icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
14. mar 2010

no isteze mu chutilo, vsak si nam ho vcera tak opisala aj tie zemiaky, ze som ostala hladna a slinky sa mi zbiehali, az som sla radsej spat 😀
baby, aky mate tyzden pred sebou?

moniquie
14. mar 2010

awe dúfam že týždeň bude ok,
zajtra klasika, reporty, expedícia, kolegyna ide s krpcom doktorovi, tak budem sama robiť,,
a utorok idem na tú konzultáciu doktorovi čo som si vybavila,, tak som zvedavá jak puk čo my povie,
je v nr považovaný za odborníka pôrodníka gynekologa,, tak uvidím či povie niečo k trombofolii

trinitka87
14. mar 2010

baby, ja som aj chcela pozerat nieco v tv, a tam nic nieje 😠

pozrem az Particku na Markize

awe
14. mar 2010

monique - vidim, ze izbicku mas do detailov premyslenu 😉 to aj ja...len nech sa uz mozme vsetky cim skor realizovat 🙂

no som zvedava, co ti doki povie, ale snad bude vsetko na dobrej ceste, nech sa uz konecne mozte vrhnut na snazenie 😵 moniq a prve babenko sa vam podarilo hned? ci?

leamax
14. mar 2010

no ja nemam nejaku predstavu o buducej detskej izbicke, len nieco - to budem riesit, ked to bude aktualne 😉 😵 a strasne sa uz na to tesiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵

no ja dufam, ze mam pred sebou pekny tyzden, muzika mam doma a ostatne ma akosi teraz vobec netankuje 😀

awe
14. mar 2010

leamax 😀 😉

moniquie
14. mar 2010

ahoj trini
ja kukám na tv doma,, flashdance,, teda len počúvam

awe : prvé sa podarilo do 3 mesiacov, a taktiež aj druhé ,, tak sa nato celkom spolieham,, uvidíme ako to dopadne

awe
14. mar 2010

trinitka - s tv ti neporadim 😕 ja uz som v posteli, notebook na kolenach a uz len cakam, kedy sa mi zacnu krizit oci a odkvecnem 😀

leamax
14. mar 2010

moj muzik kuka markizu. ja nekukam nic, len MK 😀

moniq, tak dufam, ze ti to u dokiho dobre dopadne a mimko bude za chvilku 😵

awe
14. mar 2010

monique - to si stastna zena, nam po 2 rokoch ☹ ale uz sa na to "nespolieham" 😀 verim, ze teraz to pojde sup sup 😵

leamax
14. mar 2010

awe, aj nam sa podarilo po 2rokoch. a teraz je to uz rok a nic. ale uz vieme pricinu, takze snad to uz dlho nebude trvat 😵

moniquie
14. mar 2010

awe : tak ja len fakt v kútiku dušičky dúfam,, raz aj veštica vyveštila že som strašne plodná,, verím tomu,, šak nech si zdvihnem trochu náladu ,, 🙂

a neboj,, bude dobre aj u vás,, podarí sa .. už viete ako nato O🙂)

lemax,, . pri tom odkvacávaní si neotrep hlavu o notbook,,
môj mm je na skúške s kapelou,, tak večeru má v špajzke ,,

awe
14. mar 2010

monique - to ja odkvecnem, nie leamax 😀 ale neboj, neotrepem 😀 😀 😀

leamax
14. mar 2010

dievcata, ja sa lucim na dnes, idem sa venovat muzikovi 😉 😵
prajem vam vsetkym dobru nocku a dobry zaciatok pracovneho tyzdna 😉
pa-pa

moniquie
14. mar 2010

jááj no to vyzerá že ja tu odkvacávam,, to dobre pletiem ..

😉

awe
14. mar 2010

lea - dobru nocku 😉
aj ja sa lucim kocky, vidime sa zajtra 😀

moniquie
14. mar 2010

ahoj lemax,, a tiež krásny týždeň želám

moniquie
14. mar 2010

ok,krásnu noc kočky ..
tak zajtra ..

denne73
14. mar 2010

Ahojte je tu ešte niekto??

trinitka87
14. mar 2010

ja, ale za chvilku pojdem pozerat markizu ako som spominala 🙂

mafynka
14. mar 2010

trinitka aj ty ides kukat particku??,,mne sa to paci,,asi si spravim cez nu prestavku

trinitka87
14. mar 2010

ano, uz zacala, idem pozerat, aspon sa zabavim 😉

mafynka
14. mar 2010

zienky moje,,to uz ake depky chytam,,,v posteli chrape muzo,,,tu vedla mna funi a chrape havo,,no ako sa oni maju,,aj s tym psom by som si to vymenila,,tak kludne spinka,nic mu nechyba,,,aj ja chceeeeeeeem,,,a taaaaak ma to rozculuje,ze aj ja nemozem s nimi buvat 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 by som sa hned aj k tomu psovi pritulila,,juj ako pekne spinka

baby ak budem chciet ist na dalsiu vysku,,ruky nohy mi dolamte 😀 😀 😀

moniquie
15. mar 2010

ahojte ,,
dnes je tu jak mrtvo, ste sa tuším všetky upísali cez víkend .. 😵
pekný deň

denne73
15. mar 2010

Ahojte baby.. Mafy tak ako v škole? verím že si to zmákla hravo 🙂

leamax
15. mar 2010

ahojte.no dnes ste sa nepretrhli s pisanim 😀 sme si vyplytvali vsetko cez vikend 😀 😀 😀

mafynka
15. mar 2010

ahojte, baby to co tu tak mrtvo,,halooo,,preberte saaa 😀 😀

micicka
16. mar 2010

Dobré ránko dievčatá 🙂

To čo sa tu včera stalo?! Nefungoval koník?? Tak toto tu tuším ešte nebolo 😀

Všetkým vám prajem krásny deň napriek počasiu, ktoré dne nie je bohvie aké 😠

Velvetka, lenkka čo máte nové - podajte správu 😉

misinn
16. mar 2010

ahojte, ako sa mate? 🙂 🙂

moniquie
16. mar 2010

ahojte baby
noooo to tu mrzlo riadne včera ..

takže mám novinky,, teda len info,, bola som dnes na konzultácii u toho dokyho čo som si vybavila..
takže so snažením to odkladáme na máj definitívne ,,

konečne mi niekto povedal o mojej trombofilii viac,, treba ešte počkať na komplet rozbor z hematka, kde idem len na krv budúci týždeň a potom sa nasadí liečba,,
asi mesiac anopirín a neskôr ak bude treba tak injekcie, heparíx, fraxapirín atd,,

koncom mesiaca ked dojde mrcha, idem znova tomuto doktorovi, poroabími dalšie testy krvné,, musím dosť prvý den menzesu a presne 9*05 musí brať krv,, hmmmm budäú zisťovať tie prolactíni či jako ,, a následne pôjdem ešte na endokrinologiu - čiže štítnužlazu,, no a ešte preštudujú iné veci,, mám to na lístočku, no jeto doktorským písmom ani kôn to neprelúšti .. 😵

takže ak bude dabuľka májovky,, som v nej,, 🙂