icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
30. mar 2010

ahojte, tak ja uz predcasne "dovolenkujem", musela som totiz nasadit antibiotika na tie moje mocove cesty, takto teda dopadli moje plodne dni 😖 asi je to pravda ze cim viac sa clovek snazi a tesi, tym horsie to dopadne.... nejako sa vsetko zle na mna lepi, a to som uz cakala lepsie obdobie s prichodom jari... nevadi, nech je uz ta choroba za mnou a sup do noveho snazilkovania o mesiac 🙂

a vy baby ako? uz sa asi tesite na volne dni, vsak? my ideme na vyletik do Brna, ale radsej sa netesim aby to opat zle nedopadlo 😅

lu.lu.
30. mar 2010

ahojte

zuztek-to mi je luto 😔 ....mas pravdu,cim viac nieco chceme ,tym sa to viac komplikuje,ja som bola tiez na sto percent presvedcena,ze tento mesiac ideme na to a nic z toho....aj keby mi na tom ultrazvuku nic nezistili,tak ci tak som bola cely min. tyzden na nic,asi by zo snazilkovania nic nebolo 😒

som velmi zvedava na buduci tyzden,co mi povedia obaja lekari,dufam,ze dobre spravy,ale veruu mam celkom obavy..

zuztek
30. mar 2010

lulu, drzim palce aby to boli len dobre spravy, myslim ze ta tam v Anglicku len zbytocne vyplasili, a ze to take zle nebude 😉
vianocne babatka mat nebudeme, ale azda na Vianoce budu aspon v brusku, aj to by stacilo 🙂

lu.lu.
30. mar 2010

presne zuztek,hlavne,ze budu v brusku 😵 😵

ty stalemerias teplotu,ze? lebo mne este stale nevyznacilo ovulku,stale mi ukazuje 36.7,kazdy den,poslednych asi 5 dni,neviem,ci nebudu slabe baterky 😒

tak som si dnes objednala specialny na meranie BT...lebo uz rozmyslam aj nad tym,ze napriek tomu,ze som mala pekny ovuhlienik, LH stuplo len trochu a folikul nepraskol,lebo mam PCO alebo praskol,ale do vnutra vajecnika ☹ ...uz m z toho zacina hrabat,je tolko moznosti,co sa moze pokazit...preco musime byt take komplikovane? 😅

zuztek
30. mar 2010

no, este stale meriam, ale teraz uz mam po ovulke tak sa na to vykaslem, jednak nechcem preniest tu infekciu aj na zenske veci, a jednak budeme cestovat a potrebujem aj od toho vsetkeho vypnut aspon na par dni...

ale prave meranie BT je dobre na sledovanie cyklu, ci hormony funguju tak ako maju, skus merat s novym teplomerom a uvidis... ak by to LH naozaj stuplo len trosku, moze to fakt naznacovat nejaky problem... ked pojdes na kontrolu, vytlac si aj namerane grafy aby sa doky mohol na to kuknut 😉

mafynka
30. mar 2010

ahojte baby,,no ja mam dnes stresy,,tak nejdem ani pisat,,len som vas prisla pozdravit

dadqa86
30. mar 2010

zuztek: Tak to mi je luto ja tiez ked som si zistila ze kedy mam plodne dni som sa tesila tesila som sa aj s toho ked som otehotnela a vsak bolo mi to nanic zbytocne som sa tesila a robila vsetko preto aby bolo dobre a tak si mi to aj vyplatilo som 2-krat potratila prvy potrat som mala normalny ze som zacala krvacat,ale tento druhy co som mala som bola v 11tt ked som potratila no doktor mi povedal ze ten plod bol velky na 4-mesiac cize som mala normalny porod a po porode som mala 6-stonedielku.Doktorka mi po porode povedala ze by som mala dievcatko ze malo vsetko co v 4-mesiaci plod ma.Dokonca jedna pani co somnou lezala na izbe mi povedala ze ja ked som bola na sale ju dali cakat a ze videla akoo doktorka zo mna malu vytahovala rukov a ze ju potom zabalila do plachyt a isla snou k umyvadlu presne pred tu pani kde sedela.Ta pani videla aku mi malu umyvala sestricka ze tvaricku mala uplne omodrenu.To ked som pocula som myslela ze skolabujem 😢 Nikdy na to nezabudnem.A tak som sa rozhodla ze uz nikdy nic nebudem planovat dopredu a nebudem sa tak starat ako som sa starala.Neoplati sa to pretoze sa to vzdy obrati na zle ☹ No ja ti prajem vela dzravia a stastia aby si to zvladla....Podla mna ti antibiotika pomozu.Uvidis 🙂 Drzim ti palceky drzkaj sa 😉 🙂

