icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
27. mar 2010

ahoj lulu....
tak si na svete, uz som ti chcela pisat cez fejs..ze ako sa mas... 😉
moja, ja si osobne myslim, ze ziadne PCO nemas...ten gyndos v UK je podla mna nejaky debilny fuser...uvidis, a aj s tym polypom ta len laka....na slovensku skocis k tomu dr...a uvidis, ze ti vsetko vyvrati a budes kludna...nebojkaj...myslim na teba.. 😵 kedy si objednana?

my sme boli dnes trosku v prirode, dali sme si prechadzku cez haj, co mame za domom, celkom ma to aj vystavilo..schrupla som si potom...vecer ideme na navstevu...tak tu nebudem a zajtra tiez nasim, svokrovcom, babke..ale tesim sa buduci tyzden som v praci len dva dni...tak to bude faaaaaajn...

a ahoj zuztek...co nove?

zuztek
27. mar 2010

ahoj velvet, ja som buduci tyzden v praci tiez kratko, 3 dni, potom vyletik do Brna, tesim sa, jupiiii 😀

nuz, ja neviem co je so mnou, dnes som 17DC, teplota skace hore dole, keby doky nepovedal ze mam merat dalej, tak uz nemeram... robi mi totiz tento cyklus HP, tak to asi chce porovnat s grafom.... takze neviem co s ovulkou, idem si o chvilu robit testik, uz mi aj napadlo ci to nebude anovulak, pridala by som sa k tebe a mafy 😅 este k tomu choroby sa na nas lepia, dnes som zacala citit mocove cesty, priatel je stale nachladeny... ked sa dari tak sa dari, este k tomu pravdepodobne cez plodne dni...

a tebe sa uz mrska rozbehla, vsak? joj, ale nam tie hormony robia sarapatu, dufam ze v aprili sa nam vsetkym bude lepsie darit 😉

velvet26
27. mar 2010

zuztek...ja som anovulak podla mna nemala lebo som ovu mala aj podla testov...asi ta choroba mi to posunula, ako povedal dr...inak, je to teraz take s tymi chorobami, stale sa na cloveka daco lepi...ale uz bude hadam lepsie..ked zacne naplno jar a bude teplucko... 🙂

hej, mrcha v plnom prude...uz sa tesim na dalsie koloooo 🙂

lu.lu.
27. mar 2010

hej,som teraz kludnejsia,aspon budem vediet, na com som....ja mam teraz plodne dni,aspon podla hlienika-zda sa mi velmi plodny,tak neviem, ci mozem mat PCO,neovulovat a mat plodny hlien 😖 ...este cakam, ci mi to teplota potvrdi,ale normalne som rada,ze sa "nemozeme" snazit,lebo naozaj tento cely tyzden som skapata...

zuztek,mne tiez trochu skacu teploty tento mesiac,neviem,ci je to aj tou chorobou,ale telesnu som zvysenu nemala...ved uvidime....

chcem,nech mi ten lekar urobi aj akupunkturu na zaklade diagnozy,nech mi zharmonizuje moje energeticke centra a mozeme plodit jedna radost 😀

velvet-idem tam 7.4. 😉

velvet26
27. mar 2010

lulinka, juuuj, mrzi ma ta choroba...no radsej neriskujte...mesiac hore, dole nevadi...ved nejde o preteky, ktora bude prva ale dolezite je, aby sa babatko narodilo zdrave a je jedno, ci este tento rok alebo buduci..no nie.. 😉
a toto co pises podla mna len potvrdzuje, ze PCO nemas...podla mna si uplne ok... 😉 som lekar na dialku.. 😀
inak aj ja som mala posledne dva mesiace cez plodne dni chorobu...som zvedava, tento mesiac ako to bude.. 😒

velvet26
27. mar 2010

babule...prajem krasny vecer...idem uz off....papa kocky. drz sa luli..

lu.lu.
27. mar 2010

velvet-diky za diagnozu 😀 ,si ma potesila...veru som si spomenula,ze aj ty si bola minuly mesiac cez ovulku chora...nevadi, nase babatka budu mat aspon vela jednotiek v datume narodenia,tie prinasaju stastie 😵

lu.lu.
27. mar 2010

papa velvet,uzi si vecer 😉

zuztek
27. mar 2010

uz som spat, ovu testik konecne pozit takze ovulka bude zajtra, ale mam zapal mocovych ciest!!! na zachode som kazdych 10 minut, bozinku, prave teraz ked to najmenej potrebujem 😖 budem silno dufat aby to do zajtra preslo 😒

lenkasop
27. mar 2010

Ahojte,

mafynka...ideme na Skalku pri Kremnici, hrozne sa teším.

