Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte babyzne
čo to čo to čítam ,,
jak že velvet neni tehu ?,, to čo kupujte za testy,, fakt to nejako všetko blbne,, nerozumiem tomu
no aj tak držímpalec ...
a missi : nooo ty si jaká hviezda,, jupíkkkk bude mimčo ,, supiš ...
ahoj moniq 🙂 🙂
tiez mi to pride zvlastne s tym testom co si robila velvet....
tak este uvidime ako to bude somnou....
lulu : všetko n ajlepšie k meninkám
uži si dnešok podľa seba .. 😵
mne je dnes zas špatne,, asi to bude všetko tou trombofiliou,, stále sa mi krúti hlava ,, v podstate to pozorujem od prvého tehu ,,ako som čítala tak sa to zhoršuje v tehu či pri ťažkých úrazoch,, takže to mám zrejme naštartované ,, budem musieť niečo s tým porobiť,, asi behnem aj obvodnej,, to sa fakt nedá ,,
odkvacnem ...
missi . budem ti moc moc držať palce ... nech to dopadne na // čáronky ,, ale šak tie už máš 😵
tak to radsej chod k doktorke, ja som mala tiez problemy s krutenim hlavy bola som u obvodnej ani nie mesiac do zadu, ale mne povedali ze to mam od chrbtice...a bola som aj u ocnej a predpisala mi okuliare k pocitacu...
missi : okuliare mám už dlhšie asi 6 rokov ..
no neviem neviem, asi počkám na hematko idem zas v stredu na krv,, a tam sa spýtam,, čo mi povedia .. ak nič tak behnem obvodnej ..
a na genetike si bola v nitre u doktorky barosovej ci ako sa vola?neviem presne...lebo k tej mam ist ja....
aj na hematologiu budem musiet mozno ist.....
ano missi,
bola som u barošovej ( genetické oddelenie ) v nemocnici NR , výsledky boli za 5 týždňov genetika + hemato ,
vzhľadom na nález ma odporučila ma dalej na hematologiu - širrší hematologický rozbor ,
takže tam idem v stredu do nemocnici ,
aha, ja som uz inak u nej bola ked som bola prvy krat tehu...ale musim ist zas.... 😖
neva, istota je istota, chod račej ..
ahojte dievcata 🙂 ak sa mate?
no teraz som jej volala ale ze sa mam objednat az v piatok...
ahoj snazilka 🙂 🙂 celkom fajn a ty?
misin, juj, ty si tehulka stopercent, super, tesim sa.. 😉 kedy pojdes k dr?
snazilka, ako vsetko ok...uz ti pekne tt. nabiehaju.. 🙂
baby, co je so mnou netusim, nikdy mi tak dlho nemekal menzes...hmmm. no mozno je to normalne, ved ten posledny bol hrozne dlhy, tak mozno to mam cele posunute, aj ovulku som mala az nejaky 18-19 DC...ktovie, mozno aj neskor...neostava mi nic ine len cakat...
nechcem ist este k dr. na krv, pockam este par dni, do budúceho tyzdna, mozno dovtedy aj sama dojde..
velvet, neviem este mozno k nemu ani nepojdem..ja mam dostat mrchu az v nedelu tak je mozne ze pride....
misinn, juj tak snad sa pridas k nam tehulkam 🙂
velvet
tak zatial je vsetko ok hcg pekne rastie no v piatok idem na ultrazvuk tak snad budem pocut aj srdiecko nasho drobceka 🙂 snad bude vsetko ok . A ak bude vsetko ok tak si od dr. opytam vychadzky lebo mi uz doma trochu viacej sibe :D len papkam a lezim no ked mi sibne idem vysavat, ale s tym uz opatrne lebo naposledy na hrozne bolelo koli tomu brusko tak nic neriskujem
snazilka, dufam ze ano...strasne si to zelam 😀
ahoj snazilkant,,
jupííí ,, len pekne ležkaj, nech HCG vystrelí až do neba, a skončí až pri pôrode,,
držím palečky nech je to všetko ok,, ale šak bude,, nič si neprivolávajme ..
velve : no fakt neviem neviem,, budeme na teba mysleť aby bolo všetko ok, no asi by som šla dokymu ,,
missi : nedela je tvoj deň, nič nepríde .. 😵
snad nie, no nechcem to tu uz omielat lebo vam pomaly zacnem liezt na nervy.. 😒
Snazilka, super, ze je vsetko v poriadku..moc ti to zelam.. 🙂 neboj, srdiecko bude pocut..
baby, ja este k dokimu nepojdem, na nete som citala, ze ked tyzden meska mrcha, ze je to este v norme, aj ked u mna nezvykle...ale ktovie, fakt to mam len mozno posunute...
moniquie
ja verim ze vsetko bude ok ale vies, clovek po nasej skusenosti stale trosku v podvedomi na to mysli.
