Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
sarafortuna,,no aky doki,taky nazor,,mne doktor,co robil kyret vravel, ze jedna mrcha a mozme snazilkovat,,,ked som prisla k mojej dokine, tak ta ma zarazila,,pol roka o mne ani nechcela pocut,ze by sme sa mohli snazit,,zakazala mi to,,a po pol roku len s jej dohladom,,folikulometrie, clostylbegyt,,duphaston,,a tak
uf, tak keby ma niekto stopol na pol roka, tak by ma to psychicky zložilo... nám sa podarilo na 6.ovulku, takže neverím, že teraz sa zadarí na prvý šup... budem rada, ak vôbec do leta nejakú ovulku zažijem... 😒 😒 😒
myslím, že "Zlatý stred" stačí - tak 2-3 mrchy a potom - ale je to individuálne...
dobrú noc, idem už zaľahnúť...
Dobre ranko baby ako sa mate a co mate nove?Som sa tu dlho neukazala 🙂
dobre rano babulky
sarafortuna,,veru,bol to pre mna sok,,ma drzalo len to snazilkovanie,,ze mozeme ist dalej,,a zrazu ma stopla,,pre mna je kazda navsteva doki frustrujuca,,,vzdy sa tam rozplacem,,,velmi na mna posobia tie spomienky,,vzdy ked cakam v cakarni,,tak je to taky divny pocit,,hrdlo mi zviera,,,a ked vojdem dnu, ani sa s nou nedokazem rozpravat,,mam vzdy slzy v ociach,,ja som k nej pri prvom tehu nechodila,,,len som k nej zasla,aby som mala aj iny nazor,,a tam moja nadej definitivne skoncila,,,to su take spomienky,ze neviem,ci k nej dokazem este chodit,,,ja viem, je to uz pol roka,,ale aj tak to stale boli,,a nedokazem o tom este hovorit bez toho,aby som nemala slzy v ociach ☹
mafynka, my ženy to máme ťažké... keď som bola v puberte, tak som myslela, že najťažšie bremeno ženy je menštruácia, tehotenstvo, pôrod a rola gazdinky... no ani mi nenapadlo, že žena musí zvládnuť toľko duševnej bolesti a boja ... chlapi sú psychicky odolnejší, my analyzuje, máme obavy že čo BUDE...
no psychika je základ - ja som otehotnela v tom cykle, kedy som nechcela - chcela som nabrať energie, trošku schudnúť... a ovulka prišla na 28.DC kedy som čakala krámy...
Takže musíme oklamať seba, že sme OK, všetko bude OK a bábo príde keď sa mu bude chcieť, nie keď to budeme chcieť my... a keďže nevieme kedy to bude, tak musíme byť STALE plné energie, optimizmu, lásky a viery.... držím palce... 😉 😉 😉
sarafortuna keby to nebolo take tazke,,uz davno som nemala obdobie,kedy som bola plne energie a kedy som mala pocit,ze som naozaj stastna,,asi preto sa ziadnemu babatku ku mne nechce ☹
mafynka, moj manžel keď som smutná, mi povie, že sú na tom ľudia aj horšie... zomierajú mladí, plní chuti do života... a nakoniec som šťastná že mám svojho manžela a že sme relatívne zdraví... a dobrou mamou môžem byť v krajnom prípade aj cudzím deťom, ktoré ich mamky odvrhli... /ak do 30tky neotehotniem, chcem ísť na sociálku a prihlásiť sa o osvojenie alebo pestúnsku, poprípade adopciu.../ a vlastné detičky môžu prísť aj do 40tky... 😉
Prajem veľa energie...
ahojte, vidim ze tu nie je ticho 🙂 🙂
baby treba sa na vsetko pozerat pozitivne, kazda sme si nieco prezili, treba verit...
cas ide strasne rychlo aj ked sa vam to mozno nezda 🙂 🙂
ahoj misi ako sa mas?
ahoj mafynka, mam sa dobre 🙂 🙂 inak som v praci, a sla by som uz domov... a ty sa mas ako?
