Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte baby,, veruje tu mrtvo .. 😀
to asi zato, že sa nikomu nič nechce
a mafy,, : neboj neni si strelená či vadná ,, či čo si to popísala,,
ja že len mrcha stávkuje, a tehu som určite neni .. neviem kedy sa uráči prísť ,, a ja ju tak potrebujem ..
moni.......tak si daj pohar červeného vína......alebo dva,tri,štyri......a mrcha príde.... 😉 ...a bude aj nálada 😅
baby vy ste zlaté,,
no ja víno nemusím,, jednak sa hned zošlahám, a kyselinu mám už teraz .. brr
ahoj misin......aj mne stále pomôže červené víno.......a som sa velmi potešila ked som sa dozvedela ,ze si tehu...velmi ti to prajem.....určite to teraz dopadne dobre........ 😉
minule som čítala, že priemerne žena dostane za život 400 x mrchu,, dobré číslo čo ..
ani ja velmi alkohol nee........ja sa strasne rychlo zrubem......ja si dam pohar vínka a uz sa usmievam jak šibnutá..........a ja cviklu milujem.
cukor, ja tiez verim som pozitivne naladena tak myslim ze ano 🙂 🙂 dakujem a ty sa mas ako?co mate nove?
moniq to je riadne cislo kolko penazi vyhodime na vlozky... 😀
ja sa mam normalne...nič nové....žiadne vzrušo 😀 ......len ten koník ma serie.....neviem si na neho zvyknut,vôbec sa mi nepáči tato nová verzia 😝
ja som mala tiez problemy ale uz som si zvikla, skor mi vadi ze si sem neviem dat ticker 😠
to je to co ti ukazuje napr. kolko sme s manzelom uz svoji, alebo kolko dni este chyba do konca tehu - je to take obrazkove
missi : takt oto ma nenapadlo ,, tak to ide fakt do penež,
sumár sumárum, 1 balík na jeden cyklus ( to jest pri cene 1,70 = 680 EUR )
no do kelu to je na dovolenku pri mori a letecky ..
😎 😠
nooo to by bolo urcite 🙂 🙂
ahoj cukor 🙂 🙂
ja som si tak hovorila ze ked budem tehu dam si sem ticker a neviem ho sem vlozit 😖 a mala som tu aj ten svadobny
ja mám ešte pol hodinku,, a padám domkov,, konečne, už sa neviem dočkať,, len čo budem variť pre mm,,
asi placky,, postojím si pri šporáku 😀
missi
ne ne,, nevyváram,, každý deň , čo som blbá ,, eee,
občas je pauza, občas ssa zadraí dva dni po sebe, či tri ,, záleží od okolností a chladničky .. 😀
moniq, ja len tak lebo u nas doma sa velmi malo vari...vies ako to je pre dvoch sa ani poriadne neoplati... 🙂
ja uz budem koncit pojdem pomaly domov, mozno este vecer dobehnem, ahoj a pekny den 🙂 🙂
missi spominala si ze ti nejde dat ticker, ja som mala aj predtym a po zmene mi tam aj ostal. tak neviem ci si ho mala predtym aj alebo chces uplne novy 😕

Ahojte baby aj ja mám ten Utrogestan 2*2*2...je to vlastne na posilnenie maternice, co mi hovoril lekár...a este mam magnezium a femibion... 🙂 🙂 🙂 terak k tomu uz len dobrú naladicku.... 🙂