icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

snazilkant
22. mar 2010

denne73
dakujem velmi pekne 🙂

velvet26
22. mar 2010

ahojte babule...tak konecne sa nam tehulky ozvali...
snazilka, gratulujem moooooc, super...muselo to byt krasne... 😵
cukruska, u teba tiez vsetko ok...super... 🙂

no ja som sa predchvilkou vratila od dr...takze tehu nie som, robil mi sono, bolo vidiet zvysenu sliznicu, s tym , ze mi uz zacina menzes, uz sa mi aj rozbieha, pichol mi aj agolutin pre istotu...
no a robil mi komplet vysetrenia, chvalabohu, vsetko ok, bala som sa mimomaternicoveho tehu...lebo ma pobolievalo v boku, no nic take sa nastastie nekona, nemam ani ziadne zrasty, myomy, polypy, vsetko v poriadku...
takze dufam, ze sa nam to coskoro podari, no baby ale zdvihla sa mi nalada...ked viem, ze som ok...
dr. povedal, ze meskanie mohlo byt zapricinene tou crevnou chripkou co som mala...

velvet26
22. mar 2010

tusim tu nik nie je..no nic..idem sa osprsit a pred telku a v noci sa konecne dobre vyspim po tych nervoch, co som mala v poslednej dobe..
tak pekny vecer...papa 😉

micicka
22. mar 2010

ahoj velvetka, tak som rada, že už vieš, ako si na tom. aj ked trošku škoda, že nie si tehu, ale keď tá črevná chrípka narobila takúto šarapatu, tak možno je aj lepšie. ved teraz už bude len pekne, žiadne choroby, tak šup na tehu 🙂

snazilka- teším sa, že je všetko ok. držkám palce

cukrus - napíš nám ako sa ti darí 🙂 a hlavne hláste sa nám častejšie tehulky naše, veď my sa o vás potom bojíme

micicka
22. mar 2010

počujte baby, možno ste sa niektorá s tým už stretla - začínam mať pocit, že som urieknutá - teraz úplne bez srandy, nikdy som takémuto neverila, ale už začínam byť o tom presvedčená, že to tak je. no a potrebujem vedieť ako sa toho mám zbaviť, lebo skončím na psychiatrii a o to možno niekomu ide 😠
ten môj s tými krížami je na tom horšie ako na začiatku, dnes som bola vziať kópiu výsledkov z CT, začala som aj konzultovať, no a vyzerá to tak, že bude musieť ísť na operáciu. toto už skutočne nie je možné, posledné tri roky sa nám len samá smola na päty lepí 😠 aj som si dnes trošku poplakala, ale asi málo bolo, ešte by som veru plakala 😢

skúste poradiť, ja už asi vyskúšam všetko, lebo takto to nejde už ďalej!!

awe
22. mar 2010

ahojte kocky 🙂
jeeej, nase tehulky sa nam ozvali, kocky, snazilkant, cukruska - tesim sa, ze ste obe ok a ze vam tt krasne pribudaju, len tak dalej dievcata 😵
vlelvet - to je super, ze si v poriadku a ze lekar vylucil akekolvek komplikacie 😉 tak uz len nech mrcha skonci a sup ho na to, nech uz tento mesiac napinak skonci // 🙂 drzkam palce 😵
micicka - moja, mas toho vela, neviem, ako ti poradit, hm...no zdravie je prvorade a njdolezitejsie, ak ma muzikovi operacia pomoct k uzdraveniu, tak ju musi absolvovat...neviem, mozno nejaka dovolenka, zmena prostredia by vam pomohla, by ste na ine myslienky prisli, no tazko asi v muzikovom stave....drz sa zlatko 😔

moniquie
22. mar 2010

ahojte babyzne,,
nebola som tu dlhšie,, jedna koník bol odstavený, a ja blbá som ho cez víkend nekukla či ide,
a vy ste veselo písmenkovali,,

neva aj tak som nemala čas, segra mala narodky, tak sme trosku oslavovali,,

zbezne som prečítala čo ste písali,,
snazilkant, super ze sa ti darí,, moc moc držím palec,
lenka taktiež,, : nestresuj, pohodička,, pôjde všetko ok
cukruska,,: niekto spomýnal že si bola v nemocke,, dúfam že si ok,, myslíme na teba .. posielame pozitiv energie,,