misi mne je dnes dako divne,,ani jest mi nechuti,,dako mi je na zvracanie,,malatna som daka,,neviem,co ma zas chyta,,od zaludka mi je teda desne,,a taku blbu chut mam v ustach
mafynka ved ty mas priznaky ako tehulka 😀
je mozne ze by si bola tehu?snazili ste sa ci ee? 😒
snazili,,ale to neriesim,,vsak ja som uz toooolko krat pocula,ze mam vsetky priznaky a prd,,nic z toho
a kedy ti ma prist mrcha?ci to je este daleko? 🙂
nooo nikdy nevies co z toho bude hihi ked to najmenej cakas vtedy to pride..ako aj u nas...
misi,,rano som mala mrchovske bolesti,,,no je to este skoro,,lebo som 25DC,,musim to dako predychat,,,aj kruhy mam pod ocami,,,hlava sa mi toci,,ledva teraz jem polievku, strasne mi je na vracanie,,,a to sa mam ist fotit na vodicak ☹
ved ja som tiez mala mrchovske bolesti, a to som mala bolesti z toho ze sa mi maternica zvacsovala...ved z coho by ti inak bolo takto zle??
ale aj ta chut v ustach nasvadsuje tehu,.no ja som zvedava ci ti dojde mrcha 😝
ved mozno som tesne pred mrchou,,,v pondelok som vysadila duphaston,,,tak hadam sa jej uraci prist nacas,,,mozno su to uz priznaky mrchy
jaaj ved ty si spominala ze ti je z toho duphastonu zle..
no ale to som mala len krce,,,nebolo mi takto zle,,,navyse ho uz neberiem teraz
aha hej to je fakt....no tak som zvedava ako to dopadne...no podla mna mozes byt tehu 😀
ahojte kočky
želám krásny deň,
ako vidím bude tu zase ďalšia kovbojka s mafy, moc moc ti želám aby si bola tehu ..
a ako ti radia kočky, nesústreduj sa nato tak strašne moc,, musíš mať voľnú myseľ
príde to všetko samo,, a budeš moc moc dobrá mamina
😵
ahoj moniq, 🙂 🙂 ale buduci mesiac uz idete snazilkovat naplno vsak?
ahojte babule..
mam pocit, ze som tu nebola uz sto rokov.. 😀
poctivo som vas docitala..mafynka, ako dopadol havinko, dufam, ze je v poriadku a nemusel ist do sadry.. 😒
aaaa vyzera to byt u teba zaujimave, tie priznaky, no samozrejme, ber ich s rezervou, uvidis co bude, no pevne verim, ze si tehu..len na to naozaj asi netreba moc mysliet a upinat sa...lebo vtedy to zrovna nevyjde..
u mna nic take nove, snazime sa o dusu, tak uvidime, ci bude aj daaaky vysledok.. 🙂
cakam na lu.lu, dnes mala ist na kontorolu na slovensku...pevne verim, ze ziadne pco ani polyp sa nepotrvdi..
Ahojte 🙂 ako sa mi tu mate???
Ahojte,
dnes som bola prvýkrát po dovolenke v robote a ja chcéééém dovolenku znova 😀
U mňa nič nové, čakám prvú mrchu po zákroku a potom antikoncepcia na 3 mesiace a potom......to sa uvidí 😒
Je to zvláštne, niektorí lekári hovoria 3 mes, iní 6mes a niektorí že aj hneď ☹ no človek aby sa v tom vyznal 😠
Ahoj velvet ako sa máš?
ahojte dadi a leni...
diky, mam sa celkom ok...tiez nadavam na robotu...jaaaaaj, ako to tam nemusim, unavena som z nej ze az.. 😠 ale co narobime, verim, ze coskoro to bude istit materska.. 😉
lenka a ja som sa tiez stretla tak ako ty s roznymi nazormi lekarov, od 1 mesiaca az po 6...no podla mna min. tie 3 je dobre dat si pauzu, aj psychicky je to lepsie ako hned riesit dalsie tehu a byt v strese..
velvet: mnooo a ja ti drzim palce nech ti to co najskor isti materska dovolenka 😵 😉

tiež je zaujímavé že môj dr povedal, že po prvej mrche môžem otehotnieť a iní prikazujú 3-6 mesiacov pauzu... tak som z toho jeleň... no zdá sa mi že jedna mrcha je málo, to by som sa bála...
vidím, že aj to krvácanie je individuálne... 😖