Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
awe dúfam že týždeň bude ok,
zajtra klasika, reporty, expedícia, kolegyna ide s krpcom doktorovi, tak budem sama robiť,,
a utorok idem na tú konzultáciu doktorovi čo som si vybavila,, tak som zvedavá jak puk čo my povie,
je v nr považovaný za odborníka pôrodníka gynekologa,, tak uvidím či povie niečo k trombofolii
baby, ja som aj chcela pozerat nieco v tv, a tam nic nieje 😠
pozrem az Particku na Markize
monique - vidim, ze izbicku mas do detailov premyslenu 😉 to aj ja...len nech sa uz mozme vsetky cim skor realizovat 🙂
no som zvedava, co ti doki povie, ale snad bude vsetko na dobrej ceste, nech sa uz konecne mozte vrhnut na snazenie 😵 moniq a prve babenko sa vam podarilo hned? ci?
no ja nemam nejaku predstavu o buducej detskej izbicke, len nieco - to budem riesit, ked to bude aktualne 😉 😵 a strasne sa uz na to tesiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵
no ja dufam, ze mam pred sebou pekny tyzden, muzika mam doma a ostatne ma akosi teraz vobec netankuje 😀
leamax 😀 😉
ahoj trini
ja kukám na tv doma,, flashdance,, teda len počúvam
awe : prvé sa podarilo do 3 mesiacov, a taktiež aj druhé ,, tak sa nato celkom spolieham,, uvidíme ako to dopadne
trinitka - s tv ti neporadim 😕 ja uz som v posteli, notebook na kolenach a uz len cakam, kedy sa mi zacnu krizit oci a odkvecnem 😀
moj muzik kuka markizu. ja nekukam nic, len MK 😀
moniq, tak dufam, ze ti to u dokiho dobre dopadne a mimko bude za chvilku 😵
monique - to si stastna zena, nam po 2 rokoch ☹ ale uz sa na to "nespolieham" 😀 verim, ze teraz to pojde sup sup 😵
awe, aj nam sa podarilo po 2rokoch. a teraz je to uz rok a nic. ale uz vieme pricinu, takze snad to uz dlho nebude trvat 😵
awe : tak ja len fakt v kútiku dušičky dúfam,, raz aj veštica vyveštila že som strašne plodná,, verím tomu,, šak nech si zdvihnem trochu náladu ,, 🙂
a neboj,, bude dobre aj u vás,, podarí sa .. už viete ako nato O🙂)
lemax,, . pri tom odkvacávaní si neotrep hlavu o notbook,,
môj mm je na skúške s kapelou,, tak večeru má v špajzke ,,
monique - to ja odkvecnem, nie leamax 😀 ale neboj, neotrepem 😀 😀 😀
dievcata, ja sa lucim na dnes, idem sa venovat muzikovi 😉 😵
prajem vam vsetkym dobru nocku a dobry zaciatok pracovneho tyzdna 😉
pa-pa
jááj no to vyzerá že ja tu odkvacávam,, to dobre pletiem ..
😉
lea - dobru nocku 😉
aj ja sa lucim kocky, vidime sa zajtra 😀
ahoj lemax,, a tiež krásny týždeň želám
ok,krásnu noc kočky ..
tak zajtra ..
Ahojte je tu ešte niekto??
ja, ale za chvilku pojdem pozerat markizu ako som spominala 🙂
trinitka aj ty ides kukat particku??,,mne sa to paci,,asi si spravim cez nu prestavku
ano, uz zacala, idem pozerat, aspon sa zabavim 😉
zienky moje,,to uz ake depky chytam,,,v posteli chrape muzo,,,tu vedla mna funi a chrape havo,,no ako sa oni maju,,aj s tym psom by som si to vymenila,,tak kludne spinka,nic mu nechyba,,,aj ja chceeeeeeeem,,,a taaaaak ma to rozculuje,ze aj ja nemozem s nimi buvat 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 by som sa hned aj k tomu psovi pritulila,,juj ako pekne spinka
baby ak budem chciet ist na dalsiu vysku,,ruky nohy mi dolamte 😀 😀 😀
ahojte ,,
dnes je tu jak mrtvo, ste sa tuším všetky upísali cez víkend .. 😵
pekný deň
Ahojte baby.. Mafy tak ako v škole? verím že si to zmákla hravo 🙂
ahojte.no dnes ste sa nepretrhli s pisanim 😀 sme si vyplytvali vsetko cez vikend 😀 😀 😀
ahojte, baby to co tu tak mrtvo,,halooo,,preberte saaa 😀 😀
Dobré ránko dievčatá 🙂
To čo sa tu včera stalo?! Nefungoval koník?? Tak toto tu tuším ešte nebolo 😀
Všetkým vám prajem krásny deň napriek počasiu, ktoré dne nie je bohvie aké 😠
Velvetka, lenkka čo máte nové - podajte správu 😉
ahojte, ako sa mate? 🙂 🙂
ahojte baby
noooo to tu mrzlo riadne včera ..
takže mám novinky,, teda len info,, bola som dnes na konzultácii u toho dokyho čo som si vybavila..
takže so snažením to odkladáme na máj definitívne ,,
konečne mi niekto povedal o mojej trombofilii viac,, treba ešte počkať na komplet rozbor z hematka, kde idem len na krv budúci týždeň a potom sa nasadí liečba,,
asi mesiac anopirín a neskôr ak bude treba tak injekcie, heparíx, fraxapirín atd,,
koncom mesiaca ked dojde mrcha, idem znova tomuto doktorovi, poroabími dalšie testy krvné,, musím dosť prvý den menzesu a presne 9*05 musí brať krv,, hmmmm budäú zisťovať tie prolactíni či jako ,, a následne pôjdem ešte na endokrinologiu - čiže štítnužlazu,, no a ešte preštudujú iné veci,, mám to na lístočku, no jeto doktorským písmom ani kôn to neprelúšti .. 😵
takže ak bude dabuľka májovky,, som v nej,, 🙂

no isteze mu chutilo, vsak si nam ho vcera tak opisala aj tie zemiaky, ze som ostala hladna a slinky sa mi zbiehali, az som sla radsej spat 😀
baby, aky mate tyzden pred sebou?