icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

denne73
14. mar 2010

Ahpjte tak konečne si môžem oddychnuť, ale nie nadlho lebo sa nám prihlásila návšteva

denne73
14. mar 2010

Mafy aj ja som na fb

denne73
14. mar 2010

vevet testuj testuj juj ako sa teším lebo tuším že to vyšlo 🙂 🙂 🙂

denne73
14. mar 2010

haloo kde ste všetky

mafynka
14. mar 2010

denne tak mi napis do ss ako ta najdem

denne73
14. mar 2010

mafy ja ti napíšem do IP hned ti idem poslať. Micicku už mám

denne73
14. mar 2010

V pondelok máš skúšku?

mafynka
14. mar 2010

denne uz som poslala,,

kto je este na FB??

mafynka
14. mar 2010

no zajtra pisomku z tlmocka,,nemam este ani prelozene veci,,,asi sa do zajtra aj zblaznim

denne73
14. mar 2010

neboj zvladneš. z akého jazyka prekladáš?

denne73
14. mar 2010

Idem ťa potvrdiť ako priatela. 🙂 🙂 🙂 . Doma je to už lepšie?? 😉

mafynka
14. mar 2010

zo spanielskeho,,,nezvladnem,to je komplikovane,,budem rada ak skoncim vobec tu skolu,,a to si este davam prihlasku na anglictinu,,no ja som sa nepoucila,,,uz teraz ma to nebavi,,ale dako vydrzim,,tie peniazky,co davaju za kurzy zato stoja

no doma,,hm, ja sedim pri stole,co mam v kute,za skrinami,,takze sa ani nevidime,,uz to neriesim,,

denne73
14. mar 2010

neboj moja všetko bude fajn neviem ako dlho ste spolu ale ak chceš môžme potom popísať cez IP alebo cez fb.

denne73
14. mar 2010

Musiš byť veľky talent máš môj obrovský obdiv 😉

mafynka
14. mar 2010

no o tomto radsej inokedy,,rozmyslam,ze toto mi nemoze robit,,skusim to teda inak,,doteraz som mu okolo zadku skakala,,,budem aj ja ignorovat,,,a ked sa budem hnevat, tak na tom budem trvat,,a nedoleziem viac prva

trinitka87
14. mar 2010

caute baby, je tu niekto? 😕

moniquie
14. mar 2010

ahojte kočky,,

teda mala som čo robiť aby som vás dočítala,,
človek vynechá jeden dva dni,, a potom nestačí strany listovať ..

velve : no tak ten test teda to ti poviem,, to je ako na húpačke,, tuším začali vyrábať zlé testy či jako,, blbe to riadne,, takže ako si písala skús kúpiť ten lepší,, a budu dve čiaročky hned a zaraz .... držím palec ..

mafy : to že mrcha dorazila je na jednes trane dobre,, že vieš čo a ako , a tie testy, to mi je tiež divné,, skúsa sa pobaviť s dokym čo ti nato poviem, prečo ti vtedy vyšiel 8,9 či koľko to bolo..
a k tomu tvojmu chlapovi,, vážne sa to zle číta ako už naznačili viaceré baby ..
čo ti poradiť,, no je to tažké ,, každý vzťah je iný, každý sme iný ,, nechaj ho chvíľu vychladnúť, a potom s ním hod riadne reč, o tom čo sa ti nepáči, respektívne čo ti vadí, čo si myslíš že by malo byť inak, ak znova zareaguje ako debil,,, tak je vysoko pravdepodobné že sa tieto vaše hádky budú časté a jediná s budeš trápiť ty,, už minule si hovorila že ste sa rafli,, ak jemu na tebe záleží, tak by si to mal uvedomiť, že to takto dalej nejde, veď predsa chceš s ním spoločné bábetko ..
a posledná záchrana ked už všetko zlýha, ísť do poradne,, bud vám to pomôže, no musíte chceť obaja,, alebo už netrp opakované hádky, je to sila, no prepáč,, ty sa zničíš,, a nikam to nebude viesť ..
v každej rodine sú hádky, no nie také aby si naberala pocit že si menej cenná, že sa za teba hanbí,, atd.. z dlhodobého hladiska to nejde .. zničí to váš vzťah, treba ho zlepiť .. alebo .... smutný koniec,
no dúfam, že ťa miluje a bude všetko dobré ..

