Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte kocky,,ste tu niekto??
fiiha dnes nikto nepise
ahoj misinn......dnes je tu fakt pusto 😉
ahojte baby,, veruje tu mrtvo .. 😀
to asi zato, že sa nikomu nič nechce
a mafy,, : neboj neni si strelená či vadná ,, či čo si to popísala,,
ja že len mrcha stávkuje, a tehu som určite neni .. neviem kedy sa uráči prísť ,, a ja ju tak potrebujem ..
moni.......tak si daj pohar červeného vína......alebo dva,tri,štyri......a mrcha príde.... 😉 ...a bude aj nálada 😅
ahoj cukor 🙂 ako sa mas?
moniq nooo daj si vecer vinko mne to vzdy pomohlo 🙂
baby vy ste zlaté,,
no ja víno nemusím,, jednak sa hned zošlahám, a kyselinu mám už teraz .. brr
moniq, tak si daj cviklu 😀
ahoj misin......aj mne stále pomôže červené víno.......a som sa velmi potešila ked som sa dozvedela ,ze si tehu...velmi ti to prajem.....určite to teraz dopadne dobre........ 😉
cviklu tiež neľúbim,, hrozné čo ..
minule som čítala, že priemerne žena dostane za život 400 x mrchu,, dobré číslo čo ..
ani ja velmi alkohol nee........ja sa strasne rychlo zrubem......ja si dam pohar vínka a uz sa usmievam jak šibnutá..........a ja cviklu milujem.
cukor, ja tiez verim som pozitivne naladena tak myslim ze ano 🙂 🙂 dakujem a ty sa mas ako?co mate nove?
moniq to je riadne cislo kolko penazi vyhodime na vlozky... 😀
inak aj ja cviklu milujem 😀 ja ju jem hocikedy aj samu
ja sa mam normalne...nič nové....žiadne vzrušo 😀 ......len ten koník ma serie.....neviem si na neho zvyknut,vôbec sa mi nepáči tato nová verzia 😝
ja som mala tiez problemy ale uz som si zvikla, skor mi vadi ze si sem neviem dat ticker 😠
a to čo je....ticker
to je to co ti ukazuje napr. kolko sme s manzelom uz svoji, alebo kolko dni este chyba do konca tehu - je to take obrazkove
missi : takt oto ma nenapadlo ,, tak to ide fakt do penež,
sumár sumárum, 1 balík na jeden cyklus ( to jest pri cene 1,70 = 680 EUR )
no do kelu to je na dovolenku pri mori a letecky ..
😎 😠
veru ten ticker bol peknunký,, ja som ho mala na svadobnej stránke,,
aha..........misinka ja sa pre dnešok lučim.......ahoj
nooo to by bolo urcite 🙂 🙂
ahoj cukor 🙂 🙂
ja som si tak hovorila ze ked budem tehu dam si sem ticker a neviem ho sem vlozit 😖 a mala som tu aj ten svadobny
ja mám ešte pol hodinku,, a padám domkov,, konečne, už sa neviem dočkať,, len čo budem variť pre mm,,
asi placky,, postojím si pri šporáku 😀
ja dnes koncim o tretej 🙂
tvoj muz musi mat radost ked mu kazdy den vyvaras 😀
missi
ne ne,, nevyváram,, každý deň , čo som blbá ,, eee,
občas je pauza, občas ssa zadraí dva dni po sebe, či tri ,, záleží od okolností a chladničky .. 😀
moniq, ja len tak lebo u nas doma sa velmi malo vari...vies ako to je pre dvoch sa ani poriadne neoplati... 🙂
ja uz budem koncit pojdem pomaly domov, mozno este vecer dobehnem, ahoj a pekny den 🙂 🙂
oky ,,
ahoj missi a pekný dník taktiež
missi spominala si ze ti nejde dat ticker, ja som mala aj predtym a po zmene mi tam aj ostal. tak neviem ci si ho mala predtym aj alebo chces uplne novy 😕
Ahojte... co nove???? cii niiiist 😀

Ahojte baby aj ja mám ten Utrogestan 2*2*2...je to vlastne na posilnenie maternice, co mi hovoril lekár...a este mam magnezium a femibion... 🙂 🙂 🙂 terak k tomu uz len dobrú naladicku.... 🙂