Zuztek...tak ja vám budem držať všetkým palčeky aby bol apríl úspešný v snažilkovaní,ja mám ešte stop ☹

trinitka87
28. mar 2010

http://www.najmama.sk/clanok/224660/tehotenske-...

som nasla aby sme vedeli co znamenaju skratky 😉 😵

velvet26
28. mar 2010

ahojte babule...prisla som vas pozdravit, sme u nasich, potom este chcem skocit nejake topanocky si kupit a tricka...jar ide a chcem nove veci... 🙂
inak, uz mi konci menzes...super, som sa bala, aby sa mi nenatahoval ako minule, no vyzera to nadejne..ze je uz koniec...tak aspon nieco pozitivne...
tak peknu nedelu vam zelam..papa 🙂

mafynka
28. mar 2010

ahojte kocky

peknu nedelu vam zelam,,my sme sa vratili od nasich,,,

chcem sa popytat, zacala som v piatok brat duphaston,,a mam desne bolesti vo vajecnikoch,,,inak rovnake bolesti ako ked som bola prvy krat tehu,,take mrchovske,,,som si myslela,ze som to mala koli tehu,,no ale teraz neviem neviem,,asi to ten duphaston robi,,nemate niektora s tym skusenosti??

misinn
28. mar 2010

ahojte, ako sa mate? idem sa pozriet co ste pisali lebo som tu par dni nebola 🙂

dadqa86
28. mar 2010

velvet26: Ahoj moya 😉 tak som dosla kuknut 😀 aj ked trosku neskoro,ale predsa 😉 ako sa mas a co mas nove??U mna je zatial vsetko v pohode uvidime ako to pojde dalej 😅 . Inak zdravim aj ostatne baby 😉 pekny den prajem 😉

micicka
28. mar 2010

ahoj kočice, ako sa mi máte, dúfam, že ok 😀

už som tu dlho nebola, tak som vás prišla aspoň pozraviť...

u mňa/nás bohužiaľ nič nové, mm stále žiadne zmeny k lepšiemu, ale je nádej na zlepšenie bez operácie, potvdili mu to dvaja lekári nezávisle na sebe, tak dúfam, že sa to tak podarí. aj mu odporučili rehabilitácie, len tá jeo ošetrujúca neurologička, sa k tomu nejako nemá, a dni utekajú 😠 zajtra k nej ide zase na kontrolu, tak som zvedavá.... inak rehabilitácie si už vybavuje sám po svojej osi!! je to inak strašné s tými doktormi, čo si človek nezistí, nevybaví po známosti, o tom sa nedozvie, alebo sa nedostane tam kam by potreboval.

mne končí menzes, hnusák došiel neskôr, tak som mala nervy, aby som náhodou nebola tehu, lebo teraz by to nebolo veľmi vhodné - asi som jediná z nás tu, čo by mala hlavu v smútku, keby je tehu, čo??!! 😒

už nosím na ruke dva kamienky proti zlu, a moja polovička aspoň jeden, tak snáď už bude lepšie 🙂

prajem vám všetkým krásny večer a príjemný skrátený týždeň, papa a opatrujte sa 🙂

velvet26
28. mar 2010

ahojte...
dadqa, vitaj medzi nami...som rada, ze si medzi nas prisla pozriet...ako sa citis...co mamina...dufam, ze je vsetko ok... 🙂
u mna nic take prevratne, uz som myslela, ze mrcha skoncila, no este ju mam, no nevadi, 5 den, to je normalka...

