Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte.
je tu niekto? ja som akurat vystrojila muzika 😢
caute kocky chcela by som sa spytat ci ste mali po kyrete tak dva tri mesiace bolesti v podbrusku? dakujem...
aahojte babule...dnes je tu ozaj nejako ticho..
my sme mali navstevu, svokrovcov...uz odisli, tak idem pokukat co je tu nove..a. ono skoro nic.. 😅
livuskad, no ja som mala bolesti len take dva dni po kyrete, bola si na kontrole? ci nemas nejaky zapal...hm...skoc radsej k dr..nech ta pozrie, ci je vsetko ok...
mna vcera taaak boleli krize, dnes som mala trosku hnede spinenie, ked som sa utrela na wecku, robila som si test, negativny, tak urcite nie som tehu...bolo mi smutno, aj som si poplakala trosku, hlavne ked som si spomenula, ze uz som mohla byt v osmom mesiaci..no nic..uvidim, ci sa ta mrcha rozbehne, lebo je to divne...ak by sa do zajtra nerozbehla, tak idem k dokimu ako som dohodnuta vecer, ak sa rozbehne, tak k nemu nepojdem, ale az po nej, nech ma kukne sonom, ci je vsetko ok...
lebo mrcha mi chodi pracidelne a doktorka ma objednala az na 15aprila ma to zacalo tak pred dvomi tyzdnami bolet pred tym vobec nic a teraz ked spravim prudky pohyb tak ma to zacne bolet..:(
livuska, tak to neviem, vsak skus jej zavolat tej dr..nech ta zoberie skorej, ze mas bolesti...hm...
ahojte babulky 🙂
no...dnes ste toho moc nepopisali, asi su vsetci niekde v prirode a uzivaju si prve slnecne dni...aj ked u nas je od rana pod mrakom, chvilami som mala dojem, ze bude aj prsat, ale zatial nic 😕
livuskad - ja som bolesti mala asi tak dva tyzdne po kyrete, ale to take mrchovske - doki mi povedala, ze je to v norme, ze to sa mi stahuje maternica a po 2 tyzdnoch od kyretu som bola na kontrole a vsetko bolo ok. Chod aj ty, nech ti vylucia hlavne zapal, lebo po kyrete to byva dost casty stav a jeho prejavom su prave bolesti, ale pomozu na to ATB....ved uvidis, hlavne nech ta pozru, radsej byt za citlivku, ako nieco zanedbat 😉
velvet - moja, to mi je luto, ze si si aj poplakala...ale neuveris, aj ja som mala z rana nejaku depkovsku naladu, tiez som tak rozmyslala, ako je von pekne a ze uz som mohla mat 5 mesiac za sebou...hm, co narobime, treba sa pozerat dopredu a dufat, ze coskoro sa podari 🙂
leamax - takze od dnes si zasa slamena vdova? a kedy znovu muzik zavita domov?
livuskad, ja som nemala po kyrete bolesti vobec. ja som dokonca uz 2dni po zakroku isla domov z nemocky len so spinenim...neviem...ako pisu baby, radsej skoc k doktorovi, nech ta pozrie.
velvet, pokial sa este nepustila mrcha, tak nadej je stale 😉 a ak sa spusti, tak neboj, vyjde to nabuduce, nebud smutna 😉
awe, moje mimko by uz malo cca 6mesiacov ☹ ale nemali by sme sa takto k tomu vracat, nerobi to dobre ani jednej z nas. ja to uz nepocitam...
muzik mi dojde teraz az na velkonocnu nedelu...uz nech to je 😉 😵
leamax - mas pravdu, nemali by sme sa k tomu vracat....lebo sa iba trapime ☹
velkonocna nedela? vsak to je za rohom 😀
baby, mne sa chce strasne spat, som nejaka unavena po celom dni, idem si lahnut, vecer pridem kuk 😉
awe, hej, to je za chvilu. len samej to ide pomalsie ten cas 😀
no dlho sme nepokecali 😀 jarna unava? mna pri tom thyroxine asi ani jarna unava nezdola 😀 😀 😀 tak prijemny odpocinok 😉
ahojte
velvetka moja, chapem ta ☹ , mne bolo tiez dnes nanic, som sa rano v posteli poriadne vyplakala, vyzera to tak,ze budeme musiet nase snazilkovanie zase odlozit 😢 ....citala som o polypoch a su ne to zmesane nazory, niekto hovori,ze nemaju vplyv na tehu, niekto,ze mozu sposobit aj potrat...tak si mam teraz vybrat...
