icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
25. mar 2010

caute, dnes je tu tichucko 😕

nuz, ja som zistila ze uz mam asi po ovulke, co ma dost rozhodilo, lebo sa mi tym padom stale skracuju cykly, ovu januar 19DC, febr, 17DC a teraz 14DC... uz som z toho na nervy, lebo ked sa tesim na vikend ze vtedy by to mohlo vyjst, zistim cez tyzden ze ovu uz bola a zase je to v prdeli 😠 este k tomu priatel ochorel, takze dnes 15DC uz to asi ani nebudeme skusat.... porazi ma...

zuztek
25. mar 2010

inak nemoze to byt z tych femi kvapiek? tusim som citala ze niekomu to tiez skratilo cykly, vsak mne teraz vyjde cyklus na 27 dni co ja zvyknem mat 30-33...

lenkasop
25. mar 2010

Ahojte, ja stále beriem calibrum babyplan, brala som ho aj pri malej a v pohode, len teraz nám to nevyšlo ☹

awe
25. mar 2010

ahojte kocky 🙂
nestiham sem chodit cez tyzden, tak som si vas len precitala...a co nevidim? 😵
vifinka - blahozelaaaaam, tfuj, tfuj, tfuj, to je super 😵 nech ciarocka silnie 😉

zuztek - vobec nevadi, ze mas po ovulke, sexikujte aj tak a mozno to vyjde, nikdy nevies, ked to clovek necaka, vtedy aj motyka vystreli 😉 drzkam palce.

trinitka - tesim sa s tebou, ze mozete hopsnut na snazenie 🙂

awe
25. mar 2010

inak kocky, aj ja papam len femibion, mne to uplne postacuje 😉

lenkka81
26. mar 2010

Ahojte baby...takze ja uz PN-kujem doma...poradila som sa s lekárom a nakoniec povedal ze asi ta pnka bude lepsia ako sa kdesi stresovat...Vcera som bola na kontrole, takze už bolo vidno embryjko...také malilinké mrňa 🙂 🙂 🙂 musím verit ze tento krát to bude ok....Lekár povedal ze to podla sona je 4+6...to znamená ze to je 4 týždne a 6 dní??? ci ako?

moniquie
26. mar 2010

ahoj lenka,
to je super že si ok,
a aj je možnosť ostať doma, tak je to len dobre,, treba to využiť a naplno sa venovať len sebe a mimču v brušenku ..

trinitka87
26. mar 2010

ahojte lenka a moniquie 🙂

lenka, je dobre ze si doma, budes odpocivat pekne a nestresovat sa. 😵

vifinka
26. mar 2010

Ahojte baby, ako sa mate? Mne sa stale drzi teplota, testovat budem az zajtra rano...tak dufam, ze tam ciarocka ostala.

Leni, ty si tehu? gratulujem! Uz bolo nieco vidiet na sone? ja idem v pondelok na hcg.

moniquie
26. mar 2010

ahojte baby

trini kukla som na ten link
to by bola aká paráda keby to prešlo keby to odsúhlasili,, konečne by sme aspoň mali na plienky a postielku a košielky ..

trini, bude všetko ok, čiaročky ostali a riadne zhrubli,, držím palec,, pondelok referuj ..

moniquie
26. mar 2010

jaj som sa sekla.. to som chcela vifinke, že bude ok 😵

moniquie
26. mar 2010

mici :
ak budeš náhodou čítať, daj vedieť ako ti poradil šimko, či vôbec,,
mna odpinkal a riadne,, že netreba ani anopyrin, ani injekcie,, že je čas, kým budú výsledky,,
no tie sú aj 4.5. to som sa kludne už mohla anopyrinompreliečiť ..

trinitka87
26. mar 2010

moniquie, aj mne povedal dr, ze anopyrin mam brat az ked budem tehu. ze to staci

cukor
26. mar 2010

moniq.......zbytočne by si brala ten anopyrin........ak maš poruchu zrážanlivosti tak tá sa prejavuje v období hormonálnych zmien akou je aj tehotenstvo.........teraz ked nie si tehotná tak nie je dôvod ho brat 😉

moniquie
26. mar 2010

cukor :
jeden doktor hovorí to a jeden ono,
potom sa v tom človek nevyzná,,

môj gyndoš nevie nič, hematolog mi neporadil zatiaľ nič, doktor v nemocke náš známy mi povedal že určite preliečiť mesiac s anopyrinom , a v tehu injekcie ,

len si kladiem otázku, kto má pravdu ,
kedže som prišla o bábo v 9 tt, a 6 tt, tak ja len že nech neni zas neskoro, či sa dá preventívne začať s niečim

moniquie
26. mar 2010

a ešte som zabudla, moje kolegyne ma stále podpichujú, že nech nečakám na nič,, že nech serem na doktorov, kedže nevedia poradiť pomôcť, že im to je jedno, atd ..

