Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Micicka . ja mám práveže doma mužíčka ktorý vkuse niečo upratuje, preklada. Dievčatá je to lepšie ako keby ležal vyvalení pri telke. Ale popri nom kmitáme aj mky 😝 😝 😝 😝 .Vieš ked nemôže okolo domu tak v bytovke robí uplne všetko. ja sa čudujem že ešte nezačal umývať okná na medziposchodiach
denne tak mi ho na par dni pozicaj 😀
micicka, tieto pasy:
http://www.profitrade.sk/product/balik-mix-2-161/
ja som si objednala toto dvojbalenie, ale predavaju to aj po jednom
tiez nestiham. kym to odoslem, uz budete mat pol strany zapisanej zas 😀
heheh možno sa dohodneme 😀 😀 😀 😀
denne 😀 😀 😀 no si predstav, ze by ho to jedneho dna fakt chytilo a zacal by ich umyvat 😀 inak, moj je taky isty. ked sa neda este vonku robit, tak beha po dome ako fretka 😀
Neviem či pozerala fotoalbum mrkni je tam s mojimi deťmi. Vieš on je môj druhý manžel. Je odo mna o 6.r. mladší
denne - a syncekov mas s nim, ci s prvym manzelom?
leamax, už som kuk, dobre to vyzerá, by sa mi niekedy zišlo, lebo ja uz veru krize nemôžem mať holé, už som hold stará.
denne - ved nejako to vyčendžujeme, počkaj porozmýšľam, čo by ti mohol ponúknuť ten môj 😉
Synov mám s prvým manželom. Inak s riadnym somárom bože kde som mala rozum
denne ja som už pozerala albumček, ste veľmi zlatí!!
no môj ked nemusí, tak neupratuje, ale ja som rovnaká, ale zase ked treba tak urobi. sice si myslí, že stači povysavat a umyt podlahu, taka kupelna a WC ho nejako netankuju 😠
denne - kazdy sa niekedy zmyli, dolezite je, ze teraz mas toho spravneho muzicka 🙂 inak mas zlatych oboch chalanov, take sidla vyzeraju byt 😵
denne, laska je slepa, nic sa neda robit. ale poriesila si to a teraz si predpokladam sťastná 😀
denne, ale aspon ti urobil fajn synov, nie 😉 aspon nieco pekne ti dal.
micicka, no je to fajn. ja sice nosim aj tielko, ale aj to mi vyskoci a krize mam potom hole. som rada, ze som to kupila 😵
No veru nenudim sa. my sme tu proste hviezdne spojenie. Ak si to premietneš na znamenie. Ja a môj mužík .Býk-ja baran- on a to doslova. Samuel mladší syn 12.r je baran a Sebastian- 14.r je býk. Všetci rohatí. Proste veselo u nás ti poviem 😀 😀
baby, ja som zasa az prilis poriadkumilovna, moj muzik je uz na nervy, ked vkuse nieco utieram, napravam, vyprasujem 😀 ale zasa inak by ma roztrhlo...ja viem, viem, ked pridu deti, tak si zvyknem, nebude ma to uz tankovat....ale on mi inak pomaha so vsetkym, co poviem 😉
tielko ee, musim mat body a musim veru kupit nove, tieto co mam uz dozivaju, tak mozno kupim aj nejaký ten pás, uvidím 😉
denne - tak to musi byt inak veselo - taka talianska rodinka 😀
Áno som šťastná, len keby som nemusela tolko upratovať 😝 😝 😝 😝
bawe veď sa začínam hambiť, to len ja som taká pohodlná?! ale čo už, tak som taká 😀 😀 😀
denne, no teda to ozaj musi byt veselo u vas 😀
awe, vsak teba to prejde 😀 co sa chces zodrat.
H 🙂 ehe presne talianska rodinka
micicka, nemusis sa hanbit, aj ja som taka 😀 no co uz, ine nebudeme 😀 😀
Micicka nehanbi aj patrím do tvojho fanklubu
lea, mici - ja viem, staci babatko a kocim s lestenim 😀
awe, pri babatku budes asi rada, ked sa ti bude chciet este umyvat riady 😉 ja som si pre tento pripad zaobstarala umyvacku 😀 😀
no tak ste ma trošku upokojili dievčence - leamax a denne 😀
Dievka a ste aj na facebooku?
awe ale stale budes mat vacsi poriadok ako my. ale kazda sme nejaka, mame plusy aj minusy a preto sme také úžasné!!!
som ja neni vôôôôôbec namyslená 😎
baby, ja musim ist este muzikovi nieco uvarit. ale boli ma brusko, tak nemam chut sa ani postavit 😖 😝

mafy jasne, že ta to trapi, aj mna v takychto chvilach ide roztrhnut od jedu, ale vydrzim aspon dva dni a vobec sa nebavim 😀