icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
4. apr 2010

ahojte, tak uz som doma z vyletu, boli sme na 3 dni v Brne, som totalne vycerpana 😅

sarafortuna - tiez si ta pamatam z grafov BT, je mi luto ze si aj ty musela prejst tym co aj my vsetky... ☹ je to normalne ze hladas teraz pricinu, aj sa som si vsetko premietala, co som ktory den robila a co to mohlo sposobit... priciny mohli byt rozne, uz sa to asi nikdy nedozviem... z histologie ti nic nezistia, lebo to bolo este skore stadium, ale skus poprosit doktora nech ti urobi aspon nejake vysetrenia, a teba je vsak najpravdepodobnejsou pricinou leiden, myslim ze to tvoja doktorka zanedbala... 😠 a co sa tyka duphastonu, vela z nas ho bralo a aj tak to nepomohlo... na obnovu cyklu a na ovulku su naozaj dobre femi kvapky, tiez ich beriem a ovulka pekne chodi, predtym sme sa snazili dva roky, dufam ze teraz to bude menej, to prajem aj tebe aj vsetkym babam tu v nasej temicke, ved zdrave babatka si vsetky urcite zasluzime 😉

sarafortuna
4. apr 2010

veď to, že človek sa snaží 1-2 roky niektoré aj viac, a pocit šťastia vystrieda také zúfalstvo.. hoci s manželom si hovoríme, že sú ešte stále aj horšie veci, ktoré sa môžu prihodiť... mne veľmi pomáha manžel, mrzí ho to tiež, no je plný optimizmu do budúcna... a my ženy sme špekulantky, my len rozmýšľame, čo všetko sa môže ešte pokaziť.. 😉 😉 hlavne ja 😉
Mesiac nechám telu pauzu - žiadne vitamíny iba alchemilkový čaj a vyvážená strava a potom šup na FEMI kvapky...

Tak nám tu všetkým prajem, aby ta fáza "pauzy" rýchlo zbehla a potom aby sa čo najskôr zadarilo zdravučké bábo...
ahojte

micicka
5. apr 2010

ahoj kočky, vidím, že je tu ticho nikde nikoho. tak vám len poprajem krásny zvyšok voľna a príjemný krátky pracovný týždeň 🙂

ludka140281
5. apr 2010

ahojky babule.....po sto rokoch sa hlasim,stale s bruskom,babulko je v poriadku a rano mu pomozu na svet.....takze ako sme vtedy vraveli tri anieliky stacia a zajtra konecne obimeme svoje vytuzene dietatko...nevzdala som sa a tu je vysledok.Prajem vam vela sil a trpezlivosti

cukor
5. apr 2010

ludka.......tak zajtra tfuj,tfuj,tfuj...nech vsetko dobre dopadne .........vela stastia 😉

ludka140281
5. apr 2010

dakujem....myslim,ze uz si ho aj zasluzime....myslim na vas a verim ze vas v snazeni posuniem dalej

misinn
6. apr 2010

ahojte, ako sa mate po par dnoch volna? 🙂 🙂

micicka
6. apr 2010

ahoj misinn 🙂
mala som sa dobre, ked som bola doma, tak mi to dobre padlo tie 4 dni 😀 , dnes je to už o niečo horšie - treba pracovať 😒 ale aspoň jedna pozitívna vec, tento týždeň má len 4 pracovné dni 😉

a vypolievaná dostatočne? ja som pôvodne plánovala zdrhnúť z domu, ale to počasie mi to prekazilo, tak som aj dostala pár zásahov - dúfam, že sa to aspoň na mojom zdraví odzrkadlí, keď sa polieva za to, aby sme boli zdravé.... no som zvedavá 🙂

misinn
6. apr 2010

ahoj micicka, mne sa aj celkom chcelo ist do roboty, ale to tak byva, ten prvy den je to ok, .. a potom na dalsi den by som uz ostala najradsej doma 🙂
inak mna nepolial nikto, dokonca ma len jeden ujo niecim navonal 😀
tak u mna to bolo ok 🙂 🙂

micicka
6. apr 2010

no misinn tak to si celkom dobre obišla 🙂 mňa hneď mm ráno oblial - každé ránko mi nosí čajík do postele a teraz priniesol studenú vodu - ale prekukla som ho, tak som bola pripravená, ale periny sme mali ešte večer vlhké 😀
potom ešte synovec prišiel, ten len s voňakou, ale zase môj drahý veľmi aktívny - hneď mu prihral 1/2 litra vody, tak som to pekne dostala 😠 no a potom ešte 3 skupinky prišli, tak som taká čistučká 😀

ale do práce sa mi veru veľmi nechcelo, mne veru ani tento prvý deň, asi by som ju už vážne mala zmeniť...