mafynka
26. mar 2010

ahojte kocky,,ako sa mate?

lenkka81
26. mar 2010

no vifi predstavi si zevraj som... 🙂 🙂 🙂 joooj ale bojím bojím inak babky pytala som sa co to je 4+6...je to 4 týždne a 6 dní...

zuztek
26. mar 2010

ahojte, konecne je piatok a konecne vikend bez sluzby, jupiiiiii 🙂
dokonca mi podla ovu testov zacina vychadzat ovulka na vikend, uz som vcera nariekala ze je po nej, priatel je o nieco zdravsi, tak budeme skusat 😉

leni, super, fazulka je tam, onedlho bude aj srdiecko, strasne drzim palce 🙂
vifi, neboj, ciarka sa nestrati, si jasna tehulka, este raz gratulujem 😉 inak som si dnes kupila tu pupalku, ma sa jest iba do ovu?

trinitka87
26. mar 2010

lenka a zmenis si aj tt v profile? 😵

lenkka81
26. mar 2010

trinitka nejdem sa náhlit, zatial nie.... 🙂

trinitka87
26. mar 2010

😉

mafynka
26. mar 2010

lenka ano znamena to 4tt a 6dni

lenkka81
26. mar 2010

tz, ze dne som 4+7 tj 5tt

mafynka
26. mar 2010

lenka presne tak 🙂

velvet26
26. mar 2010

ahojte babule...
ja ze kolko toho precitam a moc sa tu nepopisala...vcera som si bola sadnut s kamoskou, pokecali sme, popili cerveneho vinka...a dnes ma taaaak bolia vajecniky, mrcha je v plnom prude...asi aj z tej vyvolavacky ju mam dost silnu a tie vajecniky, no comment, to ma nikdy tak neboleli...musela som si dat ibalgin.. 😠

mafynka, tebe daval vyvolavacku tusim dr..ze...nemala si bolesti?
vsimas inak, ako sme zosynchronizovane...? ty uz mas urcite po menzese, tak verim, ze budes dalsia tehulka a ja ta budem pekne nasledovat.. 😉

lenka, gratulujem moc k mrnuskovi, super...pride mi to take neskutocne, ako sa to rozbieha..a aj vifinke...drzim palceky, urcite uz budu ciarky rovnako silne.. 😵

moniquie
26. mar 2010

ahoj velvet,
aj ja som práve nakukla,,
rekuže minulý víkend ste to rozbehli že som nestíhala čítať, a dnes tichúúúčko

takže vaječníky ťa pobolievajú, to zrejme asi z tej vyvolávačky , myslím si ,,

velvet26
26. mar 2010

ahoj moniquie,...hej, aj ja si myslim, ze je to z toho, nikdy ma neboleli...to musi byt aka brutalita tie hormony, co...
inak, kupila som si tu pupalku dvojrocnu...pisu, ze sa ma uzivat 2 krát po 2 tabletky...mne sa to zda nejako vela...tak som si povedala ze budem brat len 2 denne..
nemas s tym skusenosti?

moniquie
26. mar 2010

velvet,,
nemám s tým skúsenosti,
a pravdu povediac, mne už tak hrabe z tých všetkých článkov a rád od doktorov a od známych atd,, že fakt neviem čo a ako s tými všetkými vitamínami ...

v robote mám momentálne tak strašne kľud, že sedím na nete a čítam hovadiny, a skúsenosti báb na koníku,, a potom si vyber čo a ako ,,
jak som minule hovorila o tom femibione, myslím si tiež že je ok, no ja som z neho riadne z tých béčok nabrala na pneumatike .. ani nie na kilá oko to cítim , sádlo myslím , tak som ho na týžden vysadila ,, a čul váham či zas začnem, aj muž mi povedal že kisnem