icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkasop
8. apr 2010

Ahojte,
slniečko svieti, vôbec sa mi nechce byť v robote ☹ hneď by som išla von 😉
Mám mrchovské bolesti, tak snáď už dorazí

moniquie
8. apr 2010

ahoj lenka,
takže mrška,, čakáš jak nikdy v živote,, to je pocit ,,
príde ona príde,, a bude dobre ,, naštartuje sa všetko ako má ..

mafynka
8. apr 2010

ahojte kocky,,dnes je teda pekne,,,ja uz musim nejak popracovat na tej praci,,,juj ani ciarka a koncom mesiaca ma byt napisana,,ani knihy nemam k tomu,,juuuj sa z toho asi uz nevyhrabem v skole,,a taaaak mi to lezie na nervy ☹ uz nech je koniec,,,mrcha sa blizi,,uz ma aj prsia bolia

moniquie
8. apr 2010

mafy a o čom píšeš,, net je plný volovín O🙂)

misinn
8. apr 2010

ahoj moniq, vies co zatial este budem chodit do prace, potom niekedy zaciatkom leta sa dam na pn 🙂 lebo zatial by som sa doma nudila a kym nemam velke brusko tak mozem chodit do prace

misinn
8. apr 2010

mafy na akej skole studujes? aj ja si chcem podat prihlasku 🙂

moniquie
8. apr 2010

jasné missi
máš do dobre naplánované,
ja som sa minulý týždeň dozvedela ,že moja veľmi dobrá kamoška je tehu,, je už 4 mesaic,, nemali sme čas sa stretnúť osobne , tak preto mi prezradila až tak neskôr, reku z očí do očí , hihi,
no a on tiež plánuje ostať doma ked bude teplejšie ..

misinn
8. apr 2010

vies ja hlavne preto, lebo aj pri prvom tehu mi cez leto puchli nohy a ja mam taku sedavu robotu ze by mi to fakt nerobilo dobre....jaaaj zas sa budem nudit doma 😖 ale aj u nas v praci mame taky zhon cez leto ze by mi to asi fakt nerobilo dobre...

misinn
8. apr 2010

ozaj za mesiac zacinate snazilkovat vsak? 🙂 🙂

moniquie
8. apr 2010

len pekne ostan domka, ked ti nôžky opúchajú ,,

a veru hadam v máji začneme,
čakám na hematko bude 4.5.
a s HP, teda hormonalny profil, idem na posledný odber 22.4. takže budú výsledky narovnako,,
ovulka by mala byť po týchto termínoch, takže by sme mohli trošku zamútiť vodu, no uvidím,, ako sa to všetko bue vyvíjať,,

začnem potom aj znova s čajom na plodnosť, a aj femibion znova nasadím asi

dadqa86
8. apr 2010

awoojte a dobre ranko 🙂 co porabate?a ako sa mate???

misinn
8. apr 2010

moniq tak to by bolo super, a najlepsie by bolo keby sa vam podarilo hned naprvy krat 🙂 🙂

misinn
8. apr 2010

dadqa ahoj, ani velmi nic v praci som 🙂 a inak fajn a ty ako?

moniquie
8. apr 2010

mis : čo blázniš
na prvý krát, to by bolo jak šťastie,, toľké šťastie by som neuniesla 😵

misinn
8. apr 2010

moniq ale tak preco nie ved nikdy nevies 🙂 🙂 ved si spominala ze pred tym sa vam tiez rychlo podarilo 😀

moniquie
8. apr 2010

no vždy na tretí krát,, jak sa hovorí do tretice všetko dobre,, aj by sa mi páčilo mať jarné babenko ..

misinn
8. apr 2010

to ano, to by sa uz dobre kocikalo 😀

moniquie
8. apr 2010

ani nehovor,, juuujj chceme všetky moc, moc,, dnes sme sa so sestričkou ou dokiho bavili o slniečku o tom ako čas letí,, ja reku toje len dobre, ona že prečo, že šak pomaly už budeme môcť ísť na snaženie a slniečko tak krásne svieti,,

ja môžem leto, jar , strašne,, milujem kvietky,, takže už sa chystám pokúpiť nové na alkón do hrantíkov,, holobou som sa už zbavila, tak dúfam, že sa kvietkom bude dariť a budú kvitnúť až do oktobra jak minule .. jupííí

dovolenku vôbec ešte neriešime letnú, no ten pocit leta vie riadne rozohriať na duši
😵

misinn
8. apr 2010

aj ja som rada ze ide pekne pocasie, ked budem cez leto na pn tak budem u nasich na dome lebo tam maju aj chladok a dobru velku zahradu 🙂 🙂
ako si sa zbavila holubou?my sme sa ich minule leto nevedeli zbavit...ja som z toho bola taka nervozna.. 😠
a ake kvietky si kupila?
my sme este tiez neriesili letnu dovolenku ale ak pojdeme tak len niekam autom blizko mozno taliansko, lebo nechcem letiet s bruskom,,

moniquie
8. apr 2010

no holubou som sa zbavila definitívne až keď sme natiahli na balkon sieťku, takú zelénu s okami, dáva sa to na stromčeky,, neni ju vôbec vidno ..