no a na koniec,
mici,, akože fakt ta plne chápem s tým urieknutím,, neverím tomu až tak, ale všetko je možné, môj otec raz chodil nejakej liečitelke, a tá z neho nasávala zlu energie, lebo že ho uriekli,, no to vieš,, za sedenie platil dosť veľa,, a bolo to dávno ,, už ani hadam kontakt nemáme,,
no ak máš taký pocit čo keby si zavolala nejakej veštici,, alebo kartárke,, tu v nr,, ak chceš zoženem kontakt na vešticu z kávy,, neviem či by vedela pomôcť ,, alebo potom v telke na tv zobor beží veštica, hm,, zavolať jej,, človek nikdy nevie,,
pokúp si kryštál a nos ho pri sebe,, alebo popozeraj na nete,, nájdeš také liečivé kamene atd,, alebo chod do bonsaju v nr,, aj tam ti poradia,,

moniquie
22. mar 2010

jáj a ešte som zabudla na velvet,
na jednej strane to je pochmurne, no na druhej strane, ked mrcha prejde idete znova na vec,,
budem držat palec,, a kedže máš všetky výsledky ok,, nič nebráni k zahniezdeniu fazulky,,

ja idem v stredu na hemato,, len na krv,, takže ešte si počkáme .. na výsledky samozrejme ..

ivanap6
22. mar 2010

pre micicku a ostatné kočky, koho táto téma zaujíma:

http://www.sirion.sk/kniha/choroby-z-nenavisti-...

micicka
22. mar 2010

babule vy ste také zlaté! ďakujem za podporu. ale skutočne som dnes už zase na nervy, za chvílku budem rumázgať o sto-šesť, ale aspoň mi to trošku pomôže.

moniq rozmýšľam aj nad vešticami, ale určite nechem ísť len tak k niekomu, potrebujem odporučiť z vlastnej skúsenosti, veď priznajme si, podvodníkov je určite veľa a nedaj boh, že by mi niektorá nejakú hovadinu povedala.... do bonsaju sa chystám, to si tu už spomínala, pamätám si, aspoň niečo nech mám na "ochranu".
aj na nete som už začala pozerať niečo ohľadne urieknutia, musím poriadne naštudovať. len ak by mi to niekto zhrnul, tak by som sa potešila, tak som skúsila, že či tu medzi nami nie je niektorá, čo má s týmto skúsenosti....

micicka
22. mar 2010

ivanka ďakujem, idem hneď študovať 😉

ste strašne zlaté! všetky!

moniquie
22. mar 2010

no a jasné zabudla som aj na ostatné
lulu : všetko bude ok, doktori občas natrepú aj to čo neni pravda,, drž sa ,,
mafy : dobrá nálada super,
missi : tá sa už balý do tatier ale hadam šla dokymu , ved musí ,, 🙂
kto ešte,, ahá, pozdravujem awe
a kes som na niekoho zas zabudla, tak soráč baby ..

pekný večer

micicka
22. mar 2010

ivanka ty sa o takéto niečo zaujímaš?

lenkka81
22. mar 2010

ahojte baby, micicka boooze ako keby si toho mala malo...niekedy ked sa to zacne sypat tak sa to sype donekonecna...inak moj otec bol tiez na platnicky na operaciu a aj svokor a su colkom ok...podla mna nie je na co cakat...aj teraz muzov kolega má asi 35 ide na operaciu s platnickami....

moniquie
22. mar 2010

mici dúfam, že sa čoskoro toho blbého pocitu zbavíš,, a obklopíš sa len dobrou karmou .. 😵

micicka
22. mar 2010

lenkka a mohli po operácii zaťažovať chrbticu? alebo už nikdy. mne to dnes vysvetlili tak, že sa mu poškodila platnička a vnútro tej platničky - rôsolovité jadro, vyšlo von a to tlačí na nerv a to mu spôsobuje bolesť. a asi to čo vyšlo von mu musia odstrániť operačne! lenže čoho sa najviac bojím, že na operáciu ho objednajú za 3/4 roka, ako to tu je zvykom 😠

micicka
22. mar 2010

moniq začínam sa obávať, že to nebude len pocit, že fakt mi niekto praje zle a ono sa mu to plní!! toto už fakt nie je možné, veď uznaj! asi to bude niekto z práce, pretože moja kolegyňa má rovnako len samé problémy, tak asi nám niekto nepraje a závidí, aj keď neviem čo!