a ako sa cítiš misinn? všetko ok, či sú nejaké tehu nevoľnosti?

misinn
6. apr 2010

micicka, tak ty si bola fakt riadne vyoblievana 😀 😀
citim sa dobre, sem tam mi pride rano zle a vecer tiez...a inak ma sem tam picha v maternici ale to je asi normalne..
a buduci tyzden v pondelok idem konecne k mojmu dr., uz som zvedava ci je vsetko v poriadku..chcela som ist skor ale moj dr, tento tyzden nerobi a vravel mi ze sa nemusim velmi ponahlat... 😒

micicka
6. apr 2010

no misinn tak držím palčeky na pondelok. škoda, že má tento týždeň dovolenku, už by si vedela, že je všetko ako má byť 😉 to už budeš 8 tt ako čítam, ale aspoň budete môcť všetko skontrolovať 🙂 niektorí lekári hovoria, že netreba hneď chodiť na sono, že treba chvíločku počkať, ale tá naša nedočkavosť.... 😅

misinn
6. apr 2010

mici, presne si to vystihla, to je to ze som nedockava... 😀 mne tiez tak hovoril aby som sa neponahlala lebo by este ani srdiecko nebolo pocut..ale ked pojdem buduci tyzden tak by uz malo byt pocut srdiecko..

trinitka87
6. apr 2010

caute baby ja vas len pozdravim, precitam a idem prec.. 😉

moniquie
6. apr 2010

ahojte kočky
vidím že ste trochu písmenkovali

misi : určite bude mimčo ok, a srdiečko bude pumpovať o sto šesť
mici . ty si to jak schytala riadne,, dúfam že zato budeš zdravá celý rok

ja tie sviatky moc nemusím, aj sme v rodine zrušili návštevy, teda prepadovky s kýblami,, ška už sme dávno o tridsiatke,, to sa už nepatrí,, mm ma decentne polial pohárikom za krčok a sestirn malinký ma vyšibla korbáčikom, som sa smiala ako sa rehnil ked s tou malo rúčkou šibal, bude mať v septembri dva roky,, tak si to viete predstaviť,, dostal jupíkov tak bol prevelice šťastný 😵

micicka
6. apr 2010

no už som zase tu, stále nejaká robota, to je hrozné 😉

no moniq dostala som, a ako vravíš, aj ja dúfam, že už budem zdravá 🙂 ja tieto sviatky doslova neznášam, nepoviem na dedine to má inú atmosféru, ale v paneláku??!! niekto zazvoní, otvorím, čakám kým ma obleje, trošku zakričím, aby to bolo akože vzrušujúce.... no hrôza 😖 potom tú vodu po nich poutieram, idem sa prezliecť a za 10 minút sa môžem venovať "návšteve", nikto aj tak nič nechce jesť, lebo už sú naprataný, tak každý len ďobne.... ble nemám toto rada. ale vyržala som, a o rok sa tomu snád nejako vyhnem, veď už mám ďaleko po 30 !!!

