Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj misi,,
no ešte neriešime ale aspon viem ako to bude pokračovať ..
už len sa psychicky pripraviť,, že to raz príde a bude to krásne .. 😵
a čo nové u teba,, mimčo bude ..
urcite ano, vcera som citala aku mas predstavu o izbe pre babatko...velmi pekne ja by som raz tiez podobnu izbu spravila pre dietatko...ale byvame v dvojizbovom byte tak zatial nemame tu moznost...no ked sa nam raz dietatko narodi urcite sa prestahujeme bud do vacsieho bytu ci domu..uvidime..to je este daleko...
inak neviem ci som tehu alebo niesom...robila som si dnes rano test 11dpo a objavila sa mi velmi slabunka druha ciarka...no neviem ci to mozem brat ako istotu...ale asi ee....uvidime ci pride mrcha
jéééj druhá čiaročka ,, to je supééééér ani nevieš ako ti to želám,, moc moc držím palečky aby riadne tá druhá tyčínka zhrubla .. až do bordova ak bude treba .. 😵
veru izbičku mám premyslenú ,, no ešte potrvá kým ju zrealizujeme,, zatiaľ v tej izbe žehlím,, vešám prádlo a odkladáme tam somarinky ,, máme totiž 4 izby,, 😵 čo je habadej, akurát aj pre 3 detičky .. 😀
moniq ja by som bola tiez strasne stastna a to som pritom bola presvedcena ze chcem pockat este. 😒 no ale teraz aj keby som nebola nakoniec tehotna, tak by sme sli naplno uz aj druhy mesiac...nejak som sa zas navnadila a proste chcem to 😀
byvate v byte?lebo ak hej tak to mate naozaj velmi velky 😉
hejbývame v byte, ,
a neboj neni veľký, klasický troják, len máme č izby,, tuším 84m2 .
to neni tak moc,, akurát,, jasné hcela by som domček,, raz so záhradkou, len tak na víkendy, nech sa majú deti kde jašiť .. no to by sme muslei vylúpiť banku,, a raidne tučnú
moniq, to hej mas pravdu...ja by som tiez chcela....no dom ide strasne do penazi...
caute baby
tak moniquie, uz sme v pripadnej tabulke dve na maj 😉
misinn, uvidime co a ako nakoniec 😵
no misinn držkám plačeky, som zvedavá aký bude výsledok 😉
a kočky ešte som zabudla,,
doktom my neodporučil brať akékoľvek vitamíny pre tehotné,
že to je len marketingový ťah a zbytočne z toho baby priberaju,
čo je u mna pravda,,
odporučí mi nejakú kyselinu listovú, ktorá bude podľa neho tá správna, už v stave, ktorú telo môže prijať ..
dakujem, no nechcem sa tesit dopredu, je mozne ze z toho nic nebude.. 😒
moniquie a nevies, ci budes brat stale femibion alebo ti potom dr predpise nejaku kys, listovu, nejaku silnejsiu 😕
vyslovene mi nezakátal ten femibion, no povedal ze to nedoporučuje,
že nie je dobré prepchávať sa s tým, že to majú brať len ženy ktoré nemajú pestrú stravu,, ktoré su na fasfoode ..
no a ja mám mnimilné raz za den zeleninu .. takže mám toho až až v jedálničku ,,
tú kyselinu mi zistí názov a hadam aj predpíše
ahojte baby aj ja vam chcem napisat svoj pribeh mozno niekoho povzbudi bol jun 2008 vydavala som sa a bol to najstastnejsi den mojho zivota, bola som aj tehotna a cakala som dvojicky citila som sa super ziadne problemy nebolo mi zle ale prisli tripl testy ktore vysli zle tak amniocenteza opat stres cakat na vysledky potom som sla na 4D a tam mi lekar potvrdil ze babatka su ok ale na 90% lebo nikdy nemate istotu vysledky z amnio prisli ale len z jedneho baba lebo si mysleli ze maju spolocny obal tak robili vzorku raz a na 4D mi povedali ze su v dvoch obaloch zacali pochybnosti a strach prisiel 24tt bolo to na moje meniny hospitalizovali ma lebo sa im nezdal krcok - po prehliadke primara zistil ze je vidno obal a hrozi infekcia a potrat nieco mi pichli a do 4h bolo po vsetkom bol to klasicky porod pocula som plac a potom ticho to hrozne ticho nevedala som ci plakat ci nadavat nic len ticho toto neprajem nikomu zazit hrozny pocit potom primar povedal ze jedno babo bolo chore a keby prezili tak to by bolo trapenie ja som povaha ze nevonok nedam nic vediet ale v dusi je obrovska bolest nie je dna keby som si na toto nespomenula a kazali mi skusat po pol roku myslite si ze teraz mi zasibalo ale sla som k vestici a ta mi povedala ze mam skusat az po novom roku ze do roka porodim mozno sa len strafila ale v oktorbri sa mi narodial dcerka bol to najkrajsi moment lezala som podsita 9m ale stalo to za to ale ci sa odhodlam na dalsie tak to neviem ☹ drzte sa a myslite pozitivne
moniquie, lebo som rozmyslala, ze sa opytam dr, ci by mi predpisal nejaku kys. listovu, ci nebude lepsia nez femibion, neviem ci bude v tehu stacit. / femibion/ 😨
ahojte baby...vcera som nemala nejako cas dojst kuki, aj teraz len tak narýchlo...
