Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mna hned dával už pri druhom, len boli vianoce, tak sme chceli hned po nich, no a ničto ,, musím chytiť dalšie vianoce, a to minimálne na 4 roky, hned aj druhé no nie bábo .. 😎
ty si v kolkatom mesiaci potratila?
ja by som tiez tak chcela ze rovno budem na materskej dlhsie, na co pojdem na rok pracovat 😝
9-10 ttt došlo sa nato až v 12 tt , a druhý krát to bolo 6 tt
dnes mi doktor povedal ten vybavený, že prvý krát by sa prikláňal k dôvodu trombofolii, lebo bilo srdiečko a potom pretalo, že som mohla mať zrazeninu, a zapríčili vyživovanie babetka .. a druhý krát kedže to bolo tak zavčasu, si myslí, že sa zrejme vajíčko zle uhniezdilo,,
takže povedal že postupne premerá aj materinicu, zistí jej polhou atd,, takže svitá na lepšie časy ,, 😵
moniq tak to poznám tie tvoje nervičky, aj ja mám niekedy slzy na krajíčku - vtedy ked ma nasrali tí naši švajčiary, veru som aj plakala - je to na nervy, že človek dá zo seba všetko a potom je ešte ten najväčší debil!!!!
robotu sa aj ja chystám zmenť, tiež som to stále kvoli niečomu odkladala - najskor kvoli škole, teraz kvoli bábu, ale začínam mať pocit, že asi nebudem na nič čakať a ked sa vyskytne práce, idem do novej aj keby som tam mala byť len 2 mesiace. mám pocit, že netreba plánovať, čo toto moje odkladanie vlastne je, ale ísť dalej a brať život ako príde.... tak som tiež tak na vážkach 🙂
misinn a tebe už mešká mrcha? asi hej, koľko dní?
moniq, vela dievcat ma problemy s trombofiliou....ale nastastie ked sa na to pride tak to uz potom nie je problem...
super ze si u tohto doktora - on je tiez v nitre?
no ja moniqe toho dr. normálne závidím.... 😉
micicka, pre este mrcha nemeska, som 11dpo a dnes mi vysli dva testy tak ze som mala na oboch druhu palicku strasne slabulinku...moj gynekolog mi aj hovoril v stredu ze mam velmi vysoku sliznicu ze to vyzera ako na zaciatku tehu....no uvidime nechame sa prekvapit...
babyzne,, nemáte čo závidieť, nebojte aj vy máte dobrých dokynov,, mici, šak ty si teraz tuším zmenila .. ak sa nemýlim ,
a hej doky je v nr,, v nemocnici primár no má aj svoju ambulanciu,, no ja budem chodiť do nemocnice, ked on bude ordinovať ,, je to tak povediac známy,, moju mamnu už zachránil za 5 minut 12, vybrali jej komplet všetko až cez riadne veľké zrastené polipy do maternice a sádla .. ,, riadne hovorím 16 cm ,, mamina doteraz o tom neviem, len otec .. a ten sa doktorovu revanžuje v iných veciach .. 😵
moniq, tak je to vlastne primar v nitre v nemocnici? lebo ak ano tak ja budem mozno unho rodit, teda on mi mozno spravy cisarsky....inak ten doktor je potom fakt velmi dobry, skoda ze si k nemu nesla skor..
no missi, keby bolo keby ,,
to už sa nedozvieme,, možno to tak malo byť ..
moniq, ano zmenila som, ved snad aj on mi vsetko vysvetli, verim tomu, ale vzdy je dobre mať ešte jednoho konzultanta 😉 ja som teraz taká nejaká, že všetko by som si najradšej overila aj u troch 😀
poviem ti teda, že ocino je doktorovi určite veľmi vďačný!
misinn - už si spomínam, písala si, že to ti dr. povedal, že to tak vyzerá, tak snáď sa nemýli 😉 no určite držím palčeky 😀
mici : no to veru je,,
a si predstav, že ked sa mu chcel odvďačiť obálkou, tak nevzal ,,,
tomu sa hovorí charakter ,,
ved inak ja som tiez zmenila doktora potom co maly zomrel..uz tiez nechodim k mojej byvalej gyn...teraz som spokojna mam dobreho doktora, viac sa o mna stara a tiez mi vsetko vysvetli...
micicka dakujem
ja už padám domkov,
ahojte ..
moniq ahoj, aj ja uz idem o par minut..
ahojte dievcata 🙂
no som vas tak zbezne presla a ze ste toho popisali 🙂
misinn, ja myslim, ze sa mozes uz tesit - ja som mala tiez druhu ciarku na teste slabulinku a bola som tehu 😉
my sme tiez boli vcera u doktora a poslal nas aj na genetiku a da mi zistiti k tej trombofilii aj homocystein. lebo to mi nikto este nezistoval. len dufam, ze ta genetika dopadne dobre
ahojte kocky,,co robkate?? nehodite nejaky sumar??,,,lebo nemam prehlad,,zajtra vas asi stihnem docitat
ahojte babulky, tak a som opat o rok starsia... teeeeda, mam co robit aby som stihla babatko do 30-tky 😅
na zajtrajsok sa velmi tesim, idem totiz konecne na kontrolu k novemu gyndosovi, po 2 mesiacoch cakania!!! tak dufam ze vsetko bude ok, som zvedava na usg, a co mi povie na tie moje grafy BT, a aky bude nas plan na dalsie mesiace....
velvetka, teda, ty si 100%-tna tehulka, ved mrska stale nedosla, gratulujem!!! ja som v jeseni testovala tyzden po meskani, a bola tam slaba ciarka, ale pekne viditelna, takze je to uz len otazka par dni, super 😉
ahoj mafy, opat sa ucis? je tu trochu mrtvo...
caute baby 🙂
prajem vsetko naj k narodeninam 🙂
nech ti zajtra dobre dopadne navsteva u dr.
dakujem pekne 🙂
😉
idem si pomaly lahnut, dobru nocku vsetkym 🙂
dobru noc vsetkym 🙂
ahojte baby...
baby, niet k comu gratulovat v mojom pripade, mrcha stale meska, dnes je to tyzden, robila som si ten mamatest a je negativny...ako fakt nechapem... 😒
takze neostava mi nic ine ako cakat este...
nestihla som vas docitat, som uz v praci...
tak vecer sa hadam objavim...pekny dnik 😉
ahojte, velvet to je zvlastne...kto by to bol povedal, mozno si tehu aj tak..
ja som si dnes robila test znovu a ciarka je o nieco silnejsia ...som zvedava teda co z toho bude...
bre ranko kocky 🙂
tak velvet- ja som narychlo rano zapla laptop,ze ti zablahozelam a.. 😒 normalne som bola na 1000% presvedcena,ze budes mat//,ved ty mavas pravidelnu ms...
nehces zavolat lekarovi?mozno by ti vzal krv na hcg,aspon by si vedela, na com si...drzim palceky 😉
zuztek- dodatocne vsetko naj,naj ,naj 🙂 ....ja sa dnes pridavam, mam meniny 😎
misinn-taak to vyzera velmi nadejne,ale zatial len tak tichucko gratulujem,tfuj,tfuj,tfuj 😵

moniq ja asi pojdem tiez na rizikove...na co zbytocne riskovat...