Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lu.lu...ale to mas predsa super, aspon si v uplnom klude, nestresujes sa zbytocne, to sa ti istotne zadari hned.. 😉
no ja niekedy rozmyslam,ako by som to zvladala,kebyze aj pracujem,aj leona,domacnost,jeho skolu...nechem,aby ma videl len unavenu od 17.00-20.00,to by si ma velmi neuzil...takze zatial mi to takto vyhovuje,ale chcela by som v buducnosti istotne pracovat,najlepsie,kde by som si bola sama sebe panom,aj keby to nebola veterina,nevadi....
lu.lu...ved to, ked uz mas leonka, tak je dobre, ze sa mu mozes maximalne venovat.. dnes je to s pracou zle a aj v u.k to nie je bohvieco co viem, mam tam kamaratov a pretlkaju sa ako sa da...
ja som rada,ze aspon priatel ma dost prace,on ani nechce aby som pracovala,tak to mame rozdelene...a leon je naozaj typ dietata,ktore stale si vyzaduje pozornost,teraz sa vyziva,sa mu tu kazdy venuje,ma tu kamartku tiez z anglicka..podareni su spolu 😵
leonko je podareny chlapcek, taky sibal vesely, podla fotecky co mas na facebooku..zlatucky.. 🙂
a je fajn, ked su peniazky, tak nemusite sa stresovat, ozaj co robi priatel? ak chces tak ip... 😉
musim pridat viac foto,len ked ja som na to taka leniva 😀 ...on je fakt sibal,aj teraz sa tu okolo mna obsmieta,ho neviem dostat do postele.. 😵
bola som s nim u lekarky co ma tu,bol na povinnnej 5 rocnej prehliadke a ockovani..tak bol hrdina,prvykrat neplakal..ale ako bolestne dostal hracku,si zasluzil 😵
Ahojte.Neviem ci si ma niekto pamata,skor nie ako ano.....Naposledy som tu bola vo februari.V decembri som prisla o babo v 23 tt.Potom sme sa vrhli na prerabku bytu,nemala som pristup na internet.Potom som zacala pracovat a bola som v jednom kolotoci.No ale teraz sa castejsie pridam do debaty.Ak vsetko vyjde ako ma tak sa zacneme tento mesiac snazilkovat....... 😉
caute baby ☹
Ahojte baby ako sa mate?
lu.lu...sikovny chlapcek, co chlapcek velky chlap...ked neplakal.. 🙂
jojci, ano spominam si na tebe, tak fajn, bytik mate vynovenya a ako sa hovori, do noveho nove...tak drzim palce, nech babusko coskoro vyjde... 😵 toto je plodna temicka.. 🙂
ahoj dadi... 😉
trini, co je????az teraz som si vsimla smutneho smailika... 😕
ahojte 😉
co sa deje trinitka?
velvet: ahojky ako sa mi dnes mas a co si porabala? 🙂
jojci-nehovorila si ty,ze budes mesiac bez netu?ze sa kdesi musite stahovat?hej,pamatam si ta...je nas tu vela snaziliek a aj tehuliek 😅
dadi, celkom sa mam fajn, na nakupoch sme dnes boli...co ma tesi tak tie okuliare aj sosovky mam vlastne zadarmo, lebo firma nam dava kazdy rok poukazky cca. 25O eur, tak som kupila za to...a ty ako, co ste dnes porabali?
Nakoniec sa prerabka pretiahla na 2 mesiace.Dufam ze budem moct coskoro zariadit aj detsku izbicku....Pomaly sa blizi datum mojho planovaneho porodu a nastupuju depresie.Jedine co ma drzi v normale je myslienka ze sa mozme pokusat o babeno.Vela som rozmyslala ci nemam cakat so snazenim az do doby kedy ba som mala porod za sebou.Som trosku poverciva,tak neviem.Baby poradte.
velvet: ja som dnes varyla gulas tak sme sa najedli ze som nevladala ani dychat 😀 a potom sme trosku meditovali spolu 😝 😀 takze niic take dohromady sa tesim na Piatok 😵
jojci, never na povery...aj ja by som mala v maji termin porodu a uz skusame...tak sa nestresuje...dobre? nabuduce to dopadne urcite dobre.. 😉
babule, musim koncit, ideme kuki daky film...tak pekny vecer vam yelam..zajtra sa uvidime...resp. pokecame.. 😉
jaj, ani sa nepytajte take mam nervy, mm sa mi tak opil 😠 😠 😠
bude mat meniny a takto to dopadlo....zase nebudem spat celu noc 😠 😠 😠
ahojte kocky
trini, co je s tebou zlatko?
Ahoj mafynka 🙂
a co robka,ked je opity?? juuj tak sa hnevas,,no chapem
ahoj dadqa 😀
chvalabohu nic take, v momente zaspal ale ta cesta domov....bola nekonecna, ved viete, vtedy musim davat pozor na vsetko...
nestava sa to casto, ale ked sa stane, stoji to zato, keby aspon poznal, kedy ma dost, ale nie.. 😠
som mu nic nehovorila, nenadavala, pockam si na rano, ked bude ako tak v normale...teraz by to nemalo zmysel
tak ho nechaj spat,,
to necham, len musim davat pozor, aby mu nedoslo zle 😖 😠 ach jaj
tak ked sa bude niekto nudit budem tu asi este dooooooooos dlho, aj tak by som nezaspala
no jaaaaa,,jaaaa,,jaaaa tu budem do rana 😀 😀 😀
a preco vravis,ze nebudes moct buvat,,nechapem,,vsak bude tvrdo spat do rana,nie?
tak sa stretame.....pozri na prispevok trosku hore, o 21.25

nerobim,moja,rada by som,ale nie je tam vela pracovnych prilezitosti,tak je zo mna zienka domaca 🙂 ...aj preto by som bola rada,teraz otehotniet.ked neriesim ziadnu karieru