lenka : neblázni všetko bude ok,, veď je,, HCG stúpa,, a o 9 mesiacov tu budeš mať krásne babenko .. nehaluz, a nečítaj všetko čo ti príde pod ruku .. to nie je dobré ..

už neviem čo všetko popísali ostatné kočky, bolo toho veľa, tak sa neviem rozpametať načo všetko som chcela reagovať,,

no záver,, držím všetkým palec . 🙂

leamax
14. mar 2010

ahojte 🙂
je tu niekto? my sme boli na tom nabytku v NR a tiez sme kupili jedalensky stol 😵 prisli sme domov a moj muzik hodil sprchu, lahol na gauc a spal az doteraz 😀 😀 dufam, ze v noci bude buntosit 😀

awe
14. mar 2010

leamax - a aky ste kupili? tusim sme tam boli vsetci koli jed. stolom 😀

moniquie
14. mar 2010

ahojky .. tak sa teda cesta k nám oplatila,,
to je super,, takže ste mali úspešnú nedeľu .. 😵

awe
14. mar 2010

monique - a ty si bola tiez mrknut? ci ani nie?

moniquie
14. mar 2010

ne ne,, ja som nebola, v nr bývam,,
my máme bytík už nakomplet zariadení ,, už len tá detská izbička,, no to budeme riešiť áááž ked bude treba,,
ale strašne by som ešte chcela nejaké húpacé kreslo,, no to som si vymyslela ked som bola tehu,, tak ešte počkám na správny čas

leamax
14. mar 2010

awe, neviem, ci tu mozem spominat nejake firmy. ale je pekne veliky, roztahovaci, nohy masiv, doska dyhovany masiv v prevedeni ceresna. uz sa nan tesim, kedy nam ho dovezu 😵 😵 😵

awe
14. mar 2010

no napadov na detsky nabytocek tam bolo dost 😉 my sme si uz vyhliadli jednu postielku - bola to nejaka polska firma, takze uz len babenko nech pride rychlo, aby sme ju mohli kupit 😵

moniquie
14. mar 2010

leamax
noo ten popis je zaujímavý ,, tak nech sa na ňom dobre príjemne stoluje

leamax
14. mar 2010

moniq, ja by som tiez chcela hupacie kreslo, ked bude mimko 😉 budeme sa v nom spolocne hupat, ked bude papkat 😵 😵

awe
14. mar 2010

leamax - super, tak sa vam vylet oplatil 😉 a co muzik, zvitali ste sa? kurciatko mu chutilo? 😀

awe
14. mar 2010

kocky, ja mam v spalni hupacie kreslo a tiez sa tesim, ako v nom budem s miminkom 😵

leamax
14. mar 2010

awe, prave ho jedol - prvykrat 😀 v noci hodil do seba par zemiakov, ani len tanier nespinil 😀 ale vraj mu chutilo 😉
ja som sa tiez kochala detskymi izbickami. aj ked tych par, co sme tam videli len tak z rychlika, tie nas neoslovili...

moniquie
14. mar 2010

baby, ja mám už teraz predstavu ako spravím izbičku,, neviem sa dočkať,,
nejakú krásnu dvojfarebnú,, biely alebo prírodný nábytok,, v rovine komôd seknutý nejaký pekný okrasnú detský ornament,, a na neno , niečo vlastné namalované ,, nejaké destké postavičky, či baloniky,, no prsote fantázia mi pracuje jak delo,,
a tonehovorím o postielke, baldachýne, plyšákoch .. juuuuuj