ovulku by som mala mat buduci vikend, tak neviem,co robit...priatel je hrozne zlaty, ma ukludnoval,ze nevadi,ze pockame,kym budem uplne fit,ze ak bude treba aj 2 roky,tak to som sa este viac rozrevala...ja chcem babatko teraz!!!
ahojte kocky,,co tu nove??,,nejaky zhrn sa neobetuje niekto??
u mna nic nove,,dnes teplota, kasel, bolest hrdla, cele telo ma boli, nadcha ako hrom,,a kycham akoby ma zato platili,,musim ist zajtra do skoly,,ale vobec neviem ako,,desne mi je zle
baby caute ste tu ci uz ste usli??? 🙂
ušli... 😠
lenkka - ja som tu na skok 😉 ako sa mas moja, ides zajtra k dr.?
lulu - zlatko, mas to tazke....ale radsej vydrz, nechaj sa vysetrit na SK a potom uvidis...radsej este mesiac vydrz, nech si si na istom, potom sa isto hned zadari, lebo babatko citi, ako velmi po nom tuzis 😵
mafy - moja, co ta nejaky virus napadol? no nic prijemne, zrovna zacina jar....a ty takto...ale snad je to len nejaka viroza a za par dni ti to prejde. Prhlad? fiiha, to ja ani netusim, kto na tom ako je.... 😕
ahoj awečka... 😀 ja idem na KO az v piatok 😒 ma aj porantá dovtedy
jeeej, ako si ma pekne oslovila 😀
az v piatok? neviem preco som si myslela, ze zajtra, hm 😕 a ako sa citis? uz dufam lepsie 😵
si skoro ovečka... 😀
ujde to, troska som sa ukludnila...to už bolo somnou na psychiatra, myslela som ze pojdem na PN, ale idem normalka do práce...v piatok sa uvidí a ty ako??? lu.lu je smutná aj velvetka, mafynka chorá...kokos baby musíme to vsetko porazit
lenkka - 😀 😀
no inak to hej, baby, toto je hotova psychiatria 😕 musime to veru porazit!!!
ja leni, no ja nic, ja mam mrchu 😠 ale uz bude aj koncit hadam...a potom uvidime, ci tento mesiac bude uspesnejsi ako ten minuly 😵
a mas pravdu, chod do prace, aspon prides na ine myslienky, den ti rychlejsie zbehne a nebudes sa tolko trapit 😉
no ved prave, doma len cumím do pc a ratam hodiny...
leni, neboj, ten tyzden v robote ti ubehne ako voda a ani nebudes vediet ako a bude piatok, kedy ti doki potvrdi, ze je vsetko v najlepsom poriadku a dufam, ze potom si zmenis aj pas, nech nas motivujes a tyzdne ti budu krasne pribudat....kedy ti vlastne vychadza termin? to bude nejake predvianocne babenko, vsak? krasny darcek, juj 😵
podla mojho vypočtu tak 26,11 🙂 ale to je este za horami za dolami
ahojte 🙂 je tu niekto?
Ahojki ja som tu. A jedným očkom sledujem lets dance
Mafy prajem skoré uzdravenie 😉
ahoj denne. tak to sme na tom rovnako 😀 a ja si popritom robim este manikuru 😀
čafte dievšatá 😀 ešte ste tu?
ahoj micicka. jasne, ze sme - teda aspon ja 😉
Heheheh tak to hej. Ja by som mala písať tu blbu bakalarku ale nemám vôbec na to chuť.Čo máš nové?? Ja nečakám mrchu teda dufam že nedojde. 😉

dnes je tu veeeelmi ticho 😒