Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ja jedným očkom otto, druhým koník už mi chýba len tretie na bakalarku xixixix
Som rada že som vas tu objavila ste veselá kopa. 🙂 🙂 🙂 🙂
A mafy kde sa podela??
Leamax tak dobru noc
no vidim, ze si si tu vystacila aj sama, denne 😀
tak teda dobru noc 😉
Dobré ránko. No pozerám , že asi len ja budem ranné vtáča 😀 😀
bréééé ranko baby, aj ja mám zelené oci....dnes rano mi bolo jaksi taksi na grc...musím sa nejak od toho vsetkého kolo mna odputat....nerobí mi to dobre...le chujoviny citam na nete a potom sa kontorlujem ako sibnutá... Ale v kazdom pripade som rada ze na mna myslíte...Ozi som zvedavá na velvetku 🙂 🙂 tak uz tolko nenapínáj šup šup...
dobre ranko 🙂
ake ranne zelenooke vtacatka tu 😀 uz mam doma muzika 😵 😵 😵 prisiel v noci neskor, lebo v rakusku na letisku do nich naburala nejaka baba, tak sa zdrzali 😖 no ale nastastie nic vazne, odniesol si to len jej naraznik.
velvetka, kde si, ja som uz zvedavaaaaaaaaaaaaaaa
dobre ranko kocky 😉
pozeram, ze tu mame nejake zelenooke ranne vtacatka🙂))
velvetka - no sup sem s dobrymi spravickami 😵
ahojte baby...
no napinak bude pokracovat... 😀
robila som si ten test...asi po 5 min. mi ukazal druhu ciarocku, slabunku, ktora sa baby pomaly posuvala po teste...smerom ku kontrolnej ciarke...potom ta ciarocka zmizla a teraz na teste ostal iba taky slabulinky tienik na mieste, kde bola...
chapete??? to co je ako...asi je chybny test, alebo som testovala ozaj skoro..
som z toho jelen.. 😅
najprv bol ten test taky, ze kontrolna ciarka vyskocila hned a ostatna plocha bola skoro cela cervena...asi od rozpitej farby...potom ostala plocha biela...tak som myslela, ze prd z toho...negativny...
lahla som si do postele, muzovi povedala, ze nic...zachvilku nanho kuknem a tam ta druha slaba ciarka...kuknem neskor a ciarka bola blizsie k tej kontrolnej...a este blizsie..potom zmizla, teraz len taky nepatrny tien..
dobra haluz...nemali ste to niektora??
takze bud bol chybny test a nie som tehu alebo mozno som a hcg je este nizke...
neostava mi teda nic ine ako cakat, skusim sa otestovat utorok...
velvet - fiha, tak v tomto sa uz clovek nevyzna 😕 ja som sice netestovala velakrat v zivote, ale po istych zlych skusenostiach som verna len mamatestu, tie pruzky 2v1. Mne ine znacky ukazali parkrat tienik, slabulinku druhy ciarku a tehu som nebola 😠
ale ty isto si, len mas blby test...nic, zajtra, ked pojdes z robotky, chod do lekarne, kup ten mamatest a ocikaj aj vecer a uvidis, budu tam krasne // 😉 pretoze mrska ti uz dlho meska a ked mavas pravidelnu, tak jediny dovod meskania je tehu 😵
ahojte 🙂
velvet, tak este je asi skoro, ale kym mrska neprisla, je to veeeelmi nadejne 😉 ono sa zvykne vytvorit taky tien, ktory sa posuva, ako moc postupuje tym testom, dolezite je ako to vyzera po ustaleni, teda po tych 3-5min, teda ako pisu na navode... ked sa to vybieli, je negat, ale u teba je to este mozno skoro, tak otestuj neskor cez tyzden, to uz urcite budu // 🙂
kocky, idem ja poupratovat, lebo vcera nestihacka...spravit obedik a vecer sa potom zastavim kuk 😉 peknu nedelu zatial 🙂
Ahojvelvet. jej to bude asi pozitivne 🙂 🙂 🙂
Lenka 81 aj teba pripájam do klubu grenn 😀
No ja sa idem tiež točiť okolo hrncov ale určite tu dnes ešte budem. Krásny dníček vám všetkým
co to velvet? 😕 ...na nervy.istotne si tehulka 😵
ja by som hned bezala kupit mamatest a testla 😀
mam ale veeelmi silny tusak,ze si 😉
inak kocky, sa mi vcera kkooooonecne poriadne rozbehla ms, tak sa pripajam k leamax a mafynke a ideme na to splou tento mesiac.ja sa taaaaaaak tesim 😵
a..este mi neda nepovedat, ja milujem zelene oci, su dost nevsedne,zaujimave ,ze sa vas tu tolko zelenoociek zislo....a ste aj take ziarlive,ako sa o zelenych ociach hovori? 😉
na chlapoch kombinacia zelenych oci a tmavych vlasov a peknej snedej pokozky...hmmmmm,dala by som si povedat 😀 , ale nie. ja som nanajvys spokojna s mojim modrookym fesakom 😵
baby, vsak uvidime...hadam ten mamatest budu mat... 😅
ak nie, mam este dva ine testy, inej znacky, tak aj tie asi vyskusam...to som zvedava..
baby, tak sa mi nic nechce..uz sme sa najedli, odpocivame...asi si pooobede aj pospim, som brutal unavena..
tak peknu nedelu vam zelam.. 🙂
ahojte kočičky 😀
ja som ráno povasávala, umyla podlahu, teraz sme sa napapali a pozerám F1
velvetka no to je nejaké divné, to čo sa ten test nevie rozhodnúť, či ti oznámi radostnú správu alebo ta ešte bude napínať!! 😅 no nič budeme musieť ešte počkať.
lenkka ty prosím ťa teraz nič nečítaj, zbytočne sa budeš stresovať a potom budeš mať dieťa nerváka 😀
zatiaľ vás tu nechám samé, idem dalej čo to porobiť, ale len ked sa mi este bude chcieť 😀 na výstavu som nakoniec nešla. a ja mám hnedé okále, aj ten môj - to len do štatistiky 😉
ahojte kocky,,ako travite nedelu?
mici pridala som si ta na FB
kto ste tam esteeee a chcem aj susedy na farme 😀
a aby ste sa nemuseli pytat, tak sa stale nebavime,,teda ja hej,,ale polovicka so mnou nie,,
ok mafy 😉 a ked ti vydržíš, nebav sa ani ty 😉 som zvedavá do kedy ho to bude baviť 😕
mici,ja myslim,ze dost dlho
caute kocky 🙂
tak konecne po celom dni oddych, uz vstanem az ked pojdem vecer do sprchy 😀
co robkate?
awe ja sa ucim,,ale to je otrepane,,nejde mi to,,,nestiham zasa do zajtra ani prd
fuuha mafy, nezavidim ti teda, mne by teraz do hlavy nic neslo 😅 a sorry, zabudla som, ty si uz piatacka, ci tretiacka?

hm?? asi hej