inak s tým vekom, ja som minulý týždeň nad sebou tak rozmýšľala a hovorím si v duchu, veď 30 nie je ešte tak veľa a potom ma drglo - moja, ale ty už máš 33. normálne som si 3 roky ubrala 😀 😀

moniquie
6. apr 2010

mici : 33 je super číslo ,, ajaj si zrelá ako dobré vínečko ..
mne už tiež ťahá tento rok na 32, boženku, na jednej strane sa cítim mladá , vitálna, no na druhej strane ked si spomenem že podaktorí 50 tnici sú tu už neni,, tak chytím malú depku a račej nad tým neuvažujem,,
takže je dnes krásny deň a nič mi ho nenaruší,, len tak sa flákam v robotke,, od kedy mám iný post sa sa podržte, nudím sa .. dobre čo ,, a šak prežijem za tie prachy 😀

micicka
6. apr 2010

jááj moniq, ved aj ta nuda sa da nejako prežiť, a ako vravíš - hlavne, že platia 😀 inak pre mňa je nuda horšia ako veľa práce - a v tom je chyba!! stále sa len naháňam, do všetkého sa stariem, riešim za druhých, už by aj stačilo!! a vďaka žiadna, ešte mi tak akurát vynadajú 🙄 ale už sa pomaly preonačujem, ale je to ťažké 😅

mafynka
6. apr 2010

ahojte kocky ako sa mate??

inak uz by naozaj bodol daky zhrn,,tak mi kazda napiste, ako na tom ste,,,nech daco zhrniem,,booo uz tu nie je prehlad

ja lezkam s havikom,,nam ho dnes zrazilo auto,,lebo trubka behal po stvorprudovke,,tak sme s nim boli aj u veterinara,,tak dostal injekciu a tabletky,,,a zajtra sa dozvieme,ci musi ist do sadry,,chudacik moj ☹

lenkasop
6. apr 2010

Ahojte kočky, tak aj ja sa hlásim - som za zhrnutie,lebo som bola vyše týždňa mimo a nemám prehľad - dnes sme sa vrátili z lyžovačky, bolo super - Kristínka sa naučila lyžovať, išla ako drak. Boli sme na Skalke pri Kremnici - snehu bolo pomenej, ale bolo super, trošku sme si zašportovali a hlavne oddýchli, vôbec sa mi nechcelo odísť a zajtra šup do roboty ☹

Stále čakám MS po zákroku a stále nič, som zvedavá kedy sa dostaví 😒

lenkasop
6. apr 2010

Mafynka....je mi ľúto psíka, dúfam, že bude všetko v poriadku

lenkasop
6. apr 2010

Sarafortuna.....je mi ľúto, čo sa stalo. Ja som tak isto v 9tt prekonala kyret ( 5.3.), takže marec je pre mňa tiež smutný mesiac. Stále som si hovorila prečo, čo sa stalo, ale baby mali pravdu, čas to prebolí, ale nezahojí smútok a bolesť úplne. Mne doki dal na 3 mes antikoncepciu, tak čakám kedy dorazí MS. Zvládneš to a dúfam,že tento rok budeme tehu 🙂

micicka
6. apr 2010

ahoj kočky. mafy no tak to mi je ľúto chlpánika, bože! truľo čo vám zdúchol? a má aj nejaké zranenia?

mafynka
6. apr 2010

lenkasop dakujem,,takze ides brat antikoncepciu??,,aj mne ju chcela predpisat, len som odmietla,,,

micicka
6. apr 2010

lenkasop, ešte je podľa mňa zavčasu na MS, keď píšeš, že kyret si mala 5.3. - aj keď je to presne mesiac, ten čas ale letí rýchlo..... tak máš pravdu, každú chvíľku asi dorazí, mne prišla presne po 5 týždňoch od zákroku

mafynka
6. apr 2010

mici, no niekto nezavrel branu,,asi svokra,ked sla do mesta,,auta tu spomalovali,tak sa svokor siel pozriet,a ked mi ho doniesli,tak nevedel na jednu labku stupit,,a z druhej krvacal

mici aj ty nam hod nieco do zhrnu o tebe,,nech to zosumarizujem

lenkasop
6. apr 2010

Mafynka...idem ju brať, vraj je to dobré ako príprava na tehu, tak uvidím,snáď vie čo robí 🙂 Kedy sa začnete snažiť vy?

lenkasop
6. apr 2010

Micicka....povedali že za 4 -6 t, tak uvidíme kedy

leamax
6. apr 2010

ahojte dievcata
co tu mame nove? davno som tu nebola. dufam, ze za ten cas pribudli nejake tehulky 😉

micicka
6. apr 2010

no mafy, ja nemam čo pridať ☹ ja som ani neni tehu, ani sa nesnažíme ešte....