takže mamtesty mam uz kupene, len budem testovat az zajtra rano..
inak, dnes som sa rozpravala s jednou znamou, je tehu a ona mala pozitivny test az po 2 tt. meskania, po tyzdni jej ukazal negativny vysledok, takze beriem to vsetko s rezervou...uvidime..
tak pekny dnik vam zelam kocky.. 😉
sue ahoj, no smutný príbeh, ale so šťastným koncom a radosťou už na celý život 🙂
moniq no to si ma teda prekvapila s tým femibionom, no popýtam sa na to aj ja môjho dokiho, že čo mi na to povie 😨
no a s tým doktorom, mti aj trošku závidím, že máš s kým konzultovať a konečne ti všetko vysvetlil.
keď budeš mať novinky, infošky, ktoré sa od neho dozvieš, tak nás informuj, aby sme vedeli čo a ako je treba 😉 no ja do toho mája veru tiež budem minimálne čakať, aj ked predpokladám, že sa u mňa ešte niečo vyskytne 😠
ahojte kocky, nemam vas precitane, tak som len pozdravit prisla
sue : dakujeme za príspevok,, začal veľmi smutne, skončil pozitívne,
človek by neveril, čo všetko sa dá prežiť, a čo všetko musí čas preliečiť ...
mici : no neboj budem informovať o všetkom novom podstatnom ,,
dohodli sme sa, že kartu nechám u môjho lekára, a že u tohto sa len zapíšem v ambulancii ,,
a porobí mi doplnujúce vyšetrenia,, ten pôvodný gyndoš,, asi mu o tom nepoviem, ešte si to rozmyslím, lebo to oni nemajú radi, ked vyhľadáš nového dokyho, a zas odísť od neho mi je blbé, chodí tam aj sestra, a mala by asi riadne divný pocit,,,
ten femibion ma prekvapil,, všetkci ho tu ospevujú,, no je pravda, že z tých béčok som pribrala,, a ne a ne schudnúť .. je to fakt o tom, že každý doktor povie niečo iné ,,a treba si vybrať toho správneho ..
velvet : moc moc držím palečky,, budeme mať zas kovkbojku, či nám napíšeš o čiaročkách .. 😵
a mcii zabudla som,, určite už nich nechytíš,, už len mimčo ..
ostatné až na dôchodku .. 🙂
moniq 🙂 ďakujem a dúfam, že fajt sa už nič nebude komplikovať. že sa ten môj vylieči, že aj tie ureaplasmy dostaneme preč a potom už len na dôchodku po doktoroch budeme behať 😀
ako tu ostalo ticho 🙂 🙂
missi : a čo si , kde si , v robotke,
mna dnes tak nasrali,, že som až plakala, čo sa mne nestáva,, no toto už fakt,,
ked vás niekto 1,5 za chrbtom očernuje, a pritom vy si mylsíže že robíte všetko preto aby nemali dôvod, ani ho nemajú,,, no sú koko ... ktorí večne misia kydať hnoj, aj ked je ich vlastný ...
moniq ano v praci som..
a co sa vlastne stalo to hovoris o nejakych kolegyniach? 😲
nie n ie,, ženy sú v tomto iné, tie si povedia do očí,, aspoň tie naše,
toto čo su koko.... sú chlapi,, vedúci ,, sa hrajú na nich ešte viac ako sú ..
ako nemám slov, už asi pol roka uvažujem že odídem, no vtedy sme chceli otehotnieť, , a teraz zas sa mi neoplatí meniť robotu, ked viem že zas sa budem pokúšať ..
jasné neni som naivná, že sa podarí hned v máji,, no kým by som si našla, kým by som odišla, dva mesiace výpovedná ,, tak je akurát leto ..
moniq to mas pravdu neoplati sa menit robotu ked planujete v blizkej dobe...a zas ty si hovorila ze nemate problem otehotniet 😀 tak ja verim ze sa v tej robote uz nebudes dlho trapit
dakujem missi,
ja dúfam, že leto , teda aspon narodky moje strávim domka v pohodlíčku, a budem si hladkať bruško ..
a ty už môžeš začať s hladkaním 🙂
ty vlastne pojdes hned na rizikove, nie?
neviem stale si niesom ista...aj ked kazdu noc sa mi sniva ze som tehotna..ale mala som aj taky sen ze mi dosla mrcha..nechcem sa tesit dopredu..ale ak to nevide,nic sa nedeje skusime to o mesiac...
ano, určite by som šla hned na rizikové ,,
bezpardonu, hoci aj každú ovuláciu .. 🙂
no šak uvidíš, či ťa sen neklamal.. a ak nie, ako sama hovoríš, tragédia to neni,, ide sa dalej

moniq.. tak aspon uz konecne vies presne co ta caka a konecne prislo riesenie problemu.. 🙂 🙂