zuztek
30. mar 2010

ahoj mafy, preco mas stresy??? 😕

ahoj dadqa, a vtedy v tom 4.mesiaci si tiez krvacala? a zistila sa tam nejaka pricina? teda, musela si si toho dost prezit 😔 ale dufajme ze uz bude len lepsie a ze sa coskoro dockame zdravych babatiek, aj ked na tych nasich anjelickov nikdy nezabudneme...

dadqa86
30. mar 2010

zuztek: Ja som nebola v 4-mesiaci moya ja som bola v 11tt,ale ten plod nebol na 11tt ,ale na 4-mesiac bolo take velke bola som v 11 tt ked som potratila...Len mi zistili ze som mam infekciu na zvierata v tom case sme mali doma psika a dostala som infekciu ktora zasiahla plod a zacalo to nejako velmi rychlo rast preto som bola v 11tt,ale plod bol na 4-mesiac 😢

zuztek
30. mar 2010

teda, take nieco som este nepocula, ze by sa tak plod zvacsil 😕 ja som mala tiez potrat v 11tt, ale plod bol taky maly ako na 8tt, myslim ze okolo 1,4 cm, prestal sa vyvijat... 😔
ta infekcia bola toxoplazmoza ci nieco ine?

zuztek
30. mar 2010

a ked ti zistili tu infekciu tak plodik este zil? museli ti potom vyvolat ten porod?

mafynka
30. mar 2010

mam zajtra skusky z autoskoly,,a testy ani knihu som doteraz nevidela,,este som len v polke testov 😒

zuztek
30. mar 2010

take smutne veci preberame, ked nechces neodpovedaj... ja len ze taky potrat kvoli infekcii je zriedkavy, zvacsa tu ma skoro kazdy trombofilie...

dadqa86
30. mar 2010

zuztek:oni mi povedali ze tu infekciu som mala pocas tehotestva....Nevyvolavali mi porod ja som ten porod mala ako keby som bola cisarskym.....A sa mi vidi ze to bola toxoplazma....oni mi len povedali ze mam infekciu na zvierata ze nemozem sa ani dotykat a ani byt v miestnosti kde su rozne zvierata ak chcem znovu otehotniet.... ☹

zuztek
30. mar 2010

mafy, drzim palce, urcite to zvladnes 😉 este mas trochu casu, urcite stihnes prejst vsetky testy, neboj, zajtra to zvladnes 🙂

zuztek
30. mar 2010

dadqa, a aj ta preliecili liekmi?

velvet26
30. mar 2010

ahojte babule..
zuztek, to ma mrzi, no preliec sa a bude dobre...inak, naozaj sa tusim neoplati planovat, clovek sa na nieco sustredi a potom sa to zvykne posrat.. 😒

dadqa, moja, ach ani neviem co povedat, tvoj pribeh som si citala uz pred casom v inej teme a nedalo mi nenapisat ti do ip uz vtedy, som rada, ze si prisla medzi nas sem..v tejto novej temicke su zatial same stastne tehulky a tak to musi aj ostat.... 😵

inak baby, dnes som mala dost unavny den v praci...a este som aj stretla kamosku, oznamila mi, ze je tehu....moc sa z toho tesim, lebo ona ma uz dost rokov 36 a snazia sa od jula, no na druhej strane mi ostalo smutno...no verim, ze sa coskoro aj nam podari.. 🙂

dadqa86
30. mar 2010

zuztek: Neee vobec moj doktor mi len povedal ze ak budem chciet otehotniet v ziadnom pripade nesmiem byt zo zvieratmi..ine mi nic nepovedal a ani somnou nic nerobil....Som povedala ze ja ho zmenim uz k nemu nechcem chodit..... pocas celeho tehotenstva ma poslal prvy krat na ultr. len vtom 11tt co som bola tehotna a pokial viem tak srdiecko zacina byt uz v 7tt tak nejak.... 😒 to nieje dobri doktor toho co mam sa mi zda ako keby bol zaspati....uz k nemu nepojdem zmenim ho a hotovo....a dam sa poriadne vysetrit lebo to nieje mozne..... ☹