micicka, to by bolo super, keby nemusel ist muzik na operaciu, drzim palce, aby si vybavil tie rehabilitacie a pomohli mu...nebojkaj, babatko bude, skor ci neskor...uvidis 😉

dadqa86
28. mar 2010

velvet26: Dakujem moya 🙂 ako sa citim??ujde to celkom aj ked na to myslim skoro stale,ale tak da sa ☹ a mamina sa ma uz lepsie len sa musi ucit rozpravat,ale uz jej to ide dobre prepustili ju domou,ale v Juli ma ist znova na to istu operaciu lebo jej to nedokoncili kedze mala tu porazku tak jej to musia dokoncit ☹ ja dufam ze to dopadne dobre..... ja som mala po 6-stonedielke uz aj prvy menzes a teraz cakam na druhy ma mi dojst 1.4. tak uvidime 🙂

lenkaxy
autor
28. mar 2010

Ahojte, ako sa máte, dlllho sme sa nepočuli?
velvetka = jar bude plodná 🙂

velvet26
28. mar 2010

dadqa, moja, to som rada, ze mamine je uz lepsie...drzim palceky, nech sa aj ta druha operacia podari a bude v poriadku... 😉
a aj ty samozrejme, je tazke na to cele nemysliet, rozumiem ti...tiez na to myslim...no nic, musiem ist dalej..

a lenkaxy, no super, ze sa ukazes...uz som videla fotecky v tvojom albume...krasa, malinke je nadherne, paci sa mu v tvojom brusku...hmmmmm..uprimne ti zavidim...a dakujem, hadam sa coskoro podari.. 🙂

dadqa86
28. mar 2010

velvet: Mnoo dakujem moya......sak mas pravdu ze musime ist dalej...uvidime mnoo co nam tento rok este prinesie ja len dufam ze to budu len same dobre spravy 😉 😝 tak ja idem do sprchy a buvat...tak vam vsetkym prajem prijemny zvysok vecera a dobru noc prajem zajtra pridem kuk....Awojte 😉 🙂

velvet26
28. mar 2010

ahoj dadi...bru nocku.. 😉

dadqa86
28. mar 2010

velvet: Aj tebe 😉 A AJ OSTATNIM 🙂

lenkaxy
autor
28. mar 2010

Ďakujem velvet, uvidíš, že dalšá menzes už nepríde 😉 Snažím sa, aby sa miminečku páčilo v brušku, papáme vitamíniky a za 4dni končime s duphikom. Doteraz som ho brala.
Čo nové, ako ostatne kočky, som nestihla všetko počítať 🙂 Postrehla som new tehulky 🙂 Supeer

velvet26
28. mar 2010

leni, tu uz je toooolko tehuliek, ty si to odstartovala... 😉
tak som moc rada, ze si sa nam ozvala...tesim sa... 🙂
idem uz ale pomaly prec, ideme si s muzikom kuki nejaky filmik...tak pa leni, a dobehni castejsie.. 😉

lenkaxy
autor
28. mar 2010

pa pa, krasny večer
a tešííím sa veľmi, že sa rozrastáme ♥

mafynka
28. mar 2010

mici aj moja polovicka mala problemy s chrbticou,,a ma doteraz,,bol aj v nemke a az po niekolkych rokovh mu zistili,ze ma vyskocenu platnicku,,,na injekcie chodil, na rehabky a nic nepomahalo

cukor
29. mar 2010

ahojte...az teraz som si vsimla,ze misinn čaká babo.......velmi sa teším a držím ti palce.....
a samozrejme aj osttattnym tehulkám a aj snažilkám 😉

micicka
29. mar 2010

mafy a dostal sa z toho a akým spôsobom? dnes ide na kontrolu po ďalších 4 infúziach, tak som zvedavá, čo bude ďalej.... dúfam, že ho nenechá len tak, lebo ked v sobotu, nedelu nebral infuzky, hned sa mu to zhoršilo, takže to treba dlhšie liečiť - a snáď to vyliečia takýmto spôsobom.... lebo inak ma šľak trafí 😠

moniquie
29. mar 2010

ahojte kočky,,
želám krásny skrátený týždeň ...

missi : ozvi sa kao si dopadla u dokyho .. vidím že máš pri mene 6 tt supééééér

inak ja nič nové
29DC a stále nič,,
už si myslím že som jak mafy a velvet .. hlien je ajajaj,, nával tepla mám tiež,kysilinu jak hovado ,,
a teraz by som strašne chcela nech mrcha dojde,, musím ísť tomu doktorovi v prý deň mrchy a idú sviatky, nebude nikto nikde, tak sa mi to zas posune o mesiac to ma rachne .. brrr