lenkka81
22. mar 2010

mici, svokor marodoval asi cca 3/4roka potom ho jeho pizda lekarka az odporucila na operaciu, vies ona je taká odbornícka na vsetko...Paralen, ibalgin a td...marodoval vyse roka... ale to zalezi asi aj od druhu opotrebenia...atd

moniquie
22. mar 2010

mici : no je to jednoznačne podozrivé ,,
a fakt stále sa u vás niečo deje,, skús to teda nejako odstrániť,, počítaj si na nete, bzeni do bosaju,, a uvidíš čo a ako ,
sprav nejaký rituál,, očistu chápeš.. 😵

ivanap6
22. mar 2010

mici, ja sa o túto tému nezaujímam, resp. nemam na to cas, lebo je to dosť náročna téma. Ale zaujíma sa o to brat mojho priatela a viem, že táto kniha je veľmi dobrá. Je síce ťažká, ale dobra. Viem že raz spomínal aj že sa dá tomuto Teodorovi Rosinskému napísať list vlastnou rukou a on zistí ak ta niekto uriekol a da sa s tým potom niečo robiť. Kontakt nieviem, ale skus nájsť na internete, tuším by mal byť niekde uvedený kontakt s adresou...

micicka
22. mar 2010

ježiši kriste lenkka, to ani nehovor, šak ma porazí, ale našťastie on už má aspoň RTG a teraz aj CT výsledky a už ho dotlačím až neviem kam, aj keby som mala ísť k tej doktorke zajtra s ním (teda do ambulancie), lebo ísť s ním musím, šak asi budem nosiť so sebou stoličku, veď neviem, či tam vôbec dôjde!!
ešte mi povedali, že aj magnetická rezonancia by mala byť, a to sa zase bude čakať neviem ako dlho... no uvidíme zajtra, ale keď ma tá doktorka (neurologička) naserie, tak nech si ma neželá!

micicka
22. mar 2010

moniq vyskúšam určite niečo! doteraz som si hovorila, že to prejde a bla bla, že každý má sem tam problémy, ale toto už je fakt moc!!

ivanap6
22. mar 2010

teda, táto téma ma zaujíma, ale nemám absolutne čas ani silu toto študovať momentálne...
Idem kuknut Panelák, lebo som zase zničená z roboty, ahooojte

micicka
22. mar 2010

ivanka, prosím keď bude príležitosť skús sa popýtať čo by odporúčal, samozrejme ťa nechcem do toho zatiahnuť a aj si prečítam na nete, ale vieš... keď mi niekto pomôže je to ľahšie...

už vás nechám dievčatá, nechcem vás zaťažovať všetky mojimi problémami, ale vidíte každá niečo odporučíte, pridáte skúsenosti a hneď viem viacej 😉

lenkka81
22. mar 2010

mici, inak ja verím takýmto veciam...ze ked ti niekto zavdií atd, tak sa cloveku nebude darit...a ked sa tvojou psychikou zaoberá nejaká zlá osoba ta to je tiez zle...

micicka
22. mar 2010

lenkka no ja som na to nikdy neverila, resp nerozmýšľala som nad tým, ale teraz. a v práci máme také osoby, ktoré by za to mohli byť zodpovedné, ale možno je to aj niekto úplne iný...

moniquie
22. mar 2010

mici,, otravovať,,neblbni,, to nikdy,
takže sme tu na každú tému,
občas to je aj lepčie, netočiť stále o miminkách,, lebo by nám hrabalo ,,

u nás sú tiež rozni týpkovia,, v robote,, akože br,,
no chvalabohu, hadam ma nikto nechce až tak zlikvidovať ,, žeby použili čiernu mágiu ..

lenkka81
22. mar 2010

http://www.pampyshop.com/katalog.php?kategorie=...
baby tu su také čačané vecicky...

trinitka87
22. mar 2010

caute baby ja len na chvilku, pozeram panelak 😵

micicka, co sa tyka urieknutia, ja nosim na ruke cervenu snurku, aspon pre lepsi pocit alebo ako by som to nazvala. 😉

micicka
22. mar 2010

trintika čítala som, že červená stužka, alebo nejaký kus odevu na opak. ale to je asi proti urieknutiu, ale ked už som, asi to musím najskôr zo seba dostať. ale ešte veru som sa tým začala len dnes "zaoberať", takže mám len útržkové info 😉

že aj detičkám napr. na kočík dávajú červenú stužku