velvet26
30. mar 2010

a mafy, drzim zajtra palce...urcite to zvladnes lavou zadnou.. 😉

dadqa86
30. mar 2010

velvet: Moya nato sa neda nic povedat ☹ aj ja som rada ze si ma sem vobec aj pozvala 🙂 je tu super kolektiv a da sa pene porozpravat...Mnoo ja len dufam ze vas nesklamem stimi tehulkami 😀 dakedy 😵 😅

velvet26
30. mar 2010

dadi...aj ja som rada, ze si tu... 🙂
a urcite budeme cochvilka vsetky, neboj, zadari sa...ja by som ti ale napriek tomu odporucila hematologicke vysetrenie, lebo dost hokam nasli aj mutacie v krvi, napr. aj mne, cize v druhom tehu si budem od zaciatku pichat fraxiparin, inak by som o tom nevedela a mohlo by byt znova zle...hmmm..skus si to prosim ta vybavit..

zuztek
30. mar 2010

dadqa, asi by to chcelo naozaj zmenu, aj ja som tak urobila... a presetrit tu toxo ci uz je po nej, aby si uz nic neriskovala v dalsom tehu...

ahoj velvet 🙂 veru, to prilisne snazenie je niekedy na skodu... inak v robote mame dalsiu tehotnu kolegynu, tiez jej to velmi prajem, ale viem o com hovoris, hned som si predstavila seba, ktory mesiac som uz mohla byt, atd... vsak to pozna kazda z nas v tejto temicke 😔

velvet26
30. mar 2010

zuzi...hej, ja som bola dnes cely den v blbej nalade, lebo som si hovorila, ze som uz ani nemala byt v tej drb..tej robote no a potom som stretla tu kamosku, tak ma ozaj zaskocilo...no len na chvilku...to, ze sa to podarilo im ma naplna na druhej strane nadejou, ze sa zadari aj nam znova... 🙂
a uz my aj take myslienky prebiehali hlavou, ze sem prestanem chodit, ze sa na to moc sustredim...no na druhej strane by ste mi velmi chybali, ste moje kamosky, sice len internetove, ale viete ma lepsie pochopit ako ktokolvek koho poznam... 😵

dadqa86
30. mar 2010

velvet: Ano zapisala som si to a skusim si to vybavit ja len dufam ze uz bude dobre a ze spravim dobre ak sa dam do ruk lekarom dufam ze mi pomozu a ze bude uz vsetko tak ako ma byt.... 😉 a dakujem ti za radu moya.....zuztek: aj tebe moya ste fakt velmi dobri kolektiv 🙂 a ja som rada ze som tu medzi vami...a ako som povedala veru ze zmenim doktora lebo tento sa mi ani trosku nepozdava....som rada ze vas mam 😉 🙂

velvet26
30. mar 2010

dadi...ak citis, ze dr. chce zmenit tak nevahaj a urob to...aj ja som mojho gyndosa bez vahania vymenila...lebo ten pre mna neurobil nic...a vdaka tomuto novemu viem na com som a venuje sa mi maximalne...je to asi jeden z najlepsich gyndosov v meste a ma velmi ludsky pristup, co je pre zenu dolezite..

dadqa86
30. mar 2010

velvet: Sak jasne neboj sa zmenim....uz u nho nechcem byt ani sekundu mi to pripada ako keby to mal vsetko na haku co sa somnou deje....a ja takeho doktora nepotrebujem.....

velvet26
30. mar 2010

dadi, ten moj bol taky isty...salam parky...mas uz vybraneho nejakeho ineho?

dadqa86
30. mar 2010

velvet: Ano uz mam jedneho vyhliadnuteho co hovorili aj baby vola sa Dr. Juraj Pall zevraj je dobri a ze uz po druhom potrate robi sam vysetrenia ze si zena nemusi ani oto pytat ze chce sa dat vysetrit ze to on automaticky..... 🙂

velvet26
30. mar 2010

tak to je super...zelam ti nech mas uz vsetky vysledky a mozte sa znova do toho pustit... 😉
inak tento moj novy dr...je asi svetla vynimka on robi vysetrenia uz po prvom potrate..

velvet26
30. mar 2010

babulky, idem off...mam dnes nejako vsetkeho dost...tak vam zelam pekny vecer..papa kocky 🙂