inak sme skúšali šušťavý papier, cédečka, silon, špajdle, no všetko možné a nič, dokonca minulý rok sa mi usadili v skalke aj s dvomi vajíčkami,, to bola pecka, najprv že jaké milené,, no potom že šak to bue roznášať infekciu atd,, a veru sme im vajka zlikvidovali, a po nejakom čase prestali chodiť, teraz znova začali, ale smola je tam sito,,
akurát ráno som videla, že nám sedia drozdy na hrane balkonu,, na takom kulinčeku,, to prežijem, šak do kvetín sa nedostanú..

minulý rok som mala závesné kvetináčiky, tuším s petänkami, a v hrantíkoch som mala osteospermum, strašne krásne fialové, žlté kvety mali,, skoro až do prvých mrazov, asi si dám aj tento rok nejaké podobné ,,

22.4. je na agro gardenia, tak pôjdem okukať

a veru s bruškom nelietaj ..

misinn
8. apr 2010

my sme tiez vsetko skusali, tiez aj alobal, aj cedecka vsetko a aj tak tam boli...a tiez tusim dve alebo 3 vajicka sme tam mali, ale muz ich vyhodil von balkonom 😨
aj ja musim vymysliet nejake kvetinky...
inak my sme vzdy chodievali zo skoly na agrokomplexy 😀 ale sla by som aj teraz

moniquie
8. apr 2010

škola , ajaj,, to ja som už vonku 13 - 14 rokov, a veru nechodili sme nikam - neviem prečo ,, hmmm ,,

my sme na 4 poschodí, tu lieta všelijaká háveď, vy ste na kolkatom ...

misinn
8. apr 2010

my sme na tretom..ale my to mame o to horsie ze nemame vytah 😒

moniquie
8. apr 2010

no tak to teda ano ,,
brrrr nechcelo by sa mi šlapať, občas ano, ale neviem neviem,,
poznám také baráky,, hrúza,,
my výťah máme, a vždy stepujeme keď ide zo sedmičky .. 😵

misinn
8. apr 2010

no veru je to dost na nic..casom si budeme musiet najst aj tak iny byt...

moniquie
8. apr 2010

no časom asi hej,,

zrovna pozerám kam cez víkend, minule sa nám nepodarilo do tých bojníc, pršalo, no dnes som našla zoologickú v zlíne,
no krása,, uplne som omeravela,, dobrú stránku majú na webe
hradec králové je ešte lepšie, no je to dalej 400 km od NR

misinn
8. apr 2010

moniq ja som v tej zoo v zline bola, vies aka je pekna? hned by som sla..veru keby sa dalo aj tento vikend ale moj muz robi...
inak minuly rok som bola v bojniciach v zoo po niekolkych rokoch a taka som bola z tej zoo sklamana...co ja viem napr. tie medvede alebo slony maju strasne vybehy..

moniquie
8. apr 2010

missi tiež si myslím, že naše zologické nemajú také dobré podmienky pre zvieratá, a taktiež zrjeme pre návštevníkov,,
takže musím mm prehovoriť, ak sa nechá, a šla by som hneď do toho zlína
šak toneni tak daleko, 100 km,, to je hračka,, cubidub sme tam, len nech neprší
tuším hlásia na víkend prehánky, ako vždy 😎

dadqa86
8. apr 2010

misinn: ja sa mam celkom dobre len mi dnes rano bolo nejako blbo neviem co mi bolo sa mi tocila hlava a bolo mi na zvracanie 🙂 ,ale uz mi je dobre chvalabohu...a ty ako sa mi mas? 🙂

misinn
8. apr 2010

noo presne ani pre navstevnikov nic nie je spravene...no nuda bola v tej zoo...ale do toho zlina skocime aj my niekedy...
skoda ze na vikend sa vzdy zhorsi pocasie...

dadqa ze by tehu priznaky? 😝