Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte 🙂
moniquie.. dakujem za privytanie 🙂 aj ja dufam ze coskoro zapadnem 😀 uvidime mnoo ako sa to bude vyvijat.... misinn; ty si nebrala femibion?ja ano aj na zaciatku ked som bola tehotna a aj pocas tehotenstva dokonca som musela brat aj duphaston....len mne stoho duphastonu bolo nejako cudne 😒 ten femibion sa celkom dal.... 🙂
ahoj dadqa nie nebrala som, len kuselinu listovu a maternu/ lebo materna je podobna femibionu..
jak je tu zas tichúúčko,,
ja dnes o hodinku končím, hurá,, už mám predčasne víkendík, vzala som si pol dňa voľno,, no nie,,
šak nemusíme furt len v práci trčať ..
len sa obávam že budem trčať pri lelke, zmenili sme včera v satre - teda poskytovateľ tv, stanice televízne,
mám o nejaké tie discovery, reality, hbo, halmark viac,, tak budem ladiť o sto šesť,, hurááá,, dokumenty milujem .. 😵
želám kočky krásnu veľkú noc,, držte sa ,, rozmnožujte, a usmievajte od rána do večera .. 😀
ahojte kocky..vcera som tu nebola, vsetky vas zdravim.. 😉
ja mam dnes dovolenku, uz som poumyvala okna, povysavala, poprala...pojdem skontrolovat drahemu seminarky, t.j. gramaticke chyby, zajtra ide do skoly a dojde az v nedelu...
inak, robila som si dnes ovu test a vysla druha ciarka, sice slabsia, no bola, tak dnes musime pokeksikovat, lebo do nedele je dlho a budem bez muzika..
inak mafy, ten tvoj chlap...no neviem ani co na to povedat, pride mi dost sebecky...ako to vcera dopadlo? 😕
a gratulujeeeeeem k vodicaku, super, si sikulka velika.. 🙂
misinn: Ahoj moya ja som to brala,ale nejak mi nebolo stoho dobre....chutila mi len kyselina listova 😀 a ako sa mas?a co mas nove? 😉
mafy aj ja gratulujem, hovorila som ti ze to zvladnes 🙂 🙂 vidis aka si sikovna 😉
dadqa ahoj 🙂
mam sa dobre tesim sa ze o hodinu koncim v robote a potom 4dni volna 😀 😀 😀 😀
a ty ako?
misinn: Takze budes mat volno heh si to uzijes 😀 ja sa mam celkom fajne....som dostala pred vcerom mrchu 😠 tak ma trosku brusko vcera bolelo,ale uz je v pohode radsej by som nemala mrchu 9-mesiacov 😀
dadqa, hej to ti verim 🙂 🙂
a co povedal doktor kedy sa zacnete snazit?
misinn: Este som nebola u doktora len ked som bola potom porode ako mi aj doktorka povedala ze po porode 😝 tak mi doktor povedal ze sa mozme snazit uz po 3-mesiacoch ze 3-mesiace aby sme pockali a ze uz ptm mozme tak ja neviem kedy...najradsej by som sa aj hned 😀 😀
dadqa a ak sa ta mozem opytat, to si ako dlho rodila?
no inak niekedy zalezi viac od psychiky ako od toho aka doba presla...ale tak urcite je dobre pockat..
misinn: Neviem ci som ti spominala,ale bola som v 11tt lenze ten plod ktory som nosila nebol na 11tt ,ale na 4-mesiac uz bol taky velky a to som bola len v 11tt ☹ takze ja som mala potrat vtom 11tt doktorka mi povedala ze som mala infekciu pocas tehotenstva a preto mi ten plod zacal tak rychlo riast....to je na dlho 😢 mala by som dcerku mala mala uz vsetko aj hlavicku aj nozicky aj rucicky proste vsetko som bola uspata,ale doktorka mi povedala ze som to mala ako normalny porod.Hned po porode som dostala aj 6-stonedielku.... 😢 nerada otom hovorim 😢 😢 😢
hej to ta chapem..kazda sme si niecim presli...ale ja som sa naucila o tom hovorit v pohode lebo keby som sa o tom nenaucila hovorit bolo by to doteraz pre mna velmi tazke...
ale neboj sa coskoro budes tehotna a 9 mes. ti ubehne ako voda a budes stastna mamicka 🙂 🙂
keby si mala pravdu 🙂 uvidime mnooo ako to bude pokracovat dalej 😉 ja len dufam ze sa nam to uz konecne podari.....ja budem veeelmi rada..... 🙂
urcite ano, ja verim ze sa nam to vsetkym podari 🙂 🙂
ja len dufam 😉 🙂
dadqa a ty si teraz doma, ci robis?
noo moja ja som teraz doma som momentalne nezamestnana....hladam si robotu kazdy den,ale nejako sa mi nedari kriza je 😠
noo viem je to teraz tazke, ale ak planujete mat dietatko tak je hadam aj zbytocne si hladat robotu, nie? 🙂
babule, ja ze tu nikto nie je a vy si veselo pismenkujete...aj ked o smutnych veciach..no ale vsetko sa na dobre obrati ako sa hovori..a u misinn sa uz aj obratilo.. 😉
velvet no zatial ano, dufam ze to tak uz bude a ze to dotiahneme do uspesneho konca a budeme mat krasne zdrave babatko 🙂 🙂 inak ako sa mas velvet?
vlastne som si uz precitala vyssie ze si vsetko vyupratovala, aj u mna doma by sa zislo ale nechce sa mi 😠
missin, vsetko dobre dopadne, som o tom presvedcena.. 🙂
ja som uz muzikovi opravila gram. chyby v tych seminarkach...pojdem sa hodit do vane, umyt vlasy a sup vegetovat pred telku...tak ma tesi to volno...super, no skoda ze ma zrovna muzik tu skolu,nechapem ako im to blbo dali, zrovna cez velku noc.. 😠
velvet, moj muz saz musi robit aj zajtra a aj v sobotu...ale v nedelu a v pondelok bude doma..tak budem dva dni sama....to bude nuda 😝
misi, tak to budeme na tom rovnako, moj dojde az v nedelu...ale ty sama veru nebudes, uz si dva v jednom, co si zabuda? 😉
ale nie nezabudla 😀 ale tak neviem co budem robit tie dva dni...asi upratovat...budem musiet 😒
koncim v praci, tak sa lucim, mozno sa este vecer zastavim 🙂 🙂 ahoj zatial
misi, jasne ze si nezabudla, to ani nie je mozne zabudnut, ze.. 🙂
neboj, nejako sa zabavis, ci uz upratovanim alebo oddychom...
tak ja idem do tej vane, lucim sa a zelam este pekny dnik...papa

mafy, šak povedz lekárovi,, že máž z toho potiaže,,
neber to ked ti je z neho blbo,, a ako čo máš jaké bolesti