Aby bolo vsetko ok 🙂
musime verit ze bude ze aj nam bude dopriate byt rodicmi a stastnymi maminkami
velvet
mne moja dr. povedala ze hned ako zistim ze budem tehu hned mam prist a sla som ako nahle som to zistila co som bola akurat v 4 tt
a je to aj lepsie lebo bola som na hematologii a pre istotu mi dali picha injekcie kazdy vecer do bruska , naco som si uz aj zvykla 🙂 urobim vsetko preto aby babo bolo ok, a som rada ze vidim ze aj lekari sa snazia, co je super psychicka podpora
caute baby 🙂
lulu vsetko naj prajem k meninam 😉
Ahojte baby, zuzka, lu.lu, kopec splnených prianičok prajem...inak velvetka ma dorazila...som z toho prekvapená, som myslela ze to bude tutovka...no ale ved nic nie je stratené ze ano? 🙂 🙂 ja som bola rano tiez u lekara, brali mi krvicku na hcg, za chvilku budem mat vysledky tak som zvedavá, inak na sone bolo daco vidiet, ale len taká machulka...kedze to je asi naozaj u mna uplný zaciatok a do konca boja este kus cesty...drzkajte sa všetky 🙂 🙂 🙂
ahoj lenka 🙂
som zvedava co ti povie dr, myslim na teba, aby vsetko dopadlo dobre, ozvi sa potom 😵
snazilka, vsak to...aj mne hovorili na hemato, ze ked budem mat povrdene tehu od dr. mam hned dojst...ja mam toho leidena...no k dr. este nechcem ist..pockam...aj ked mam sto chuti k nemu ist uz dnes..ale nechcem sa zas unahlit...tak uvidim..prestava ma to pomaly bavit.. 😠
lu.lu...vsetko naj..k tvojim dnesnym meninkam, vela zdravicka, stastia a vytuzene druhe babatko... 😵
a lenka, u teba je to potom uplne jasne,ked uz videli machulku,...super, musis byt stastna..zelam ti to moc a trosku veru aj zavidim... 😉
lenka, daj nam vediet co najskor 😀
mozno to sem nepatri, ale toto ste citali?? 😖 😠
ahojte 🙂 dakujem za blahozelania, lulu aj tebe vsetko naj, a ja som si myslela ze si lucia 😀
velvetka, teda... co povedat... keby som bola na tvojom mieste, je iste ze uz som u doktora 😅 hlavne ak mavas pravidelnu MS... tak este vyckaj par dni a urcite chod, krv by mala byt jednoznacna, drzim palce aby sa to potvrdilo 😉
misin, gratulujem, aj na tvojom mieste by som uz davno bola u dokyho 😀
ja som bola dnes na tej kontrole, tak ten pan doktor je strasne mily, a ma ovela lepsi ultrazvuk ako ten byvaly gyndos, pekne som videla folikuly na oboch vajecnikoch, a to som este len 7DC... a sa mu pacili moje grafy BT, ze cyklus by mal byt ok, aj ovulka, ale ze mam dalej merat teplotku a bude mi robit hormonalny profil, na 7, 14 a 21 DC... dufam ze ten testosteron uz nebude zvyseny a ze vsetko bude ok... tak tento mesiac sup do snazilkovania 🙂
ahojte. lu.lu, zuztek vsetko najlepsie prajem a nech ste uz stastne tehulky 😵 😵 😵
misinn, lenka, gratulujem k bublinkam a silno drzim paste 😵 😵 😵
nas tiez poslali na genetiku do NR, ale este som tam nevolala. dufam, ze nas objednaju co najskor.a hlavne dufam, ze bude vsetko v poriadku. strasne sa bojim 😒
velvet, teda, neviem, co si mam mysliet. a kolky DC si dnes? ked si mala posunutu ovulku, tak mozno ti vlastne este ani mrcha nemeska.

lu.lu, vsetko najlepsie 🙂 🙂
zatial, dakujem ale nechcem sa tesit dopredu..