Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ako kedy praveze a to nikdy neviem ako skonci noc.....
tak veeela trpezlivosti prajem
dakujem, nejako vydrzim a ked ako to nazyvam bude dobre trosku lahnem a pospim cez den
ahojte...tak ja mam štastie,môj muž vôbec nepije,aspon nemusím riešit také veci......vdaka bohu
😀 cukor,,no tak to mas stastie
veru cukor, to je iny adrenalin....ani spat sa mi nechce
ahoj kočky, len aby ste vedeli - mám čo to v sebe 😀
zdravím vás všetky, prajem krásny večer. ako sa mi máte dievčatá, čo máme nové? 😉
ahoj mici,,no ja mam extra silnu mrchu,,,prvy den,,,a to prvy krat na 29DC
ahoj mafy, mrchu a silnu??? ved nedavno si mala, už zase?to tak rýchlo letí....
ahoj micicka, to ten cas tak leti strasne
no veru mici,,ledva mi zacala,,a uz zasa,,,no ja zvyknuta uz na 35dnove cykly a zrazu soook,,aj ked som cakala,ze dojde,ze to nevyslo
Ahojte dievčence je tu niekto?? alebo len ja sama pochodujem pobyte už od 6.h xixixixix 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte dievcata. co tu mame nove? nejaka nova tehulka? som tu zas dlhsie nebola...
dnes mi manzelik odchadza zas prec, takze som sem len na rychlo skocila, aby som si ho este mohla do toho obeda uzit 😉
peknu nedelu vsetkym prajem
ahojte, tak ja som mala pracovny vikend, ale ked je vonku zle pocasie tak mi to ani nevadi 😎
inak zajtra cakam mrchu, dufam ze potom uz budem zdrava a ze budeme aj pekne snazilkovat 😉
co je horsie, presne o dva mesiace by som mala TP, zacinam si to viac uvedomovat, no a klasika ako vzdy pred mrchou je z toho depka ☹ ale asi ani potom to nebude vesele, ja som si myslela ze dovtedy budem aj tehu, ze termin porodu nebudem tak zle zvladat, ale uz teraz viem ze to bude tazke 😔
Ahoooooj
zuztek.. ☹ ja som mala termín porodu vypočítany prave dneska.. 😢
malady, tak to je este smutnejsie 😔
cukruska, ahoj, tiez behas z MK na emimino a spat? 😅
zuztek.. aspon sa možte snažit.. ja si ešte počkám 😔 ☹ ☹ ☹
zuztek... beham tam kde niekto je... 😀 mam pokazeny notebook tak musim vyuzit sestrin pocitac ked sme u nasich 😅 potom tu uz zas dlllho nebudem
Ahojte.Mne sa snazenie asi odklada o mesiac.Nakolko mi v piatok skoncila mrcha a som akosi ochorela.Mam nervy.Myslela som si ze zacneme tento mesiac,ale do ovulky asi nebudem 100% fit a nechcem nic zanedbat.Tentokrat to musi vyjst.
Ozaj ani som vam nenapisala ako mi vysla histologia placenty,lebo vysledok bol az po vyse mesiaci a potom nastal chaoz s prestavbou.....Takze moja malinka nemala vyvinutu pupocnikovu tepnicku,a placenta stacila len po piaty mesiac......Jedinou utechov mi je ze nebola pricina genetickeho charakteru.Lekari to brali tak nejak nalahko,ze neda sa tomu predchadzat ani vcas spozorovat proste sa to stane obcas.Skoda ze mne.
Ozaj mozte mi poradit co moze pred oplodnenim brat moj mm.Zeny beru napr.kyselinu listovu atd a muzi?Viem ze nejaky vitamin sa odporuca len neviem aky.
jojci, to s tymi chorobami presne poznam, priatel bol chory presne cez moje plodne dni, ale som si povedala sak skusime, no a hned na druhy den som dostala brutalny zapal mocovych ciest, takze z dalsich dni uz nebolo nic, brala som 10 ATB a teraz mam po nich mykozu, + aj nejaky virus citim, lebo som zahlienena, proste uz aby bolo leto.... 🙄
pre chlapov sa odporuca profertil, ale je dost drahy, tak ja som mojmu nakupila vitaminy s podobnym zlozenim, potrebny je hlavne vit.E, selen a zinok, a potom ako doplnok je dobry aj arginin, koenzym Q10 a karnitin... su aj vyrobky ktore podporuju tvorbu testosteronu a tym aj plodnost u muzov, napr. maca (tu nam odporucala cukruska), alebo tribulus terestris (to obsahuje napr. Energyman a Valosun Valopron, ale v nizsich koncentraciach ako cisty tribulus)
ahojte.
tak uz som tu. uz som sama doma ☹ 2tyzdne nejako vydrzim, ze jo 😉
a je tu niekto vobec?
inak ja som muzikovi tiez naordinovala macu + vit.E. zuztek, ako reaguje tvoj na tu macu?
inakšie baby tá kyselina liestová sa može brat aj cez šestonedelie,či nie?
malalady, to ti neviem povedat. ale myslim, ze ublizit by nemala, nie 😉
malalady - s kys.listovou by nemal byt problem, ked pojdes na kontrolu spytaj sa pre istotu
leamax - tak uz si sama... a vystihli ste aspon ovulku? to by si o dva tyzdne pre muzika pripravila pekne prekvapko 😉 ja som mojmu zatial dala len tie vitaminky a arginin max, ale uz ich berie asi 3 mesiace, tak rozmyslam ze ci potom trochu zmenim a vyskusame macu alebo ten tribulus terestris... a tvoj citi nejaku zmenu??? 😕
zuztek,ale ja idem až po tom 6nedelí..
zuztek, ja som dnes 30DC a podla grafu som mala ovulku az na 27DC - sa mi to cele nejak poposuvalo. takze bol pocas ovulky doma.
no maca asi ma nejaky ucinok - asi taky ako profertil. hlavne co sa tyka chuti na sexik 😉 😀
a vy ako?
no, ja cakam zajtra mrchu, dnes uz teplotka poklesla, bohuzial ovulku sme naplno nevyuzili, lebo som chytila z toho snazilkovania zapal mocovych ciest 😅 ale grafik bol velmi pekny, az na dnesny pokles 😒 :
http://www.fertilityfriend.com/home/2c194f

zvykne mu byvat zle??,,,,moj ked ide pit, tak vzdy pride ako cinka,,donesiem mu vodicku, vedierko,,vygrcka sa,,a spi do rana,ze sa ani nepohne