatá je to lepšie ako keby ležal vyvalení pri telke. Ale popri nom kmitáme aj mky 😝 😝 😝 😝 .Vieš ked nemôže okolo domu tak v bytovke robí uplne všetko. ja sa čudujem že ešte nezačal umývať okná na medziposchodiach

micicka
13. mar 2010

denne tak mi ho na par dni pozicaj 😀

leamax
13. mar 2010

micicka, tieto pasy:

http://www.profitrade.sk/product/balik-mix-2-161/

ja som si objednala toto dvojbalenie, ale predavaju to aj po jednom

tiez nestiham. kym to odoslem, uz budete mat pol strany zapisanej zas 😀

denne73
13. mar 2010

heheh možno sa dohodneme 😀 😀 😀 😀

leamax
13. mar 2010

denne 😀 😀 😀 no si predstav, ze by ho to jedneho dna fakt chytilo a zacal by ich umyvat 😀 inak, moj je taky isty. ked sa neda este vonku robit, tak beha po dome ako fretka 😀

denne73
13. mar 2010

Neviem či pozerala fotoalbum mrkni je tam s mojimi deťmi. Vieš on je môj druhý manžel. Je odo mna o 6.r. mladší

awe
13. mar 2010

denne - a syncekov mas s nim, ci s prvym manzelom?

micicka
13. mar 2010

leamax, už som kuk, dobre to vyzerá, by sa mi niekedy zišlo, lebo ja uz veru krize nemôžem mať holé, už som hold stará.

denne - ved nejako to vyčendžujeme, počkaj porozmýšľam, čo by ti mohol ponúknuť ten môj 😉

denne73
13. mar 2010

Synov mám s prvým manželom. Inak s riadnym somárom bože kde som mala rozum

micicka
13. mar 2010

denne ja som už pozerala albumček, ste veľmi zlatí!!

no môj ked nemusí, tak neupratuje, ale ja som rovnaká, ale zase ked treba tak urobi. sice si myslí, že stači povysavat a umyt podlahu, taka kupelna a WC ho nejako netankuju 😠

awe
13. mar 2010

denne - kazdy sa niekedy zmyli, dolezite je, ze teraz mas toho spravneho muzicka 🙂 inak mas zlatych oboch chalanov, take sidla vyzeraju byt 😵

micicka
13. mar 2010

denne, laska je slepa, nic sa neda robit. ale poriesila si to a teraz si predpokladam sťastná 😀

leamax
13. mar 2010

denne, ale aspon ti urobil fajn synov, nie 😉 aspon nieco pekne ti dal.

micicka, no je to fajn. ja sice nosim aj tielko, ale aj to mi vyskoci a krize mam potom hole. som rada, ze som to kupila 😵

denne73
13. mar 2010

No veru nenudim sa. my sme tu proste hviezdne spojenie. Ak si to premietneš na znamenie. Ja a môj mužík .Býk-ja baran- on a to doslova. Samuel mladší syn 12.r je baran a Sebastian- 14.r je býk. Všetci rohatí. Proste veselo u nás ti poviem 😀 😀

awe
13. mar 2010

baby, ja som zasa az prilis poriadkumilovna, moj muzik je uz na nervy, ked vkuse nieco utieram, napravam, vyprasujem 😀 ale zasa inak by ma roztrhlo...ja viem, viem, ked pridu deti, tak si zvyknem, nebude ma to uz tankovat....ale on mi inak pomaha so vsetkym, co poviem 😉

micicka
13. mar 2010

tielko ee, musim mat body a musim veru kupit nove, tieto co mam uz dozivaju, tak mozno kupim aj nejaký ten pás, uvidím 😉

awe
13. mar 2010

denne - tak to musi byt inak veselo - taka talianska rodinka 😀

denne73
13. mar 2010

Áno som šťastná, len keby som nemusela tolko upratovať 😝 😝 😝 😝

micicka
13. mar 2010

bawe veď sa začínam hambiť, to len ja som taká pohodlná?! ale čo už, tak som taká 😀 😀 😀

leamax
13. mar 2010

denne, no teda to ozaj musi byt veselo u vas 😀

awe, vsak teba to prejde 😀 co sa chces zodrat.

denne73
13. mar 2010

H 🙂 ehe presne talianska rodinka

leamax
13. mar 2010

micicka, nemusis sa hanbit, aj ja som taka 😀 no co uz, ine nebudeme 😀 😀

denne73
13. mar 2010

Micicka nehanbi aj patrím do tvojho fanklubu

awe
13. mar 2010

lea, mici - ja viem, staci babatko a kocim s lestenim 😀

leamax
13. mar 2010

awe, pri babatku budes asi rada, ked sa ti bude chciet este umyvat riady 😉 ja som si pre tento pripad zaobstarala umyvacku 😀 😀

micicka
13. mar 2010

no tak ste ma trošku upokojili dievčence - leamax a denne 😀

denne73
13. mar 2010

Dievka a ste aj na facebooku?

micicka
13. mar 2010

awe ale stale budes mat vacsi poriadok ako my. ale kazda sme nejaka, mame plusy aj minusy a preto sme také úžasné!!!

som ja neni vôôôôôbec namyslená 😎

leamax
13. mar 2010

baby, ja musim ist este muzikovi nieco uvarit. ale boli ma brusko, tak nemam chut sa ani postavit 😖 😝