Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Mafy to u mna podobne. Ja už mám chvalabohu všetky skušky za sebou včera som mala dve posledné. No a snažilkujeme nie???heheheh ja viem proste cítim že to bude čoskoro. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Dadqa. heheeh to je dobré to si ani neviem predstaviť seba ja by som sa určite strepala na zem xixixixix 😉
denne,,,mne dnes dosla mrcha,,tak zasa nic
denne73: mnoo sak manzel mi hovoril ze mi uz nechybalo vela 😀 😀 😀 😀 to by bolo prebudenie 😀 😀
Dočerta aj s mrchou. To nevadí len snažilkujte ďalej hm?? ja o chvilu hodím graf. Len neviem či homám vyplnený správne hehehehe.
no snad to pojde otvoriť
Mafy od rána som sa registroval na wunschkinder skoro ma drblo stale zle ale zadarilo sa. Dadkqa ty si nemeriaš teplotu?
zeny moje,,co poviete na toto??
Hehehehe Mafyyyyy. ja o tabulke a ty o autach xixixixixxixi. 🙂
ja sa v tabulkach nevyznam,,,a uz to asi ani nejdem riesit,,nejdem na tu folikulometriu tento mesiac
Ahojte....pamatate si ma este niektora?
cukruska na teba a zabudnut??,,to sa nedaaaa,,,ako sa ma fazulka?
Ahoj mafy...jeej..to som rada... mam pokazeny notebook zato sem nechodim...teraz sme u nasich tak som na sestrinom pocitaci....fazulka sa ma dobre...rastieme ... ma 3,5cm
to je super,,,a uz mas aj nejaku fotecku??
mafy...mam...ale dam do albumu az neskor... 😉
Ahojte kočky,
ako sa máte, dnes som trochu upratovala a vyprala obrovskú kopu prádla. Chcela som ísť aj na farmu, aby sme začali obsadať môjho koňa, ale počasie mi neprialo ☹ no čo už. A vôbec sami nechce opravovať písomky ☹
Malalady.....je mi to veľmi ľúto ☹ , mne zas povedal doki na kontrole, že babetku nabije srdiečko ☹ Musíš byť silná, už len kvôli synčekovi
ahojte babule..
cukruskaaaaa, supeeer, akurat som na teba dnes myslela, ze by si sa uz aj mohla ozvat, co nove...no krasa, vidis, bude to v poriadku...tesim sa s tebou..do tretice vsetko dobre.. 😵
a ako sa citis, beries duphaston? injekcie ti nakoniec dali, ci nie?
a zdravim ostatne kocky... 🙂
my sme boli dnes na nakupoch...som spokojna, kupila som si topanocky, take chutne, dobre mi sadnu na nohe, na tu svadbu ich chcem si dat a aj na normalne nosenie sa daju vyuzit...a kupila som si aj slnecne okuliare v optike aj muzik a tiez kontaktnte sosovky a muz rifle...aj obedik sme si dali v restike..celkom fajn...poobede som si hodila slofika, muzik ide teraz varit veceru, ze chce on urobit...tak ja mozem tu s vami kecat.. 🙂
ahojte 😉
idem vas docitat
ahoj lulu....konecne sme my dve online.. 😉
ahoj velvet 😅 ...pochval muzicka,dobre si ho naucila 😀
ja som len na chvilu,mamina isla s leonom na prechadzku pred spanim,tak vyuzivam cas...citam,ze si dnes dobre nakupila,ja som prave dnes spominala,ze si chcem kupit nove slnecne bryle...take s bielym ramom,cez pol tvare 😀
ako to u teba vyzera?uz si po ovulke? som teraz nejak mimo...ja cakam na ms,kazdym dnom by sa mala rozbehnut,sa jej neviem dockat
lu.lu...diky, pochvalim ho.. 🙂
take okuliare ako pises su super, aj som na ne pozrerala...ale mne nesvedcia mam drobnu tvar...vyzera by som ako mucha puk...tie co mam ja su fajn, co je podstatne nenarazaju mi mihalnice na skla, lebo pri vsektych sa mi to stavalo, mam ich moc dlhe asi.. 😀
hej, ja by som uz mala byt po ovulke, som 18DC, vcera sme to este poistili..no to som zvedava... 😅
tak to som na teba zvedava.dufam,ze vam to tentokrat vyjde 😵
ja mam tiez drobunku tvar,ze na poll tvare,to som trochu prehnala,ale pacia sa mi take vacsie,ked najdem spravny tvar,tak nevyzeram ako bzuco z chip n dale 😀
lu.lu...vsak uvidime...neberiem to nijak tragicky keby nie..budeme skusat dalej, vsak len druhy mesiac sa snazime, co je nic...aj ked prvy krat to vyslo hned...ale to mohla byt fakt len nahoda..
tak lu.li. som rada, ze sa mozte aj vy uz zacat snazit super, sa tesite, co... 🙂 dokedy si na slovensku?
presne tak,ja ma tiez taky pocit,ze to budem brat teraz s chladnejsou hlavou,stale sa moze cosi stat a nemozeme prestat zit a o vsetko sa strachovat,lebo nam z toho hrabne
letime naspat v stredu,to bude asi mrska v plnom prude ale potom uz sup na vec,mozno nam to vyjde okolo mojich narodiek 😵
lu.lu...veru, aj ja sa uz na vsetko pozeram inymi ocami...predsa len je to prirodzene, inak by sme sa zblaznili..
no super, to by si mala krasny darcek, kebyze na narodky najdes // ciarocky... 😵
ozaj, ja som sa chcela opytat uz davnejsie, v u.k aj robis na veterine?

ahojte babenky 🙂 ja som vcera zaspala a ani neviem ako sa mi zacalo driemat a zaspala som za pc 😀 😀 som skoro spadla zo stolicky a ked som sem dosla mafynka tu uz nebola 😀 😀